0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: последна Новогодишна седмична тема
« Отговор #80 -: Януари 08, 2012, 10:36:38 am »
Ей лисо, бравус :D
че с тия русите ми се доповръща вече, рус мъж бляк :lol:
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 11:57:54 am от StefiZ »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #81 -: Януари 08, 2012, 11:58:45 am »
Уважаеми участници в тази тема, като администратор на сайта ви обръщам внимание, че с публикациите си нарушавате правило 2897650 от правилата за полване на форума, а именно: категорично се забранява публикуването на снимки на блондини, тъй като това "се сблъсква с процеса на естественото намаляване на русия генотип, който в момента съставлява едва 2 % от човечеството, тъй като е по-неиздържлив и неадаптивен. А съвременният свят с неговите характеристики - болести, радиация, пестициди, 30 % по-замърсен въздух спрямо 25 години назад, изтъняващ озонов слой, изкуствени ваксини, лекарства и битови удобства - изнежва човешкия организъм, което всъщност води до нуждата от още повече защитни сили за човека, каквито брюнетният генотип притежава в по-голяма степен."

Наказанието за нарушаване на това правило е предупреждение, при повторно нарушение - 3 дневен бан, ако продължавате да упорствате ще ви бъде забранен достъп до форума за вечни времена.

Повтарям - дръжте се сериозно, както подобава, да спасим човечеството от блондините. Да кажем дружно и твърдо не на блондините, тези изнежени твари. Афро-американци - определено да. Брюнети - може. Блондини - абсолютно забранено, особено пък такива с руси къдрици ... или със сини очи ... или с морско зелени ... или пък сивосинкави ...

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #82 -: Януари 08, 2012, 12:07:18 pm »
Уважаеми участници в тази тема, като администратор на сайта ви обръщам внимание, че с публикациите си нарушавате правило 2897650 от правилата за полване на форума, а именно: категорично се забранява публикуването на снимки на блондини, тъй като това "се сблъсква с процеса на естественото намаляване на русия генотип, който в момента съставлява едва 2 % от човечеството, тъй като е по-неиздържлив и неадаптивен. А съвременният свят с неговите характеристики - болести, радиация, пестициди, 30 % по-замърсен въздух спрямо 25 години назад, изтъняващ озонов слой, изкуствени ваксини, лекарства и битови удобства - изнежва човешкия организъм, което всъщност води до нуждата от още повече защитни сили за човека, каквито брюнетният генотип притежава в по-голяма степен."

Наказанието за нарушаване на това правило е предупреждение, при повторно нарушение - 3 дневен бан, ако продължавате да упорствате ще ви бъде забранен достъп до форума за вечни времена.

Повтарям - дръжте се сериозно, както подобава, да спасим човечеството от блондините. Да кажем дружно и твърдо не на блондините, тези изнежени твари. Афро-американци - определено да. Брюнети - може. Блондини - абсолютно забранено, особено пък такива с руси къдрици ... или със сини очи ... или с морско зелени ... или пък сивосинкави ...

:jump12: :youwoman:
*
« Отговор #83 -: Януари 08, 2012, 12:13:55 pm »
Ох Мели заболя ме корема от смях :))))

За справка източник: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632119.msg20723442#msg20723442

и обяснението
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=632119.msg20730989#msg20730989

не само руси Мели - атлетични и с висока степен на образованост, а ма ха ! Претенции! :)))))

Интересното е обаче да се отбележи, че това е единственото мнение против, което е голям напредък. Нищо, че е от лекар написано ;)
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 12:18:17 pm от cygnus »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #84 -: Януари 08, 2012, 12:16:21 pm »
Аз така или иначе ще горя в ада, нали съм женена за зеленоок блондин с висше образование. Нищо, че през целия си съзнателен живот помагам на хората.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #85 -: Януари 08, 2012, 12:17:07 pm »

:jump12: :jump12: :jump12:

Ето ви един по-смугъл :)

*
« Отговор #86 -: Януари 08, 2012, 12:25:14 pm »
Много съм щастлива да разбера, че с предпочитанията си към по-смуглите мъжки представители на човечеството, допринасям за спасението му. Толкова съм горда със себе си!  :jump12:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #87 -: Януари 08, 2012, 12:47:57 pm »
Значи, първо и аз кат Жекова допринасям за спасението на човешкия генофонд.
Второ - Мели, ша ма извиняваш ама сватята заплаши, че ша ми върне щерката и аз за това ... нали искам добра свеки за чедото.
И трето - тоя бива ли го?

