0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Чумска тема - vol. 1
« Отговор #560 -: Март 09, 2012, 14:02:35 pm »
Елфи, прощавай, ама ко дириш на климатика отгоре? Не дуАш вместо него, нели :lol:

Блу, че те най-веселите снимки стават на две редчета текила бре, питай ме мен, аз съм фен на пирамидките :oops:
[/url][/url]
*
« Отговор #561 -: Март 09, 2012, 14:14:31 pm »
Елфи, прощавай, ама ко дириш на климатика отгоре? Не дуАш вместо него, нели :lol:
Слагах му филтрите, въпреки че мъжът ми каза да го извикам за тази процедура. Ама аз съм нервак и искам нещата да ми се случват на момента - къде ще го издирвам из двора... и те така, пак ми се скара  :lol:
« Последна редакция: Март 09, 2012, 14:16:53 pm от Елфи »
« Отговор #562 -: Март 09, 2012, 15:53:58 pm »
Затова тази работа се оставя изцяло в мъжки ръце :lol:
[/url][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #563 -: Март 09, 2012, 16:19:09 pm »
Това е отличителната черта на всяка чума - като иска нещо да се свърши, го иска тутакси, веднага и на секундата. И умеем сами да си навредим така, както и цяло село не може да ни навреди.
« Отговор #564 -: Март 09, 2012, 17:11:43 pm »
Мдам...аз така откъртих мазилката в кухнята. Чаках мъжа да сложи стойката за дом, хартия две седмици. Накрая използвах фабричните й лепки и като свърших, видях, че е накриво. И като поисках да отлепя лепките от стената...падна мазилката :oops: Залепих стойката обратно, пак накриво и още ми пилят на главата.
[/url][/url]
*
« Отговор #565 -: Март 09, 2012, 18:54:38 pm »
Абе, аматьор, къде се буташ ... първо прочети "Кой е по-по-най..." темата, ще забележиш кой е най-голям карък и идиот  :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #566 -: Март 09, 2012, 19:04:41 pm »
а що не я заковем тази тема/
Аз онзи ден четох за Паденията на Фуси :lol: И много се хилихме с мъжо :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #567 -: Март 09, 2012, 19:08:59 pm »
Май ще си мерим пишките тука кой откъде прелетял и как паднал.Аз при закачане на пердета качена на стол залитам,откъртвам корниза и се стоварвам върху сушилката с дрехи като я чупа.Това 3 седмици след коремна операция.Изпадам...в луд смях при което детето ме пита що се смея и не рева.викам-"Мамо че то си е направо за смях,къв рев" :D

« Отговор #568 -: Март 09, 2012, 21:02:13 pm »
аааа, аз за падания съм скромна, предимно на лед и художествено едно такова, красиво дет се вика....после и синките красиви :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #569 -: Март 09, 2012, 23:01:22 pm »
Оф, тук ми напомнят да си разкажа как превземах покрива на кооперацията ми в София. Деси, специално за теб! (аз бях разказвала в едната седмична тема де, но сега има нови попълнения, които може да не са чували.....)

Та значи докато живеех в София бях в една кооперацийка на ул. Дунав, точно под Александър Невски. Кооперацийката беше залепена под ъгъл за сградата на НАП. Вратата ми се заключваше с ключ, но имаше и горна ключалка, с реле ли как се казва....Дето отвътре с нещо като ръчка се заключва, а отвън с ключ. Да, ама аз не заключвах него като излизах, само като се приберях вечер. И веднъж дядото, на който плащах наема ми разказва как влизал преди години там през покрива, защото релето хлопнало само. Аз не се заслушах много.....
И идва един пролетен ден се прибирам от работа, ама тъй бая топличко...Качвам се (няма асансьор, аз съм таванска гарсониерка). Отключвам и хоп - релето се заключило, явно от тряскането на вратата сутринта. А ключа е вътре...След 30 минутно вайкане видях, че нема стане. Слизам в комшийката, до моята гарсониерка беше нейната таванска стая от едната страна и друга от другата. Жената отключва, ама греда - има излаз към другата страна на покрива. Търсим другия собственик. Човека дава ключа, той възрастен пич. Отключвам - ау, красота, прозореца гледа в правилната посока. И кака ви, с официалното панталонче, токчетата се катери на един стол, излиза на покрива почва да се придвижва по дупе по керемидите, за да си стигне кухненския прозорец, който слава Богу беше отворен, само по комарник. В мига, в който си разкъсвам комарника вдигам поглед и виждам няколко глави ме гледат от прозорците на НАП. С такава скорост влетях в кухнята си, че... Очаквах или да пристигне полиция за взлом, или да се гледам вечерта в youtubе ..... Веселба ви казвам...Както беше казала Елфовата преди време - не е лесно да си Мимка на този свят...
« Последна редакция: Март 09, 2012, 23:02:53 pm от Змимка »
*
« Отговор #570 -: Март 09, 2012, 23:05:35 pm »
Хората са си помислили, че екшън се снима.  :lol: :lol: :lol:

