Лиско, да ти кажа тук много изписват Изоприназина и аз вярвам доста повече на д-р Масларска и нашето педи, отколкото на този д-р Бърди. не знам какво са се вкопчили толкова мами в него и дава мнения и лечение по снимков материал. На мен това ми се струва малко абсурдно.
Аз както писах, освен това, давам и Умникор, имуностимулант.
Николина, "този д-р Бърди" помогна децата ми да се излекуват преди година, когато никой педиатър (ходих при трима) тук във Варна не прецени, че са за лечение. Благодарение на него повече от половин година нямахме и настинка. И пак благодарение на него стана ясно, че нещата с ръцете на Никол не са безобидни и за подценяване, както всички педиатъри при които ходих се опитваха да ме успокоят, позовавайки е на доброто общо състояние на детето. Та д-р Бърди от разстояние и по снимков материал разбра и даде насоки как да процедираме, какво да изследваме. Без притеснения мога да кажа, че той от разстояние направи повече за децата ми и винаги адекватно е реагирал на всичко досега. И знам, че е така не само при нас. Помогнал е на много деца, на много.
Вкопчили сме се в него защото е доказал, че може да му се има доверие, защото стои с мен до 2 часа сутринта да ме пита как са децата, да ме съветва какво да направя, какво да очаквам. Няма смисъл мисля да казвам дали личния ни лекар или някой друг в Бг ще го направи.
Вкопчила съм се, защото при всеки проблем като отида на частен прием при педиатър ми взимат 60 лв за преглед на тримата, оттам нататък не ми се коментира като ни изпишат 3 Изопринозина, калциев глюконат и витамин Ц. Поне при нас не помагат. А да е жив и здрав баща им май ще се пенсионира по корабите и децата ще порастнат без да го познават почти, 'щото неможем да платим за шарлатаниите и опит неопит при малко по-сериозна болест. Не се оплаквам, болно ми е. За 2 седмици откакто бяха болни тримата в нас им смениха по 2 АБ, замениха 3 сиропа с нови 4, пиха Синекод седмица и в края на седмицата лекаря ме пита "ама ние защо всъщност подтискаме кашлицата като не трябва"??? Дай да дадем еди си какво.
Е благодаря.
Ако можех да го клонирам д-р Бърди пне 100 пъти, ехееее колко по-малко болни деца щеше да има. И това при положение, че "лекува" от разстояние. На живо вероятно само с поглед биха се оправяли децата. Вярвам му много.
Радвам се, че вие сте случили на лекар на който да вярвате и да ви помага, но е голяма рядкост, вярвай ми.
И накрая, наскоро само по снимков материал от една клиника извън БГ поставиха диагноза на дъщеря ми от която следва тя да умре още като дете. Та благодаря на д-р Бърди, че веднага реагира и ми каза какви са симптомите при тази болест и, че най-вероятно са избързали със предположението си. Обърна ми внимание какво да гледам при Никол и се оказа, че няма нито един от признаците на това заболяване.
Който на когото иска да вярва и да се "вкопчва" в каквото намери за добре на душата му. Аз моя избор съм го направила. Ако той беше лекувал децата сега при последната болест, убедена съм нямаше да им сменят 3 АБ и за 10 дни да изпият половин аптека лекарства. И вярвам искрено в това.
извинете за дългия пост.