Оооо, относно пушенето аз подкрепям на 100%! Който иска да хваща пътя за Марс! Винаги съм умирала от яд, когато някой върви пред мен и пушека му се навира в лицето ми - да си пушат у тях си, какво ме тормозят и мен! Жалкото е, че няма да го приемат - най-много да забранят пушенето на закрити обществени места ... но аз и на това съм доволна!
Да не говорим как съм способна да изпадна в нервна криза, когато видя момиче с дългогодишен стерилитет, подлагащо се на процедури, което е готово да се откаже от всичко, но не и от цигарите. Бият си Гоналчето и си пафкат цигарките....Ей това не го разбирам. Тези жени чисто и просто не желаят истински това дете! Щом то не е достатъчно голям стимул за тях да откажат цигарите....(култовата реплика, която съм я чувала поне 7-8 пъти е - "А, той дори Стаменов каза, че няколко цигарки на ден не пречат!" - за мен това като простотия е равносилно на "Успокой се и ще стане'...)
Примерно вкъщи не се пуши! Който има желание - има тераса, най-големия компромис, който сме правили е веднъж - на аспиратора. Обикновено като ни идват на гости, въпреки, че знаят какви противници сме на цигарите си правят углушки и вадят цигарите на масата. Че се и случвало да ми искат пепелник. Да, ама не....
Мен днес ми е първи работен ден след хирургичната намеса....пък така ми се услади този път домашния престой.....