Момичета ето какво съм давала безуспешно
Супа (без застройка ) картоф ,морков и ориз , сол и магданоз - намачквам и малко сухар слагам не я иска
каша запечено брашно с вода и сиренце - яде няколко пъти и я отказа
грис със сиренце - не го иска въобще (преди да се разболее го ядеше )
препечена филийка яде няколко пъти сегa не иска вече
Сега ще добавя в супата малко зехтин да видим ,а утре ще дам и пилешко месце малко, но не съм измислила как да го направя
От вчера давам по малко кисело мляко (по препоръка на докторката ,която ни изписа вчера дадох 3 л ,но веднага след това се изака кашесто и повече не е акала
Днес дадох 2 л кисело мляко сутринта яде го като си топи вътре бисквитката
НА обяд и дадох още две л пак го яде така с бисквитка
Освен това купих някво сокче на хип ORS 200 ( на основата на морков и ориз ) много и хареса ,но спрях на половината на шишенцето ,че ме достраша
и веднага след това се изака по-гъсто от каша, но все пак не е твърдо
Иначе ака по 1 път или 2 на ден вече (така беше и преди да се разболее)
Сега се чудя нещо и преди като захранвах не обичаше много домашните приготвени повече ядеше купешките пюрета
Та се чудя, ако не ги иска моите да взема да и вземам зеленчукови купешки пюрета отначало без месо ,а после и с пиле или заешко например
Благодаря ,че сте ми отговорили
Гледам обаче линка ,неуместно е за киселото мляко, а тук ми казват да го давам вече
И в крайна сметка каквото и да готвя мисля вече да го готвя както си се готви за да е поне вкусно не знам пак де ама...
Примерно супите без застройка ги правя сега не ги иска ,само ,че от застройката ме е страх още