О,jasmin_veni, как бих искала да мога да те успокоя, че това е инцидентен случай, ама уви, едва ли ще е така. При нас все още от време на време има такива, макар че е голяма вече и уж по-разбрана. Последната истерия на Мия е отпреди Коледа. Бяхме в мола, където тя много обича да ходи, но тръгването винаги е малко проблемно. И като се запъна на вратата -няма да тръгвам, няма да се обличам, няма та няма. Издърпах я навън, пак се запъна. Накрая я взех на ръце и като започна да ме удря и да ми крещи, че съм ужасна, кошмар направо. Загубих си лещата след един от ударите й. Едвам я завлякох до вкъщи. Бях се изпотила толкова, сякаш бях тренирала интензивно поне 2 часа. Затворих я в стаята й вкъщи, напика се от злоба и продължи истерията. Така се бях разтреперила, че не исках да я виждам след това. После една седмица ме пита дали още й се сърдя. И определено скоро в мола без чужд човек с нас няма да я заведа. Няколко пъти ми е правила ужасяващи истерии. Освен гореописаната, имаше подобна в парка като по-малка и една в автобус. Не мога да ви опиша как исках да изчезна в автобуса, никой не ми каза нищо, но ме гледаха с такова съжаление, че не искам да си спомням.