0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Януарска чумска тема
« Отговор #360 -: Януари 21, 2012, 17:41:19 pm »
p.s ... guess what ... :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #361 -: Януари 21, 2012, 17:47:38 pm »
мини, ко си се отворила на чужди езици, мари? :P

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #362 -: Януари 21, 2012, 17:55:12 pm »
... уот  :lol:...
« Отговор #363 -: Януари 21, 2012, 18:35:49 pm »
Чакам я аз Мини на френски да се отвори :)
[/url][/url]
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #364 -: Януари 21, 2012, 18:37:27 pm »
френският не е за изискано общество, както смятат англичаните ;)

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #365 -: Януари 21, 2012, 20:46:43 pm »
мини, ко си се отворила на чужди езици, мари? :P

ше емигрирам :)
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #366 -: Януари 21, 2012, 21:03:00 pm »
Знам, че не е тука мястото ама ми стана мъчно като прочетох  :( става дума за увеличеният брой недоносени бебета.
Цитат
"В целия свят има тенденция за увеличаване, защото хората раждат по-късно, с асистирана репродукция, но се движим добре. Т.е. родилната ни помощ е на добро ниво", каза д-р Стефан Константинов, министър на здравеопазването.
Цитат
Основните причини за големия брой недоносени са по-късната възраст, в която жените раждат,  бременностите „ин витро” и късното диагностициране на генетични заболяване или инфекция.
Източник http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/1696058461-Rast_na_nedonosenite_bebeta_u_nas.html
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #367 -: Януари 21, 2012, 23:24:05 pm »
  Преди малко по грешка натиснах гугъл преводача си и ми обърна целия форум на английски. Няма лошо обаче се смях с глас на превода на заглавието на тази ни тема:))
"January chumska topic"

Така, че змийко руса, другия път като пускате топик глеЙте да е с по-изискано нейм:)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #368 -: Януари 21, 2012, 23:40:20 pm »
February topic of witches and snakes - бива ли?
*
« Отговор #369 -: Януари 22, 2012, 00:02:00 am »
Няма лошо обаче се смях с глас на превода на заглавието на тази ни тема:))
"January chumska topic"
муахахахахахаххахааааааааа :mrgreen:
това много ме развесели и мене :lol: :lol: :lol:

Айде лека ви нощ на всички, и поздрав с едно фото на мойте хора :D :heartbeat:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #370 -: Януари 22, 2012, 11:26:17 am »
February topic of witches and snakes - бива ли?

можем да добавим - and some feathered livestock  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #371 -: Януари 22, 2012, 16:32:16 pm »
стига си кълчихте езиците, моля...

никога не е късно човек да стане за резил.

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #372 -: Януари 22, 2012, 19:58:11 pm »
Кой си кълчи езика, бе? Аз не се и опитвам да го произнеса т`ва дето го написах. А го написах с помощ от гуглето. Пак то ми помогна да разгадая писаниците на пернатия добитък. :lol:

п.п. Рали, теб към вещиците те броих.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #373 -: Януари 22, 2012, 20:36:19 pm »
Всенародният любимец

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #374 -: Януари 22, 2012, 20:52:08 pm »
Много е яко  :D.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #375 -: Януари 22, 2012, 22:05:06 pm »
Мацки пушачки и припалващи, стягайте куфарите и на Марс. Щели и навън да ни забраняват да пушим. Ма ТЕЦа до Заарата примерно, нема го забранят.
*
« Отговор #376 -: Януари 22, 2012, 23:19:03 pm »
Хи хи, предложенията за заглавия къртят :)  :lol:

Мини, и на мен ми е любим Пи Ес Ай Лов Ю! Много е тъжен и красив този филм! И Джералд не е за изхвъргане.

Ох, добре че ви отворих да се посмея, че съм крива и нервна. Пишете ме у вещиците, за там съм си барем  :lol:

« Отговор #377 -: Януари 23, 2012, 00:04:11 am »
Щели и навън да ни забраняват да пушим. Ма ТЕЦа до Заарата примерно, нема го забранят.

Непродуктивно ви е пушенето затуй....само харчове правите-никва файда  :lol:

*
« Отговор #378 -: Януари 23, 2012, 08:30:34 am »
Оооо, относно пушенето аз подкрепям на 100%! Който иска да хваща пътя за Марс! Винаги съм умирала от яд, когато някой върви пред мен и пушека му се навира в лицето ми - да си пушат у тях си, какво ме тормозят и мен! Жалкото е, че няма да го приемат - най-много да забранят пушенето на закрити обществени места ... но аз и на това съм доволна!

Да не говорим как съм способна да изпадна в нервна криза, когато видя момиче с дългогодишен стерилитет, подлагащо се на процедури, което е готово да се откаже от всичко, но не и от цигарите. Бият си Гоналчето и си пафкат цигарките....Ей това не го разбирам. Тези жени чисто и просто не желаят истински това дете! Щом то не е достатъчно голям стимул за тях да откажат цигарите....(култовата реплика, която съм я чувала поне 7-8 пъти е - "А, той дори Стаменов каза, че няколко цигарки на ден не пречат!" - за мен това като простотия е равносилно на "Успокой се и ще стане'...)
Примерно вкъщи не се пуши! Който има желание - има тераса, най-големия компромис, който сме правили е веднъж - на аспиратора. Обикновено като ни идват на гости, въпреки, че знаят какви противници сме на цигарите си правят углушки и вадят цигарите на масата. Че се и случвало да ми искат пепелник. Да, ама не....

Мен днес ми е първи работен ден след хирургичната намеса....пък така ми се услади този път домашния престой.....

« Последна редакция: Януари 23, 2012, 08:38:51 am от Змимка »
*
« Отговор #379 -: Януари 23, 2012, 09:28:56 am »
Ей, много люта днес тази Мимка бре!;-)