аман от фанатици и алчни богословци
не мога вече да ги гледам как си рекламират реликвите по телевизия само и само да събират пари от хората.
едно казват и друго правят
...само те искат да са съвременни, иначе хората без деца да не ходят на доктор, а при тях
а, бе тия луди ли са или се правят
лошото е, че винаги се намират привърженици на всякакви луди
Идеята на тези попове и остналите които плуят по хота с репродуктивни проблеми е плитка колкото и мозакът им...просто са против финансирането от държавата за 3те процедури инвитро.
Обаче като се роди бебето хич не им пука да взимат парите и от яловите родителки после за църковните процедури, които си имат цена точно като медицинските услуги в областта на инвитрото :lol:зависи кои какво прави :lol:само, че доктора ми дава касова бележка, а от попа никога не съм виждала такова
...
а иначе всякакви нещастници, които плюят по такива като мен и още 270000 двойки с репродуктивни проблеми ,които се борят години да раждат поне едно детенце,бъдещ ДАНЪКОПЛАТЕЦ на държавата, а обикновено борбата струва много повее от 15000 лв :?според зависи колко ти е дълга борбата и при какви попове си попаднал
...на тези ще им кажа само, че тези всички хора и бъдещите им деца дават много повече на държавата отколкото взимат, но ти трябва мозък за да го разбереш