0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Еййй, как я пропуснах Миролюбка, беее...пфуууу. Елф, хубаво си се сетила да я номинираш тази....
Лисе и аз вече започнах много да се дразня на такива "умници". Пази Боже сляпо да прогледа е тяхната работа. Дал им някой трибуна и давай юруш на маслините да се изказваме по теми, от които понятие си нямаме. Човек не бива да се зарича никога за нищо, защото не знае какво му готви съдбата и ако някой ден се окаже в ситуация, в която му се налага да прави избор за неща, които е отричал, надали ще пее същата песен. На чужд гръб и сто тояги са малко.
Аз вече избягвам да чета, гледам и слушам подобни изказвания от сулю и пулю, защото ми се вдига кръвното и изпадам в не толкова тиха ярост. Гледам да си щадя нервичките...
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Няколко номинации и от мен!
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 06:20:33 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mishanta

• *
  • 7232
Сега пък ми върнаха отговор, че не може да бъде доставено писмото!
айде пак ... нека някой успял да ми изпише точно мейла...

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Мише, ето - team@aej-bulgaria.org На мен от този адрес дори ми върнаха отговор. Благодарим ви - бла-бла-бла може да предложите и за другите категории.
*
2. Материали, погазващи журналистическата етика и / или нараняващи достойнството на определени групи хора.

Тук ще номинирам и моята любимка Л. Бенатова. Идеално й пасва. А също и: 3. Цялостен принос за влошаване на българската медийна среда.

Миролюба - за цялостен принос.
*

mishanta

• *
  • 7232
:thankyousign: Пеше, успях!

И аз номинирах "миробивата" за цалостен принос!

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
И аз получих отговор с благодарности за номинациите и подкана да дам още такива в други категории. Разбира се, аз се възползвах и номинирах Миролюбка в последните 2 категории, както и цялата медия БТВ - пак по тях :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
Ей, ама то медиите прекалиха с тези просташки сензации! То простотия ли не беше, то чудо... Направо ужас! Болесттите се лекуват и затова е медицината! Наскоро дочух изказване: "Ми родих в края на седмия месец, защото, ако Господ искаше да съм дебела, нямаше да даде кувиозите!". Ей, ама аман от изкривени представи за погрешно и не! Всеки си мисли, че е най-прав и блести с "бисерите" си! А, медиите вместо да отразяват истината за правота, създават невероятни просташки сензации само за да са интересни, да бъдат гледани и да си вдигат рейтинга! Вече от простотията, която ни залива, реагирам просто с презрение!  :balk_163: osi_8
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Да не забравяме и друг репортаж на бтв - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1032&Itemid=31

Изобщо бтв за цялостен принос са без конкуренция.

Да не забравяме също, че досега нито една медия не е отговорила на нито едно писмо на сдружение Зачатие.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Мели, номинирала съм ги за цялостен принос :lol: Грабват приза служебно, поради липса на други номинирани :lol: Сетих се и аз за случая с Лиса, но сметнах, че не е уместно аз да изтъквам този аргумент точно за номинация. Споменах, обаче, писмата ни, които биваха оставени без отговор...
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Да не забравяме и друг репортаж на бтв - http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1032&Itemid=31

Изобщо бтв за цялостен принос са без конкуренция.

Да не забравяме също, че досега нито една медия не е отговорила на нито едно писмо на сдружение Зачатие.

Бтв са първенци да.

И "СЛУЧАЙНО", нито една медия (национална най-вече) не отразява и не споменава ДРЗ.
БТВ и днес са ни подготвили някоя изцепка в предаването "Високи токчета" гледах им анонса и сега съм в очакване на поредната пумия. Дано да са коректни, поне този път!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
cofee lungo, ти си мазохист. :wink: Ще изтърпиш ония квачки начело със страдащата и чувствителна Людмила Филипова? Браво на теб.На мен неделния душевен комфорт ми е по-ценен от помията, която може да сътворят „дамите на високи токчета".
*
Днес е адски ден, по нова в съдебен спор се говори за проекто закона за донорство на яйцеклетки и сурогатство, после по БТВ честито Високите токчета ще ни разпънат.Иде ми да крещя.Аз нерви нямам да ги гледам, честно, Кафенце после ще разправяш, щот аз нямам сили.

*

Lisko

• *
  • 5448
Аз също мисля да ги гледам. Дано имат и опция с телефон за обаждане, за да ги питам дали е намеса в природата ни доктор да те осакати така, че да не можеш да имаш деца след операцията.
Е аз съм пропуснала "съдебен спор" и ще си причиня "високите токчета" ;) разпределихме ги. не може да изгледаме, изслушаме и направим опит да проумеем простотията на всички...
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

Lisko

• *
  • 5448
Браво на Юлияна Дончева.
Добре ги контрира и поставя на место, засега.
Тя май е единствената мислеща там.

:)Явно когато ТВ-тата нямат интересна тема се хващат за инвитро, сурогация, донорство. Винаги е интересно.
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Просто нямам думи за невежеството и на водещи и на сценаристи и за лекомислието, с което се разискват такива сериозни неща, направо съм шокирана  8O . Те хората се майтапят, че на високо акъл не вирее ама май "високите токчета" допълнително усложняват нещата.
Замислям се дали тази русичката госпожа наистина е преминала поне веднъж през тази процедура или просто е чела,чела и недочела.Какви са тези изказвания от сорта на ,,да,аз забременях,но детето умря от хиперстимулацията,, :balk_160:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

Lisko

• *
  • 5448
Ми точно...двете се изложиха както си му е реда:)