Св.Иванова, къде точно са болките на детето?
Не искам да те обърквам допълнително с това което ще напиша, но аз като дете имах ужасни болки в коленете периодично, през няколко месеца и траеше седмици. Болките се появяваха когато държа свити краката от коленете дълго време, след което при опит да ги изправя изпитвах непоносима болка.... сякаш някой ми чупеше краката. След като успеех да изправя краката, болката отшумяваше постепенно. Моментна болка имах и при изкачване на стълби например, но не беше толкова непоносимо.
Спомням си, че ме водиха на какви ли не специалисти- травматолози, ортопеди и т.н., но никой не успя да разбере от къде е проблема. Един познат лекар на баща ми го беше посъветвал да ми връзват коленете с бинт, за да не ги свивам и респективно да няма болка
Доста години си го влачех това нещо, до момента в който не започна на стари години да ми се появява ужасно акне
Тогава случайно, след като си самоназначих някои изследвания се оказа, че имам Стафилокок. Лекарката, която в последствие ме лекува, твърдеше, че проблемите с краката ми са били причинени от въпросната бактерия. В интерес на истината, след като излекувах бактерията, нямаше и помен от болките в коленете /да чукам на глава/. Минаха поне 5-6 години от тогава.
Според мен при всички положения лекувайте бактерията, защото тя може да ви донесе много проблеми ако не сега, то след време. Всички контактни може да са носители също. Не мога да кажа обаче дали при вас има връзка с болките в краката. Това може би ще се разбере по метода на изключване- след като излекувате бактерията ще си проличи.