0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
пратих мейл.

писмото до Стандарт тази сутрин е занесено в редакцията на вестника.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
не, това не е взето от жълт вестник. това са цитати от днешния брой на "Стандарт"

Може би тук е отговорът - това е жълт вестник.
Изумена съм.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Честно дори след изблиците на Свещениците не ми бе така обидно!
Аз също написах писмо и прикрепих към него и писмото на Сдружението!

Мен ме е страх, че живот и здраве след някоя и друга година дъщеря ми като тръгне на детска градина,  или в градинката, да не се намерят деца на които родителите са слушали колко е лошо и грешно ин витрото и децата родени от него, и са коментирали това, да не тръгнат да я сочат с пръст и да я обиждат, защото знаете децата колко са лоши, а последици винаги има в по късен етап, независимо от мойто възпитание.

Това зависи само от нас...

Гледах в неделя Мая Нешкова с двете и момичета,
големи, разумни, отгледани и възпитани с любов!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
не, това не е взето от жълт вестник. това са цитати от днешния брой на "Стандарт"

Може би тук е отговорът - това е жълт вестник.
Изумена съм.
Жълтият вестник си е жълт вестник - отваряйки го, знаеш, че 98% от информацията не е вярна. Никой не го взема насериозно. Той е за забавление и толкоз.

По последни на наблюдения върху медиите, за мен те са по-долу от жълтите им колеги. Защото лъжат доверието на хората, обявявайки се за сериозни медии. И докато си лежат на стари лаври, ние ще четем неграмотни статии, пълни с некомпетентна и непроверена информация, поднесена по възможно най-скандалния начин, едностранчиво и т.н. и т.н., само да са първи, само да са с най-висок рейтинг, тираж...

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Честно да ви кажа, като го прочетох, първо си помислих - добре де, защо само столичанки, ами жените от провинцията? То е толкова абсурдно, че някак мисълта ти се забива в някакви нелепи посоки и мозъкът ти започва да ражда още по-абсурдни идеи.
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 18:54:29 pm от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
Забележителен текст! Отдавна нещо не ме е впечатлявало така ...
"небесно ин витро" ... автора няма милост. Отивам да пиша писмо до редакцията в лично качество.

Бах мааа му

ПС
1. Ако ще и зелен вестник да е нищо не оправдава написаното
2. Мели, освен това защо само столичанКи, столичанИте са несправедливо пренебрегнати от магическата панделка
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 18:27:30 pm от Fussii »
В очакване ....
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: "Ялови столичанки" зачеват с "небесно ин
« Отговор #26 -: Януари 11, 2012, 19:20:04 pm »
Ох, Фуси, с това „2. Мели, освен това защо само столичанКи, столичанИте са несправедливо пренебрегнати от магическата панделка" ме наведе на не по-малко абсурдна от статия идея, къде ще си връзват столичаните въпросната панделка. Извинявайте, ама то освен на простотии няма на какво друго да ме избие от безумната идиотщина, която изчетох.
*
да де  :wink: :lol:
правилно си ме разбрала значи  :lol:
В очакване ....
*
Re: "Ялови столичанки" зачеват с "небесно ин
« Отговор #28 -: Януари 11, 2012, 20:10:57 pm »
Аз,съм толкова втрещена от висшата простотия която витае напоследък в пространството,че дори не мога да опиша какво  и как се чувствам,та чак на смях ме избива...
« Последна редакция: Януари 11, 2012, 20:18:24 pm от bochka »
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
Ох, поредната простотия... Как може да има толкова невежи "журналисти"?! Драскачи някакви, сякаш те владеят силата свише и на тях няма как да им се случи. Журналистиката е ялова в България.
Възмутена, изумена и потресена съм.

Приготвих писъмце и утре ще им го изпратя.

Благодаря на Сдружение "Зачатие" за бързата реакция! 

« Последна редакция: Януари 12, 2012, 01:07:14 am от Пепка »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Отношението на "Стандарт" към мнението на хората е силно показателно - точно 1 час, след като публикувахме "Отвореното писмо" на стената на Стандартнюз във Фейсбук, то беше изтрито! Няма мнения, няма проблем! Имиджът е чист и лъскав! Затова, нека разпространяваме това писмо колкото е възможно повече, споделете го на стените си във Фейсбук, пуснете го във форумите, които посещавате, разкажете на близките си...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Безобразие след безобразие...Сега ще пиша във Фейса...
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
Между другото, нека не забравяме, че там работи и една писачка, която поощрява за раждане в домашни условия и публикува огромна статия по времето на смъртта на бебчето май месец. Просто Стандарт вече не е мерило за журналистика.
За жалост могат да трият коментари, да.
[/url][/url]
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
Точно минута след като публикувах писмото на страницата им беше изтрито :x.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Моля, дайте линк към страницата им във фейсбук, че нещо не я откривам :oops:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
Моля, дайте линк към страницата им във фейсбук, че нещо не я откривам :oops:

http://www.facebook.com/standartnews
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Аз също публикувах писмото на страницата им, моментално изчезна  :x и коментар написах той още е там. И коментара го няма вече. Вярно са страхливци.
« Последна редакция: Януари 12, 2012, 16:37:49 pm от denisa »
*
освен, че са страхливци, нямат и достойнство за 5 пари :x
нека да ни опровергаят бе, като са толкова напред с материала....
*

Lisko

• *
  • 5448
Да пуснем писмото до всички медии. И да добавим, какво се случва. Имам леки съмнения, че някой ще ни отрази но пък може този път да греша:)Току виж Стефи пак да ти звъннат по никое време:)