Благодаря ви момичета!
Питам защото както част от вас знаят съм от В.Търново.Тази седмица беше публикувано, че в един мед.център в нашия град, той ще преглежда скоро/следващата седмица/, а предполгам за напред и по-често.Аз съм с изяснен фактор-запушени тръби, които са дозапушени хистероскопски в Малинов.Иначе реагирам и зле на стимулация, въпреки че уж съм в нормите на хормоните.Останалите неща са наред.Правени са ми биопсия, генетични, имунологични, всичко това е в Малинов.
Мисълта ми е дали мога да му се доверя за вадене на Я на ЕЦ.Тъй като би ми било удобно предвид това, че ще се случва в родният ми град и няма да се налага отсъствие по цял ден от работа, пътувания към София и т.н.
Вълнувам се и от цените, защото не знам колко ще ми струва, а предвид че ще съм почти всеки месец на прегледи и т.н. не бих издържала финансово, ако ми взема примерно 1350лв.за оплождане ИКСИ на една единствена Я.Повечето знаем, как процедира д-р Стаменов и при него един опит на изцяло ЕЦ, прегледи, хормони, пункция, оплождане е не повече от 1000лв., което е една много, много добра цена.
Единственото, което ми е неудобно за ЕЦ в Малинов, е че трябва да пътувам често в двете посоки, а знаем, че ЕЦ е нож с две остриета, предвид това, че често или се изтърва момента за пункция, или е празен фол., презрял и т.н., т.е. може да се наложи дълги месеци, за да се съберат 2-3 ембриончета, а тук поне ще си прехвръквам от офиса до мед.център и така ...