0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Януарска чумска тема
« Отговор #280 -: Януари 17, 2012, 14:13:57 pm »
е за тоя викам да си направим график :lol: :lol:

тоя е дърт и си е за нас, дъртичките.

младите да си правят график за онез, стероидните :P

То хубаво ама май се очертаваме доста /като бройка/ дъртички на тоя клон :) Я вземете ме включете и мен в списъка, стига с тоя зелен боб  :lol:

*
« Отговор #281 -: Януари 17, 2012, 14:17:09 pm »
вижте сега, аз тъй като съм на възраст между двете групи - ни толко стара :P, ни толко млада, така че мога да си се редя където си ща :lol:
*
« Отговор #282 -: Януари 17, 2012, 14:30:41 pm »

Като си глътне хапчетат и ще се справи с бройките :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #283 -: Януари 17, 2012, 14:32:31 pm »
Ти са буташ, щот си шеф :P. Ай да сложим възрастова граница, а? 40 години и баста. Които са под да си гледат лапетиите. Или да се разделят на 20+ и 30+. Ми тъй де, не стига, че млади па и нахални. Тюююю, а ние едно време кви кротки и скромни млади бяхме ....

п.п. не ми се връзвайте много, още преживявам „кризата" на четирдесетте.
« Отговор #284 -: Януари 17, 2012, 14:35:10 pm »
п.п. не ми се връзвайте много, още преживявам „кризата" на четирдесетте.

Спокойно, с доктора лесно ще я преживееш  :lol:

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #285 -: Януари 17, 2012, 15:19:25 pm »
Абе дайте да видим с колко годишни мацки излизат тия, така ще оформим възрастовите групи  :lol:. Вероятно всички ще попаднем в третата възраст  :D.

Джиджи, моята приятелка само за Освалдо говореше едно време. Никога не го бях виждала, но като видях снимката, попитах чичко Гугъл  :P.

Ники, трогната съм  :heartbeat:!
*
« Отговор #286 -: Януари 17, 2012, 15:23:23 pm »
Аааа, Пеше, недей граница 40+. И аз като Стефи, ни млада, ни стара, ама онез кьосета не ги харесвам. Надвечер заслушвам един сериал, турски естествено  :D. Та има там един левент, малко младичък май, ама пък е хубав.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #287 -: Януари 17, 2012, 15:25:42 pm »
Къде щете ме редете, ама не ща млади аз....
Ке рИва  :balk_146:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #288 -: Януари 17, 2012, 15:30:58 pm »
вижте сега, аз тъй като съм на възраст между двете групи - ни толко стара :P, ни толко млада, така че мога да си се редя където си ща :lol:

ха, така наборе- кажи им го
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #289 -: Януари 17, 2012, 15:35:54 pm »
ха така, видяхте ли, моята възрастова група ще се окаже мнозинство, така че ако обичате да не съм чула и гък повече :lol:
*
« Отговор #290 -: Януари 17, 2012, 15:38:55 pm »
За тази работа няма млади и стари ;-)
Кой каквото му е на сърце.
Предлагам да напрвим списък и да караме под ред, че няма време!
*
« Отговор #291 -: Януари 17, 2012, 15:39:47 pm »
За тази работа няма млади и стари ;-)
Кой каквото му е на сърце.
Предлагам да напрвим списък и да караме под ред, че няма време!

ей това е мъжка приказка :D
« Отговор #292 -: Януари 17, 2012, 15:47:09 pm »
Тия хубавци ако знаят какво им мислим.... края на света ще им се види далече  :lol:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #293 -: Януари 17, 2012, 15:52:01 pm »
Абе дайте да видим с колко годишни мацки излизат тия, така ще оформим възрастовите групи  :lol:.

Хю Лори излиза само с жена си, а тя му е наборка :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #294 -: Януари 17, 2012, 15:56:13 pm »
Абе дайте да видим с колко годишни мацки излизат тия, така ще оформим възрастовите групи  :lol:.

А вие искате да излизате с тях ли :lol: Аз май нещо не съм разбрала  :wink:
Аз лично никой не бих спряла да излиза с жена си, или с която си иска... На мен и без това много не ми се излиза  :lol:

*
« Отговор #295 -: Януари 17, 2012, 16:03:47 pm »
Джиди , ми за какво ще е този целия зор ако барем една среща не си уредим  :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #296 -: Януари 17, 2012, 16:07:42 pm »

а, не - аз лично искам да изиграя една табла с него. за останалите не знам...

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #297 -: Януари 17, 2012, 16:15:14 pm »

а, не - аз лично искам да изиграя една табла с него. за останалите не знам...

Мдам... по-добре табла, отколкото 3-5-8, например...
« Отговор #298 -: Януари 17, 2012, 16:31:55 pm »
Аааа мен тогава ме пишете по-горе в списъка, че както сте се поднесли с тия културно-масови прояви, кой знае дали ще доживея да опитам от говеждото....

*
« Отговор #299 -: Януари 17, 2012, 16:37:41 pm »
Цитат от нета, но не пише от кога е инфото:
"Отношенията на "серийния доктор" с жените куцат като самия него. Актьорът също има проблеми със съпругата си Джо Грийн, за която е женен от 18 години. В последните няколко двамата са разделени. Заради снимките на сериала Лоури се премести от Великобритания в Лос Анджелис, а половинката му остана в Лондон с трите им деца. Съпрузите засега не обмислят развод, но и не крият, че разстоянията съсипват брака им."