0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации януари, февруари, март 2012
« Отговор #20 -: Януари 22, 2012, 11:42:05 am »
Привет, момичета и за много години! Поизгубихте ми се напоследък, викам си, ей, ама защо никой не пише в темата...и  едва днес се светнах, че има нова!! Пожелавам ви успешни процедури!

koalka, как е бебето? :babyflips:

вестичка, пожелавам ти успех, след като са махнали полипите, дано всичко да потръгне!

jolie, хубави 9 месеца, с по-малко лоши усещания и повече усмивки :cloud9:

stoyanova, къде си? Как е при теб?

katrin, как вървят нещата? Датата наближава! newsm04

linapoli, късмет!

Успех и на новите момичета!

« Последна редакция: Януари 22, 2012, 11:50:04 am от Marilena »
« Отговор #21 -: Януари 22, 2012, 12:28:42 pm »
Ех,добрата стара дружинка  :hug2: Вестичка,Стоянова,Линаполи късмет момичета и дано скоро се получат нещата.
Да се запиша и аз. Мина първата ми инсеминация вчера, но доста неприятно беше. Ужасно ме заболя като ми слагаха спекулума и като свърши процедурата се оказа, че доста кръв ми е изтекла. След това почти не съм кървяла, но определено доста се замислих дали изощбо може да има шанс при това положение - някъде  четох,че при кървене е минимален. Сестрата като дойде след 30 минути явно се пострсна, после ми проми шийката с нещо и каза, че било при прищипването и един вид не било страшно. Моля, някой да сподели опит  и вчепатления ако има такъва. Много се съмнявам от резултата при това положение. Самата докторка ме предупреди, че може после да има кървене заради прищипването, ама по време на самата процедура не е ли опасно?
Иветте и при мен първата инсеминация (и следващата при този доктор) мина доста неприятно и болезнено.Първия път ме караха да се надигам да почистят под мен,абе неприятно,но търпях някакси.Казаха ми ,че имам крива шийка ,та за това така се получавало,но за мен това бе 1 и 2-то инсе,после при другия доктор не усетих нищо,но пак не се получиха нещата.Така ,че при всяка е различно,при едни не усещат дискомфорт при други не така,важен е резултата да е положителен,което ти го желая от сърце
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
« Отговор #22 -: Януари 22, 2012, 16:32:43 pm »
Привет и от нас!
Добре, че има някой да каже за новата тема.
Стискам палци на новодошлите момичета и  им пожелавам бързо да се махнат от темата или като някой от нас - да останат за подкрепа на другите, в чакане на бебчетата си.
Ние сме добре като цяло. Бебка нещо не иска да наддава като хората и се налага да ходя на кислородна терапия, която се отразявала много добре в такива случаи. Живот и здраве секциото ще бъде на 1.03 и ще си имам две мартенички.  :balk_48: Иначе сме се подготвили в почти всичко за мушмороците. Остават някой дребни нещица, но и за тях ще се погрижа тези дни, докато мога да вървя още.
Целувам ви всички и успех!
*
« Отговор #23 -: Януари 23, 2012, 08:41:55 am »
Ех момичета как хубаво ми стана  :grouphug: като видях че сте писали, че не ни забравяте.
Мариленка желая ти лека бремнност и накрая едно  :babyflips: Всъщност чухте ли сърчице - едно или две са  :)
Катрин,Йоли желая ви леки оставащи седмици и всичко да е наред до края  :crossfingers: :crossfingers:
Линаполи   osi_10 къде си какво се случва с теб?
А Стоянова е вече в темата за ин-витрото, тя вече мина една процедура, но за съжаление неуспешна :(
Шугъри ще видиш,че ще успееш този път миличка Господ си знае работата.
Ивет, Авалалон  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #24 -: Януари 23, 2012, 09:49:35 am »
Здравейте и от мен!
Мариленка, добре е бебчето, наддава:) Миналата седмица на консултацията показахме, че сме качили 700гр за 3 седмици :)
Пожелавам на всички да изпитат това щастие да прегръщат такова малко човече, да се грижат за него и да го хранят! Има си тревоги, но те са приятни!
А при теб какво става?
Вестичка, много палци ти стискаме на теб! Докато не се получат нещата, все ще сме със стиснати палци! А ти ще се смилиш над нас и скоро ще покажеш положителен резултат:)
Ивет, и при мен имаше единия път кървене, но след процедурата, за кратко и доста слабо. Но щом са ти казали, че не е проблем, повярвай, че ще стане. Въпреки че, аз и при двете инсета болка не съм изпитвала и си мисля, че не трябва да се изпитва болка при тази процедура. Но то си е до организъм. Имам приятелка, която всеки път кърви и много я боли. Така че....не се притеснявай!
Катрин, сигурна съм, че ще се наредят нещата при теб, малко остана, герой си ти!
Авалон, с бебето ти стискаме палци! Пиши тук и дните ще минат много бързо!
Скорпи, ще стане и при теб! Не се отчайвай от временните неуспехи!
Хубава седмица, момичета! И пишете!
*
« Отговор #25 -: Януари 23, 2012, 10:07:59 am »
Оп и аз съм тук :)
Благодаря за пожеланията милички..
Аз чакам от всички положителни тестчета :)

Вестичка,видях,че си писала в темата за хистер..мина ли?Какво следва..

Катрин - още малко остана ,а като че ли вчера седяхме и чакахме да се върнеш от кръвния тест :)
Мариленка - момче ,момиче?Лека бременност мила!

Коалка,ще чакаме снимки :)

На всички останали късмет и много стиснати палци от мен!

« Отговор #26 -: Януари 23, 2012, 10:26:14 am »
Благодаря момичета - стискам палци на всички - на тези, които в момента си гледат бебчетата, на тези, които очакват и на всички на които им предстоят процедури. Вярвам, че нещата ще се наредят за всички - няма как, след толкова усилия и постоянство  :D
« Отговор #27 -: Януари 23, 2012, 17:15:39 pm »
Спомени, спомени...., а времето си лети.
« Отговор #28 -: Януари 24, 2012, 23:06:57 pm »
Добре сме:-) Бебчо е един и се търкаля на поразия в торбичката си. Този петък сме на ФМ, надявам се да зърнат пола:) Накарах Док да ми покаже краченцата предния път, но за пол нищо не спомена гаднярът:) Само казва на мъжа ми: това между краката не е това, което си мислиш :D (имаше предвид пъпната връв). Аз се отчетох с гадене, спане и всичко, както му е редът, вече отшумяват тези симптоми, но за сметка на това от тази седмица ходя на работа и ужасно се изморявам в офиса по цял ден, а нищо не правя. Днес ме заболя главата от компютъра. Трябва да се разхождам по-често, но нямам къде да ходя, само до тоалет и обратно.
Още си спомням учудения поглед на Док като му казах, че имам положителен тест за бременност, след 3 неуспешни инсеминации и точно след като обсъдихме ин витрото за догодина :lol: Само успя да каже: "Ама то май естествено е станало" Пожелавам го на всички, които са в очакване. По Коледа стават чудеса! (и не само)!!!
*
« Отговор #29 -: Януари 27, 2012, 14:14:11 pm »
Ето ме и мен след трета инсеминация на 39 час след Прегнил, два спукани фоликула в ляво, Е2 533,  LH 4,96, 32млн  :pleasantry: след обработка. Сега остава само да се моля  :balk_81: а всички вие да ми стиснете по едни :crossfingers: това да е успушния ни опит.
Авалон как си? Не остана до теста...
Ивет а ти?
 :bighug:

« Отговор #30 -: Януари 27, 2012, 15:06:56 pm »
Е, браво vesta,страхотно звучи  :D Стискам ти палци. Аз съм добре, симптоми не търся, защото с достатъчно хормони съм наблъскана, които също дават лъжовни сигнали. Във вторник на 11 ден съм на кръвен, ама нещо не съм особено оптимистично настроена. Както  преди два дена ми беше температурата доста над 37, днес - на 7 ден -нещо драстично по-ниска. Ще видим. То сигурно и прогестеронът си казва думата, така че това с температурата не знам колко е релевантно.
« Отговор #31 -: Януари 27, 2012, 16:03:11 pm »
Успех, Вестичка!!!
*
« Отговор #32 -: Януари 27, 2012, 20:01:16 pm »
Вестичка,идеално звучи всичко..стискам ти всички възможни палци и на крака и на ръце миличка...ще чакам с нетърпение добри новини след 12-14 дни :) :bighug: :goodluck:

Ивет- може да е имплантационен спад :) не отписвай нещата :)

*
« Отговор #33 -: Януари 30, 2012, 10:19:21 am »
16 ден - тест отрицателен. Мисля, че приключих с инсеминациите.

Веста :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #34 -: Януари 30, 2012, 10:28:26 am »
Ееехх, Авалон много съжалявам  :( Много отдавна никой не се е похвалил с успех от инсеминация  :( И аз не храня особени надежди този път.
Авалон как смятате да продължите. Между другуто при вас открит ли е някакъв проблем?

*
« Отговор #35 -: Януари 30, 2012, 10:39:55 am »
Мъжки фактор по принцип. Спермограмата ту е зле ту добре. Проължението - на 1.03. имам час при д-р Стаменов.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #36 -: Януари 30, 2012, 19:13:49 pm »
avallon, вие си опитвайте и естествено, при мен така се получи, тъкмо уговорихме инвитрото и забременях естествено. Пожелавам ти го!

Вестичка, стискам палци!
*
« Отговор #37 -: Януари 31, 2012, 09:52:07 am »
Ивет  :crossfingers: :crossfingers: чакаме те с добри новини  :bfp:

*
« Отговор #38 -: Януари 31, 2012, 11:03:19 am »
vesta,стискам палци да ни зарадваш с хубави новини!
Време е вече в тази темичка някой да се отчете с положителен резултат :bfp:
« Отговор #39 -: Февруари 01, 2012, 13:02:47 pm »
При мен нещата не е много ясно още как са, принципно ми беше положителен кръвния тест - 37.5 при норма до 3 на 11 ден, направих си  и един тест престо също ми показа бледа втора чертичка. Вчера имах някакво зацапване розово и малко се притесних,дано да е имплантация, макар че ме съмнява малко на 11 ден, но пък беше еднократно и вече нищо няма. Сега ще ходя при лекарката да я питам какво мисли по въпроса със зацапването и ще докладвам. Иначе принципно имам още 3 дена до цикъла.