0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Чумска тема - vol. 1
« Отговор #580 -: Март 11, 2012, 16:09:32 pm »
Ооохоо, :-D само че аз като блонди слагах тъмно кафяв молив. Баща ми като ме видя изпадна в див ужас и не ми даде да изляза докато не го махна.
Модата беше и уууултра къса пола( моите бяха по 15-20 см. бяха по-дълги на широчина отколкото на дължина), и това посред зима. И естествено големи платформи, които баща ми наричаше танкове :-D Даже май още си пазя едни на тавана

« Отговор #581 -: Март 11, 2012, 16:41:50 pm »
оооооооо, никога, ама НИКОГА не съм се носила с черен молив на устните и червило!
Естета в мен винаги е надделявал за радост на мама и мой ужас (бях под постоянен присмех).
Обаче една гледка на плажа НИКОГА няма да забравя.
Мацка с бански-прашка, един целулит се тресе майно-льо, потресава мъжете лежащи на плажа, едни голи ц*ц* се друсат за радост на тийновете и кат се обърнА моменто - руса коса, перхидролена, цикламено червило и черен молив...тогава другно всички в кафето щяхме да върнем бирата!
[/url][/url]
*
« Отговор #582 -: Март 11, 2012, 16:51:49 pm »
е Вени, то когато се ходеше с червило очертано с черен молив ти си била на 6-7г. бе душко, биваше и да си ходила така :lol:
« Отговор #583 -: Март 11, 2012, 17:07:47 pm »
 :lol:
Мацка с бански-прашка, един целулит се тресе майно-льо
И прашката дълбока до подмишниците.....
« Отговор #584 -: Март 11, 2012, 17:13:21 pm »
е Вени, то когато се ходеше с червило очертано с черен молив ти си била на 6-7г. бе душко, биваше и да си ходила така :lol:

:lol: Таман и аз това си мислех да напиша докато четях ;)

*
« Отговор #585 -: Март 11, 2012, 17:43:20 pm »
Бааа, аз пък помня 80-те години, когато на мода бяха химическите червила - зелени, слагаш си и след половин минута порозовяват и не се трият после....Веднъж си сложих, но да съм била 1-2 клас ... мама щеше да откачи като ме видя - беше преди училище ....  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #586 -: Март 11, 2012, 18:55:26 pm »
:lol: :lol: :lol: Това с молива и Голден Роуз го бях забравила  :lol: :lol: :lol:
Аз па не искам да си го спомням.  :lol:
И аз съм падала жертва на черния молив. Сега като си го представя, лошо ми става   :oops:
« Отговор #587 -: Март 11, 2012, 19:58:34 pm »
 :D а помните ли цикламено-розовото червило "ИДА 121" ей голяма класика, а мама не ми го купи и туй то - рев!
а тупирания бретон тип Алф?!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #588 -: Март 11, 2012, 20:02:08 pm »
Искате ли да ви върна още по-назад. Равни обувки или с 2 см ток, бяло чорапче, може и на некви дупчици и тая прелест върху чолапогащник, ако може черен. Нагоре ансамбълчето продължаваше с гадната синя манта естествено. За зимата пък да не говорим - ботушки, над тях гети, панталон или черни джинси/днки (ако мине номера), после пак мантата и шушляково яке до кръста. Етаж над етажа .... красУтЪ нИземнЪ.
« Отговор #589 -: Март 12, 2012, 08:56:29 am »
Мен модата с черния молив ме подмина, ама ню уейв стила ме беше ганазил яко.... Черни велурени кларкове с розова и зелена флуоресцираща връзка, с бяло рошаво чорапче, черен панталон ама като за наводнение хванат с розова и зелена тиранта, бяла риза, черна мъжка жилетка и черно сако ама в което можем да влезем двама... Ииии, да не забравим отгоре черен дълъг шлифер, който стига до ръба на кларковете...  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #590 -: Март 12, 2012, 09:49:54 am »
При мен кларковете бяха турско сини и носех дънки, не панталон. Иначе голямата риза с черно поло под нея, жилетката тоже. Имах и една друка комбинац;ия от малко по-късен период - широка рокличка над коляното (за радост на баба), но - върху нея елека от на тати костума и кожени обувки тип бомбета - черни и на бос крак. Потресаващо до немай къде. :lol:
« Отговор #591 -: Март 12, 2012, 10:22:02 am »
Е, ти си била нараво стилна за онези години, е джанъм. Що се тормозиш сега...
*
« Отговор #592 -: Март 12, 2012, 10:26:18 am »
Ако не сте ходили с камуфлажи и войнишки кубинки лятото, въпреки, че краката ви вече са станали на рани, хич не можете да ми влезете в категорията....
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #593 -: Март 12, 2012, 12:39:08 pm »
Ми нямах кубинки. Пък сега само чакам да се позатопли, та да тръгна по чехли иначе лудвам в затворени обувки. Еееех старост - нерадост.
*
« Отговор #594 -: Март 12, 2012, 12:47:12 pm »
Да и ако се сетим стила на Аксел Роуз какъв беше клин, карирана ризка и кубинки, е така лятото си ходех за ужас на майка и татко.А танкове съм носила.Спомням си и момента с гримирането в ужасно тъмни цветове, червило почти черно, много тъмен грим, огромни обувки, дълга черна пола.Леле ние сме били страшни бе.

*
« Отговор #595 -: Март 12, 2012, 15:27:29 pm »
Леле ние сме били страшни бе.

За времето си бяхме фЙешън! :lol: :lol: :lol:
« Отговор #596 -: Март 12, 2012, 15:47:33 pm »
Бааа, аз пък помня 80-те години, когато на мода бяха химическите червила - зелени, слагаш си и след половин минута порозовяват и не се трият после....Веднъж си сложих, но да съм била 1-2 клас ... мама щеше да откачи като ме видя - беше преди училище ....  :lol: :lol: :lol:

Ааааааа помня, помня....нямаше триене това червило :) С право майка ти е откачила  :lol:

А като си спомня, че някои си слагаха от същото червило и по скулите вместо руж  :lol:

*
« Отговор #597 -: Март 12, 2012, 15:54:16 pm »
Бааа, аз пък помня 80-те години, когато на мода бяха химическите червила - зелени, слагаш си и след половин минута порозовяват и не се трият после....Веднъж си сложих, но да съм била 1-2 клас ... мама щеше да откачи като ме видя - беше преди училище ....  :lol: :lol: :lol:

Ааааааа помня, помня....нямаше триене това червило :) С право майка ти е откачила  :lol:

А като си спомня, че някои си слагаха от същото червило и по скулите вместо руж  :lol:

Ми кво искате - предшественика на перманентния грим  :-D

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #598 -: Март 12, 2012, 17:04:40 pm »
аз естествено ходих с лилаво червило
госпожата по история ме гонеше от часовете с думите- "приличащ на сърдечно болна" /това след 7 клас разбира се/
някъде тогава се появиха и Крис Крос и кака ви в мазето обръщаше дънките с джобовете отпред и заминаваше кипра кипра на училище
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #599 -: Март 12, 2012, 17:16:10 pm »
олеее, а спомняте ли си как си избелвахме дънките с белина, ужас :lol:
аз не съм се гримирала, просто не обичам грим, но топираното бритонче не го пропуснах. ние го правехме с бира :lol:
мимс, аз до 3-4 курс студентка и лятото ходех с кубинки и бомбета, и дънки, няма зиме, няма лете, само дънки...