0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Отзиви за д-р Йосиф Димитров
« -: Януари 05, 2012, 20:38:06 pm »
Моля, някой да сподели мнение за д-р Йосиф Димитров и "Инвитро АГ Медицински център Димитров" и какви са цените?Разглеждам страницата им в интернет, но нямат обявени цени.
Малко е дълго да обеснявам защо питам, но понатам ще обесня ...
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Отзиви за д-р Йосиф Димитров
« Отговор #1 -: Януари 05, 2012, 21:53:18 pm »
не съм пациент, но моя близка ходи там, доволна е и при разговори е споменавала, че са нормални като в повечето клиники.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

« Отговор #3 -: Януари 06, 2012, 11:12:30 am »
Впечатления ми са от преди няколко години - цените нормални, даже малко по-ниски от тогавашните в другите клиники. Докторът вдъхва доверие, работи уверено, личи рутината и дългогодишния му опит. Е, има някои неща, за които бих могла да отправя критика, но за сега ще ги спестя./страхувам се, че сигурно съм повлияна от липсата на резултат при нас/. Имаме три неуспешни процедури при него и се отказахме да ходим там по-скоро по емоционални причини. Сменянийки клиниката някак усетихме нова надежда...Иначе се чувствах спокойна като негов пациент. Не е имало симпотоми на хиперстимулация или някакми други усложнения по време на процедурите.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 11:14:25 am от hope-love »
« Отговор #4 -: Януари 06, 2012, 11:34:33 am »
Не препоръчвам!Ето още малко мнения от бг мама,където съм писала и аз-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=586495.msg18868007#msg18868007
Всъщност ако си изяснила напълно проблема при теб,т. е. премахнат хидросалпингс,ако е имало,имунологични изследвания в ред,щитовидна жлеза и всичко,което пречи на успеха на ин витрото и просто да се направи процедурата-може.Предимствата на клиниката-няма наплив и имат много добър ембриолог-Пламен Тодоров.Недостатъците съм ги описала в темата в бг мама.Надявам се да съм ти била полезна!
« Отговор #5 -: Януари 06, 2012, 11:48:50 am »
Подкрепям Мерилин в това, че ако са ти изяснени проблемити и решени тези, които подлежат на решаване /като премахване на хидросалпингс напр., регулиране на ТСХ и др./ можеш смело да му се довериш. Иначе, незнам, в моя случай доста неща се изясниха и се взеха мерки относно тях едва когато отидох в друга клиника. При него май-май ни потретупаха в това отношение. Била съм млада /тогава под 35 години все още/, спермограмата на мъжа ми била добра  и с повече късмет щяло да стане. Горе-долу такава беше стратегията. Ама по една или друга причина не стана.
« Последна редакция: Януари 06, 2012, 12:00:28 pm от hope-love »
« Отговор #6 -: Януари 06, 2012, 11:58:40 am »
Точно това исках да кажа и аз.Димитров само прави ин витро и ако стане-добре,ако не -пак заповядайте,както се казва.И няма млада,няма стара тактиката е една и съща.
« Отговор #7 -: Януари 06, 2012, 12:03:02 pm »
Дано да сме полезни, на тези които се интересуват. Старая се да давам обективно мнение и да не влагам емоции. Ако някой има конкретни въпроси за доктора, бих отговорила. Все пак за три поредни процедури при него имам доста впечатления. Успех желая на всички лекари и пациентите им!
*
« Отговор #8 -: Януари 06, 2012, 15:19:49 pm »
При доктор Димитров бях още в началото на моето лутане в откриване на отговор /проблема/ на въпроса защо не става бебето.Та,прегледа мина както обикновен гинекологичен преглед,беше ми погледната гушата с просто око,назначи ми сутрешен акт и след 12 часа пак преглед когато ми беше взет материал с цел проверка на средата дали не убивам спермитата.За резултата изчаках 15 минути и платих 80,00 лева.А,и при първия преглед видя по един фоликул във всеки яйчник,и оптимистично ми каза,че може да станат близнаци.Пълни глупости...единия филикул най-вероятно е била кистата която ми махнаха чрез лапароскопията която направих на по-късен етап. Не видя хидросалпингса който съм си имала от 12-13 години а,той беше толкова голям,че сигурно е могло да си го напипам,ако знам къде да пипам.А,бе имам и още приключения и с други доктори,най-вероятно ще напиша книга някога:D
Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ...
« Отговор #9 -: Януари 07, 2012, 17:05:48 pm »
Благодаря ви момичета!
Питам защото както част от вас знаят съм от В.Търново.Тази седмица беше публикувано, че в един мед.център в нашия град, той ще преглежда скоро/следващата седмица/, а предполгам за напред и по-често.Аз съм с изяснен фактор-запушени тръби, които са дозапушени хистероскопски в Малинов.Иначе реагирам и зле на стимулация, въпреки че уж съм в нормите на хормоните.Останалите неща са наред.Правени са ми биопсия, генетични, имунологични, всичко това е в Малинов.
Мисълта ми е дали мога да му се доверя за вадене на Я на ЕЦ.Тъй като би ми било удобно предвид това, че ще се случва в родният ми град и няма да се налага отсъствие по цял ден от работа, пътувания към София и т.н.
Вълнувам се и от цените, защото не знам колко ще ми струва, а предвид че ще съм почти всеки месец на прегледи и т.н. не бих издържала финансово, ако ми взема примерно 1350лв.за оплождане ИКСИ на една единствена Я.Повечето знаем, как процедира д-р Стаменов и при него един опит на изцяло ЕЦ, прегледи, хормони, пункция, оплождане е не повече от 1000лв., което е една много, много добра цена.
Единственото, което ми е неудобно за ЕЦ в Малинов, е че трябва да пътувам често в двете посоки, а знаем, че ЕЦ е нож с две остриета, предвид това, че често или се изтърва момента за пункция, или е празен фол., презрял и т.н., т.е. може да се наложи дълги месеци, за да се съберат 2-3 ембриончета, а тук поне ще си прехвръквам от офиса до мед.център и така ...
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #10 -: Януари 07, 2012, 17:22:49 pm »
а в тая мед. център има ли инвитро лаборатория и ембриолог? щото то хубаво ще ти извадят Я, ама после какво ще я правят?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #11 -: Януари 07, 2012, 17:26:01 pm »
а в тая мед. център има ли инвитро лаборатория и ембриолог? щото то хубаво ще ти извадят Я, ама после какво ще я правят?

Ей това е всичко, което знам на този етап:
http://www.dnesbg.com/obshtestvo/vodesht-spetsialist-po-vin-vitrov-shte-priema-vav-veliko-tarnovo.html

Ама като се замисля може да има в предвид, че само ще преглежда, а останалото в София ... май ще си запиша час за преглед и ще събера инфо.Така няма да стане.
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 17:38:36 pm от evita1717 »
*
« Отговор #12 -: Януари 07, 2012, 21:02:07 pm »
Еви,аз не бих му се доверила...Според мене той и едно проследяване не може да направи.Моя приятелка е раждала секцио при него и беше много доволна,та тя ме заведе при него,но аз съм категорично против.
« Отговор #13 -: Януари 09, 2012, 10:19:45 am »
Аз пък съм на мнение, че можеш да отидеш на един преглед и за информация какво ще прави в Търново и тогава сама да прецениш. Успех, Евита!
« Отговор #14 -: Януари 21, 2012, 21:54:38 pm »
Хей, момичета, още не съм ходила при д-р Димитров, но смятам да го посетя другата седмица.
Не знам дали сте чували, но той е направил първото инвитро в България... също така е обучавал д-р Стаменов как се прави инвитро...
Дайте да не обиждаме и малкото специалисти по стерилитет, които имаме в нашата страна, пълна с жени, които раждат на по 13г...
ще ви споделя впечатленията си
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #15 -: Януари 21, 2012, 22:45:20 pm »
Хей, момичета, още не съм ходила при д-р Димитров, но смятам да го посетя другата седмица.
Не знам дали сте чували, но той е направил първото инвитро в България... също така е обучавал д-р Стаменов как се прави инвитро...
Дайте да не обиждаме и малкото специалисти по стерилитет, които имаме в нашата страна, пълна с жени, които раждат на по 13г...
ще ви споделя впечатленията си

