Уважаеми потребители, на който таза тема не е полезна, нека не чете и най малкото да не пише за спорта. Не съм модератор, но не разбирам, след като не търсиш решение на даден проблем, защо изобщо си правиш труда да четеш, защо пишеш.
Тук е тема за взаимопомощ, говорилника е в друга тема.
И аз да не остана по назад искам да похваля д-р Бърди, че много дължа на този Човек. Когато бебе на 3 месеца отказва да се храни, изхожда слуз, трудно спи и куп други тревожни за всяка майка неща, това беше единственият лекар, който ми предложи правилна схема на хранене и АМ. Обиколила бях светилата в Бургас, натъпках детето с какви ли не глупости, които още повече влошиха положението, а решението беше толкова просто, но ми го даде само и единствено д-р Бърди. От там на нататък, този Човек ме спечели и до сега, когато ми се налага, се доверявам безрезервно.
Сега да питам, макар да знам отговора, но все пак.
При вирус, дали е възможно да има силна болка в ухото. Според личната лекарка е възможно, но от опита ми до сега, винаги когато заболи ушенцето на детето ми, се е стигало до АБ. Детето днес го взех с рев от силна болка в ухото. Това се случи и в петък, но го болеше другото ухо. Иначе изглежда ОК, като изключа нервниченето му, което е предвестник на заболяване при нас.