Дидонче, да споделя при нас как е. Габи има вече 10 зъба. Първите два изникнаха на 6,5 месеца. Дотогава си спеше в кошарката сама, заспиваше си сама. Е будеше се по цяла нощ я да яде, я да си търси биберона /не кърмя/, но поне заспиваше в 20:30, сама, без проблем, без люшкане, разнасяне и прочее екстри. Ей, към 9-тия месец какво й стана - все едно друго дете. Все търси някой да има до нея, сама заспива само ако е на шезлонга при нас и то ако вече мнооооого й се спи. Много често не успявам да я приспя по никакъв начин, нито на ръце, нито с нас на леглото, никак. От 4 месеца не заспива преди 2 през нощта
С изключение на 2 седмици, когато заспиваше около 23:00 часа, които две седмици приключиха миналат седмица
Мислех, че е влязла в час, ама не би. Снощи заспа в 3:20....... Не знам дали е от пустите зъби. Определено около изникването на някое зъбче е по-неспокойна, малко крива, но е различно. Това с незаспиването и честото пробуждане и примрънкване нощем си е нон-стоп. А иначе е много спокойно дете. Ама с това пусто заспиване и последващо спане, ми спира точеца
Накрая се принудих, на 11 месеца да я взимам да спи при нас, че вече не се издържаше. Допреди това си спеше в нейната стая.
Сега, не казвам, че и при вас ще е така. Просто споделям. Все пак се приготви, че може и Калоян вече да не запива сам както преди.
Честно да ви кажа, това го написах не толкова като споделено към Дидончето, колкото да се пооплача малко
Ако някой е имал подобни проблеми, моля да сподели. Ще се радвам на всякакви идеи как да прекратя тая практика с късното заспиване. Мислех, че е период, ама 4 месеца вече ми се виждат твърде много. Притеснявам се, честно казано.
Ще се радвам и на коментар от д-р Бърди!