Тъжно и болно ми е че нямаме доверие на лекарите, че всеки път със страх водя децата на преглед и след прегледа съм още по-притеснена и всеки път се чудя доколко вярна е диагнозата и изписаното лечение. Опитвам се да не притеснявам д-р Бърди за всяко наше неразположение, но за съжаление единствено на Вас Докторе имам доверие! Ето и сега за пореден път се убеждавам колко незнаещи и неможещи са педиатрите тук или поне тези на които аз попадам, а този е вече 3-ти поред който сменям. Заведох отново детенце да я прегледа, погледна само езика и каза, че щом резултата на кетоните бил такъв, това означава че е много обезводнена и задължително трябва система. Питах други изследвания няма ли да направим преди това - не било нужно, но щом тооолкова съм настоявала айде ще пуснем ПКК. Казах, че ще поема риска и отказах системата, направихме всички изследвания, които написахте с венозна кръв, резултатите довечера към 6. Според сестрата която дойде в къщи, няма нужда от венозно вливане, малката днес е видимо по-добре.