« Отговор #571 -: Март 10, 2012, 08:00:48 am »
Аз за моята първа излагация вече имам награда, но мисля, че на вас не съм я разказвала...

Някога през социализма нямаше много козметични продукти, но пък се използваха подръчни средства. Много модерно беше да си тупиран и косата да стърчи нагоре. Това се постигаше с паста за бръснене "Каро". Та с моите две приятелки - близначки, в пълната си прелест, натупирани и натопорчени отиваме до библиотеката /по социализма се четеше, знаете/, та в този момент завалява нещо средно между сняг и дъжд. Ние си поправяме периодично прическите, а пяната се пени и пени и пени ... и трите бяхме просто страхотни!

Падания и излагации - колкото искате! Зимата не падам, но поне веднъж на лято си падам, но с публика, сърцераздирателно, обикновено съм поне с три турби, които се разпиляват... изобщо падам винаги запомнящо се!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
*
« Отговор #572 -: Март 10, 2012, 12:35:14 pm »
Хахаха, ние пък използвахме за това тупиране вода със захар. Веднъж съм сложила вода с не напълно разтворена захар, съответно в косата ми имаше бели зрънца захар, когато ни проверяваха за въшки и гниди - няма такава излагация, изкараха ни 2 момичета от нашия курс и в коридора събрани 'въшлясалите' от всички проверени стаи, та ни пратиха да си ходим, хахахахаха, голям срам. Още следобед като отидох в поликлиниката (не знам защо ни пратиха всички там, сякаш гнидите са хепатит...) и се разбра, че моето е зрънца захар  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #573 -: Март 10, 2012, 12:38:15 pm »
Хахахаххахаххаа това със бодата със захар ми е познато ,нослучката беше с мухи които кръжат около нас :oops:

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
*
« Отговор #574 -: Март 10, 2012, 12:39:02 pm »
 :jump12: :jump12:
« Отговор #575 -: Март 10, 2012, 16:12:49 pm »
И аз съм чувала, че имало момичета, тупирани с вода и захар, които ги нападнали пчели... но само съм чувала :)))
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
« Отговор #576 -: Март 10, 2012, 17:59:22 pm »
О,  :D това беше модерно като бях в 5 клас, тъкмо преди няколко дни си спомнях за това и разказвах на колежката. Първото ми ходене на дискотека: В училищният салон -Тупиран бретон с вода и захар-по последна мода, черна еластична пола,черен молив на очите и лилаво червило. Чувсвах се много голяма мадама :lol:
« Отговор #577 -: Март 11, 2012, 12:01:47 pm »
 :jump12: :balk_96: :balk_95: Мацка за милиони!

Ако посоката, в която си се запътил ти носи радост, не питай какъв ще е пътят, просто върви!
« Отговор #578 -: Март 11, 2012, 15:59:16 pm »
 :lol: Сега като си го представя е адската карикатура. А някой помни ли другият хит от към 92-95 година някъде.Устните с червило Голден роуз :balk_95: телесен цвят и очертани с фина черна линия, задължително извън контура. Съжалявам, че нямам снимка от тогава. Щеше да падне голям смях  :P
« Отговор #579 -: Март 11, 2012, 16:01:38 pm »
 :lol: :lol: :lol: Това с молива и Голден Роуз го бях забравила  :lol: :lol: :lol: