0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари, февруари, март 2012
« Отговор #220 -: Март 24, 2012, 12:35:58 pm »
Привет момичета!
Минавам да се отчета с поредния отрицателен,ама много отрицателен резултат! :balk_146:
Незнам дали изобщо има смисъл да пробваме трети път.
*
« Отговор #221 -: Март 24, 2012, 13:33:36 pm »
Anelino,и на мен ми предстои трето инсе до седмица две.Нямаш ама никакво право да се предаваш,след като даваш кураж на всички тук.Тези мисли са ми минавали и на мен,а предполагам и на много други,като нас-нормално е.Не сме от желязо.Потъжи ден,два и вдигай глава за пореден път.Факта,че сме жени трябва да ни кара да продължим и винаги да намираме смисъл!Аз например вече съм много, ама много финансово изморена,което е доста притеснително,но съм сигурна в лекаря си и с цената на всичко продължавам!Не се предавай,за да не се отказват и други, и за да успеем в начинанието си.Извини ме,ако някакси си се почувствала зле от това,което написах.Имам за цел точно обратното.Кураж и успех следващият път!Ще стискам палци за мен,за теб и всички,като нас!
« Отговор #222 -: Март 24, 2012, 13:36:43 pm »
Много съжалявам за отрицателния тест Анелино, а така се надявах да ни зарадваш.  :(
Знам, че е трудно в такъв момент, но не бива да се отчайваш, а трябва да гледаш напред, с увереност че чудото скоро ще се случи.
« Отговор #223 -: Март 24, 2012, 14:22:31 pm »
Здравейте момичета,
имам въпрос, днес ми беше първото инсе и лекарят ми беше казал да му се обадя след него,за да ми изпише лекарства. Обаче телефонът му е изключен. И се чудех-ако е така и днес и утре, няма ли да стане гаф, защото по принцип знам, че тр. да се започнат веднага май, а аз имам вече един спонтанен аборт и не знам какво да правя. Ако се обадя в спешния кабинет на клиниката(частен лекар ме изпрати там), дали ще ме посъветват нещо?
« Отговор #224 -: Март 24, 2012, 15:11:23 pm »
Здравей Афродита, стискам ти палци и ти пожелавам успех.
Аз започнах да пия хапчетата, които ми изписаха (Утрогестан)на третият ден след инсеминацията.
А доктора, който ти е правил инсето не ти ли изписа какво да пиеш?
« Отговор #225 -: Март 24, 2012, 15:28:31 pm »
Каза ми да му се обадя веднага след процедурата,ама...човекът явно е решил да си почива.
*
« Отговор #226 -: Март 24, 2012, 17:17:58 pm »
Афродита,на всички след инсеминация или инвитро им изписват утрогестан (прогестерон)-спомага при инплантацията на ембриона(антиконтракционно).Ако не се свържеш с док.В понеделник иди на крак.Може да ти изпише аспирин-протект или фраксипарин.Индивидуално е.Правила ли си изследване наречено Фактор пет?Правят го на 14 ет.в Майчин дом София? Това е изследване за гнетичната предрасположеност към тромбофилия.Тоест,ако има такава се взема средство за разреждане на кръвта,за да се избегне евентуално образуване на тромб(водещо до кръвоизлив,а от там и спонтанен аборт),да не вдигнеш рязко кръвното налягане(случва се най-често към седмия месец).И другата по-важна причина е когато кръвта се разрежда циркулацията е по-добра и плода се храни най-пълноценно.Не разбирам,защо доки ти е казал да му се обаждаш по телефона,освен,ако живееш далеч от клиниката и уговорката ви е била такава.Надявам се,че не съм те стреснала.Пожелавам ти успех с чертичките!И не го мисли много тия два дни.Спокойствие му е майката.
« Отговор #227 -: Март 24, 2012, 17:26:39 pm »
Благодаря Йоли,аз със сигурност ще отида, просто не знам от кой ден се изписва (след инсе) и ме е страх,че тогава ще е късно(то даже ще е вторник,защото той в пон.почива), ама какво да се прави, ще чакам.Имам доста силни болки в яйчниците и се 1удя дали мога да пия поне но шпа.Фактор 5 не съм правила.Предполагам,че не е добра идея да взема утрогестан на моя глава (преди го пиех, когато бяхме само на стимулация и имам останал)
« Отговор #228 -: Март 24, 2012, 18:17:59 pm »
anelino, много съжалявам миличка. Аз наистина вярвах, че ще успееш и ще повлечеш крак  :? Не мога да си обясня защо толкова рядко има успех с тези процедури - инсе или ин витро, май и при двете си е до късмет и чудо  :x Не се отказвай, почини си малко и решете как ще продължите...и разбира се, че има смисъл - не забравяй, че децата са смисъла на живота ни и не трябва да спираме да се борим  :bighug: :bighug: :bighug:
afrodita279, при моето инсе на втория ден започнах Утрогестан вагинално 2x2 и Дуфастон 2x1, заедно с Аспирин-протект и Неофолик мета. Щом така сте се разбрали с лекаря ти пробвай да му напишеш мейл или СМС. Освен това, ако инсеминацията е била на НЕспукан фоликул трябва да те видят на другия ден дали се е спукал. За болките мен също много ме болеше яйчника и после разбрах, че това е било защото Ф се е пукал. Утре вече няма да те боли, спокойно! Ти в коя клиника прави инсето? Желая ти успех и да ни зарадваш след 2 седмици!!!
« Последна редакция: Март 24, 2012, 18:20:18 pm от desita_r »

« Отговор #229 -: Март 24, 2012, 18:31:19 pm »
Мерси за подкрепата ви, стискам палци и на всички вас да видите най-хубавото нещо на света!
Десита, аз бях направила 2 фоликула, единия се беше спукал, а другия казаха,че всеки момент изглежда ще се спука-може би наистина е това.Правих я в Малинов.Изпрати ме Коларов. По принцип и друг път ми се е налагало да му звъня в извънраб.време и се е случвало да му е изкл. тел.,но не и за цял ден. Ами ще продължавам да опитвам и ще почивам, ще гледам да не го мисля много,пък дано утре поне си го включи.
Благодаря ви за помощта, момичета! :bighug:
*
« Отговор #230 -: Март 24, 2012, 21:18:07 pm »
Афродита,не те съветвам да пиеш нош-па или какъвто и да било друг спазмолитик,защото всеобщото мнение е - НЕ ПОМАГА.Аз два дни пазих леглото.Ужасно е знам.
« Отговор #231 -: Март 24, 2012, 21:45:58 pm »
Аз слава Богу се свързах с лекаря и се разбрахме засега да търпя-най-вероятно се пука и другия фоликул и затова са силните болки, в пон.започвам дуфастон и отивам на преглед. А утре пък тр.да правим  :heartbeat: аз не знам дали е добра идея, но щом казва...;)
*
« Отговор #232 -: Март 25, 2012, 23:33:15 pm »
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала в темичката, но виждам, че имате нужда от положително мнение за процедурата. Е, за които не ме познават - родих дъщеря си от второ инсе. След него пиех Дуфастон и слагах Утрогестан вагинално. Повярвайте ми, струва си да опитвате. Две, три или четири инсета са удачен вариант. Само не се отказвайте и не се отчайвайте! При някои става по-бързо, при други - не чак толкова. Имайте вяра и търпение, а аз ще ви стискам силно палци. Ако с нещо мога да бъда полезна - питайте!
Прегръщам ви всички и ви желая много късмет!
*
« Отговор #233 -: Март 26, 2012, 09:27:48 am »
Коалка  :bighug: :balk_21: Малката Александра май не те оставя да ни навестяваш често.  :)

« Отговор #234 -: Март 26, 2012, 09:38:19 am »
Здравейте момичета, кога най рано трябва да си направя тест след инсето и какъв да бъде кръвен или уринарен. Днес ми е 9 ден след инсеминацията, но вече взех да изперквам, знам, че трябва да съм спокойна и да не го мисля, ама нещо не мога да се успокоя, много ме изнервя това чакане. По принцип съм много спокойна натура, ама не съм вярвала, че времето може да върви толкова бавно. Извинявайте, че ви занимавам с моите главоболия, но така като си споделя малко ми поолеква.
*
« Отговор #235 -: Март 26, 2012, 10:02:15 am »
Doli , утре можеш да пуснеш кръвен ако нямаш търпение,за уринарен почакай до 13-14 ден :)
Успех!

КОалка  - :bighug:
Вестичка  :bighug:

Утрогестан ми е изписван след инсе - 36 часа след инсе-то го почвам :)

« Отговор #236 -: Март 26, 2012, 10:24:14 am »
Днес ми е 9 ден след инсеминацията, но вече взех да изперквам, знам, че трябва да съм спокойна и да не го мисля, ама нещо не мога да се успокоя, много ме изнервя това чакане. По принцип съм много спокойна натура, ама не съм вярвала, че времето може да върви толкова бавно. Извинявайте, че ви занимавам с моите главоболия, но така като си споделя малко ми поолеква.
Доли,малко ти остава-стискам палци за теста. Аз си мислех,че също съм минала през толкова неща и съм се научила да бъда търпелива, но сега, едва на 2 ден след инсето, не мога да спя, не мога да ям, сънувам само това-със всички възможни изходи, и се събуждам с мисълта за това.Не смея да кихна или да се изкашлям,нито да мърдам или да правя резки движения... Може би защото е първа процедура и така очаквана, не знам, но те разбирам напълно. Дано сслед 2-3 дни да видиш плюсчетата! yahoo_33
*
« Отговор #237 -: Март 26, 2012, 11:14:54 am »
след инсето, не мога да спя, не мога да ям, сънувам само това-със всички възможни изходи, и се събуждам с мисълта за това. Не смея да кихна или да се изкашлям,нито да мърдам или да правя резки движения...
Я, то имало и други като мен  :balk_134:
« Отговор #238 -: Март 26, 2012, 11:28:28 am »
koala, благодаря ти за надеждата, която ни даваш! Целувки и прегръдки за теб и малката принцеса  :bighug: :hug2:
Успех момичета! Потърпете още малко до тестовете и ще бъдете възнаградени с  :bfp:
anelino, как си мила?

*
« Отговор #239 -: Март 26, 2012, 12:34:34 pm »
Коалка  :bighug: :balk_21: Малката Александра май не те оставя да ни навестяваш често.  :)

Пожелавам на всички вас да нямате време за форум по причини като Алекс и то съвсем скоро:)
Един поздрав за вас от Алекс и да знаете, че тя чака скоро да има много нови приятелчета от мамите във форума:)