1. не е направил той първото инвитро в България. първото инвитро е направено от доц. Ватев. иначе е вярно, д-р Стаменов работеше при д-р Димитров, преди да започне самостоятелна работа.

2. тъй като си цитирала моя постинг, предполагам си мислиш, че с него обиждам лекаря - така ли? ако мислиш така, дълбоко грешиш и те приканвам да четеш по-внимателно, преди да коментираш. въпросът ми беше отправен за новоразкрития център в Търново, а не за медицинския център на д-р Димитров.

във форумите на Зачатие не се допускат обиди към никой лекар. ако прекараш известно време тук и поразгледаш темите и постингите, ще видиш много ясно това.

« Последна редакция: Януари 21, 2012, 22:47:21 pm от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #16 -: Януари 22, 2012, 00:08:07 am »
както и да е Джам.нещо такова за първото инвитро ми беше останало в главата,а относно градоврвте не съм отразила градовете.за съжаление не разполагам с много време да проследя вси4ки постинги,които ме интерсуват и ползвам търса4ки.
Ве4е имам наблюдения от двама специалисти по стерилитет,единият от които доста изявен,така 4е ще споделя и за др Димитровшкато го видя
Айнщайн
« Отговор #17 -: Януари 23, 2012, 20:50:18 pm »
Момичета,
Днес бях на първи прегед при д-р Димитров и останах с добри впечатления.
Ще провил фоликулометрия, а след това тест за съвместимост след полов акт.
Призна ми папката с изследвания, която бях подготвила, отнесе се с уважение към труда на колегите си.
Следващата стъпка ще бъде инсеминация на естетствен цикъл.
Хайде Дтози година на Дракона, която звучи толково обещаващо, да ни помогне.
Моля, ако друга от вас е правила инсе при него, да сподели впечатления, че гледах доста стари постинги  :)
Айнщайн
*
« Отговор #18 -: Януари 25, 2012, 17:44:27 pm »
 :
Момичета,
Днес бях на първи прегед при д-р Димитров и останах с добри впечатления.
Ще провил фоликулометрия, а след това тест за съвместимост след полов акт.
Призна ми папката с изследвания, която бях подготвила, отнесе се с уважение към труда на колегите си.
Следващата стъпка ще бъде инсеминация на естетствен цикъл.
Хайде Дтози година на Дракона, която звучи толково обещаващо, да ни помогне.
Моля, ако друга от вас е правила инсе при него, да сподели впечатления, че гледах доста стари постинги  :)
:( :( :(
« Отговор #19 -: Януари 25, 2012, 22:07:56 pm »
И аз да се включа с отзиви за Д-р Йосиф Димитров.
Невероятен професионалист и човек и двете си бременности дължа на него и неговия екип  :)
При мен проблемът е липса на овулация и хормонален дисбаланс и с негова помощ първия път забременях след 6 месеца ,а в момента съм още в самото начало още от първия път.
Няма да забравя как ми се наложи да му се обадя една вечер и беше в чужбина,не ми вдигна и аз се шашнах още толкова и след 5 мин. ми звънна да каже,че е в конференция и да кажа какво ме тревожи!
Невероятен човек е и винаги ако имаш въпроси е насреща да ти обясни.
Като един съвет от мен-винаги гледай да си напълно информирана какво ти предстои и какво ще се случва и питай,не се притеснявай.Няма да ти откаже да ти отговори,но ако сама не го попиташ няма да се сети ;)

Ако имаш въпроси съм насреща :)