Освен смугъл както се вижда е и порядъчно окосмен. Та един вид - „ бак ту нейчър".
Сетих се за още един, мулат ли беше, квартерон ли. Ако се сетя как да го открия и него ще покажа, та да натежат мургавите над „презрените" от БПЦ блондита. Мимка, Меца и Мишето (както и всички други блондинки тук) не забравяйте, че говорим за мъже.

п.п. открих го:
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 13:00:41 pm от Pesheck »
*
« Отговор #88 -: Януари 08, 2012, 13:04:12 pm »
Пеш тук е още по-готин

« Последна редакция: Януари 08, 2012, 13:06:41 pm от cygnus »
*
« Отговор #89 -: Януари 08, 2012, 13:12:19 pm »
Този, последния, като го видя, винаги изпитвам желание да го... изкъпя  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #90 -: Януари 08, 2012, 13:13:19 pm »
Това е гел бе Жекова :)))))
*
« Отговор #91 -: Януари 08, 2012, 13:16:40 pm »
Този, последния, като го видя, винаги изпитвам желание да го... изкъпя  :lol: :lol: :lol:
    :jump12: :jump12: :jump12: Добре, че сте вие да се похиля малко днес :)
Иначе този последния не е за изпускане  :oops: а на Бандерас съм му фен от малка.

*
« Отговор #92 -: Януари 08, 2012, 13:17:44 pm »
е тоя е нъмбър уан, къпан не къпан, екстра е :D
бех го забравИла :lol:
*
« Отговор #93 -: Януари 08, 2012, 13:27:32 pm »
А, няма да го върна, бе!
Но първо - тотална хигиенизация.
Кво да се прави - ЕГН+хипохондрия  :lol:

Ех, младост... къде си?
*
« Отговор #94 -: Януари 08, 2012, 13:32:27 pm »
да спасим човечеството от блондините.

Що бе ...к'во ни има .....

А относно Джейсън Момоа, как можах да го забравя, заради него пазих 40 дни траур след последния епизод на Game Of Thrones. Ето го в целия му блясък:

(само да вметна, че мноУ мразя мъже, чиито тела са по-гладко обезкосмени от моето, та умирам като видя мъж като този - натурален.... :oops:)
« Последна редакция: Януари 08, 2012, 13:36:47 pm от Змимка »
*
« Отговор #95 -: Януари 08, 2012, 14:17:21 pm »

(само да вметна, че мноУ мразя мъже, чиито тела са по-гладко обезкосмени от моето, та умирам като видя мъж като този - натурален.... :oops:)

Я тоже  :oops:

*
« Отговор #96 -: Януари 08, 2012, 14:38:44 pm »

Я тоже  :oops:
хех, и аз. Вече си мислех, че всички се побъркаха по метросексуалните мъже :)
*
« Отговор #97 -: Януари 08, 2012, 14:41:58 pm »
Мдам....само да поясня, че като казвам 'натурален' нямам предвид 'пуловер' на гърба  :lol: :lol: :lol: Но според мен 'натурални' гърди е мнооого секси... А при вида на мъж с обезкосмени крака и ръце съм склонна да си срежа вените  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #98 -: Януари 08, 2012, 14:43:23 pm »
Мдам....само да поясня, че като казвам 'натурален' нямам предвид 'пуловер' на гърба  :lol: :lol: :lol: Но според мен 'натурални' гърди е мнооого секси... А при вида на мъж с обезкосмени крака и ръце съм склонна да си срежа вените  :lol: :lol: :lol:

Мимс, и аз така, на мен обезкосмените мъже ми приличат на гущери  :oops: не искам никой да обидя ама вкус.А иначе като видя мъж с оскубани вежди и хич не ми е метросексуален, по друга сексуалност си мисля, че е.

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #99 -: Януари 08, 2012, 15:10:10 pm »
Ей, няма такъв смях............Благодарско добре ми се отрази!:))))

Мелинко, нали само за мъже е анти блонди кампанията?Молим!

Аз ще си призная без свян, че даже и по-по-хард-хард смугли си падам,
цяла нощ ровя за един актьор и не мога да го изровя!
Ако някой удари едно рамо да изплакна клепки!

Помощника на адвокатката в сериала "Съдия Ейми!"
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)