0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Инсеминации януари, февруари, март 2012
« -: Януари 05, 2012, 11:40:16 am »
Момичета, пускам ви нова темичка, тъй като виждам, че все още си нямате. От мен и бебе Алекс, резултат от инсеминация, много късмет през новата година и хиляди сбъднати мечти! Ние с бебка се гледаме, но продължавам да ви следя и ще помагам с каквото мога. Така че - пишете!
*
Re: Инсеминации януари, февруари, март 2012
« Отговор #1 -: Януари 06, 2012, 21:10:25 pm »
Здравейте момичета.Нека ни е честита Новата 2012г. Пожелавам на всички и на себе си разбира се по една сладко вързопче ylinfant !!
Мина моята хистероскопия  :) Преживявало се  :D Премахнати са множество полипи.
и така ако всичко е наред следващия цикъл пак сме на фронта  :D
А между другото къде изчезнахте всички osi_10
Коалка  :bighug: :bighug: :bighug: благодаря за темичката миличка и дано всички те последваме и да гушнем своите сладки бебечета!!

« Отговор #2 -: Януари 09, 2012, 10:42:29 am »
Здравейте момичета!Бързам да се включа в темата  :balk_122:
В Събота(07.01.12г.) и аз преминах през ПЪРВАТА си инсеминация(дай Боже и последната)
Много се надявам и притеснявам, нямам търпение да дойде деня в който да си направя тест и силно стискам  :crossfingers: той да е  :bfp: ....
Пожелавам на всички чакащи мамчета  :bfp:
*
« Отговор #3 -: Януари 09, 2012, 13:25:52 pm »
Чак сега виждам темичката :))))
За много години момичета :) желая ви много скоро да получите така желания подарък , да сте здрави и да имате само поводи за усмивки!

Вестичка, тук съм  :) чакам да ме зарадваш вече  :D :bighug:
Много се радвам,че хистероскопията е минала добре..сега и ТСХ искам да е ОК :)

Скорпи - в коя клиника си миличка?Много късмет ти желая,дано първата инсеминация е и последна :) стискам палци за  :bfp:

« Отговор #4 -: Януари 09, 2012, 13:42:49 pm »
Jolie16 направиха ми инсе-то в Клиника Бора в Пловдив.Чул те Господ да ми е последното  :bighug:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ти къде прави инсе?
*
« Отговор #5 -: Януари 09, 2012, 14:49:48 pm »
Скорпи  :welcome_1: , но да се разберем  :nono: само за малко да останеш тук! Ако искаш разкажи малко повече за теб - например от колко време опитвате, има ли установен някакъв проблем и т.н.
Йолиии от твоите уста в Божиите уши миличка!!! :balk_81:

*
« Отговор #6 -: Януари 09, 2012, 15:22:20 pm »
При Владимиров/Димитрова :) София
С какво те стимулираха или си на ест.цикъл?

Вестичка  :balk_104:

« Отговор #7 -: Януари 09, 2012, 15:49:27 pm »
Vesta, много ще се радвам скоро да се махна от тази темичка и да премина в по-хубава  :lol: От 2г. и половина работим по въпроса с мъжа ми, ЗАСЕГА спермограмата на мъжа ми беше проблемна, беше на лечение 1 месец с Трибестан и Силден(БГ виагра)и варианта беше инсеминация АКО се подобри или Ин-витро ако пак е слаба спермограмата,но добре че резултатите му се подобриха и така ..  :balk_105:
Jolie16 на естествен цикъл я направихме, но като попълвахме документите в клиниката прочетох, че по-голяма успеваемост има на стимулиран цикъл..., НО няма да мисля сега за това.Почивам си, лежа си пък Дай Боже да има  :babyflips: в корема  osi_9
Jolie16  теб боля ли те на инсе-то, аз бая се бях панирала, но нищо не усетих...
*
« Отговор #8 -: Януари 09, 2012, 16:18:52 pm »
Абсолютно нищо не усетих,освен спекукума :) Скорпи,ще стискам силно палци :)

*
« Отговор #9 -: Януари 18, 2012, 16:34:48 pm »
Къде сте, момичета? Никой ли няма в процедура? Пишете, за да знаем на кого да стискаме палци.
*
« Отговор #10 -: Януари 18, 2012, 16:56:09 pm »
Ами Коалка сега стискаме палци за Скорпи  :crossfingers: :crossfingers:
И май само с нея сега сме в тази темичка  :)
А аз сега съм 2ри ден с клостил - да видим този път как ще е положението. Дай Боже хистероскопията да помогне  :balk_56:
Коалка а за теб  :balk_21: :bighug: не ни забравяш , за което мноооого благодаря. :thankyousign:

*
« Отговор #11 -: Януари 18, 2012, 18:58:02 pm »
Веста,Скорпи много стиснати палчета и за двечките от мен!
Аз за сега незнам на къде съм,мина хистерото сега ще чакам промивките да минат и после с доки ще решаваме на къде.Дали на естествен или пак ще се пробвам с инсе.Направихме и нова спермограма в Малинов-всичко там е наред-нормозооспермия.Явно проблема е в моите полипи,дано да разберем защо се получават и ме оставят вече,че ми писна от тях.
*
« Отговор #12 -: Януари 19, 2012, 08:38:30 am »
Пими т.е искаш да кажеш, че си имала полипи и преди, махнали сте ги и пак са се образували така ли? :balk_159:
Стиснати палци, каквото и да решите с доктора  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #13 -: Януари 19, 2012, 15:18:28 pm »
Вестичка, как ще ви забравя?! Нали знам какво е и колко е важно да виждаш, че има и други момичета като теб точно когато и ти си в процедура! Така че, с вас съм.
А след твоето хистеро, трябва да се случат нещата, няма как, нали за това го прави!
Пими, как се разбира от какво се получават полипите? Какви изследвания се правят за това? Питам, тъй като моя близка имаше полипи и са й казали, че след премахването е почти нищожен шанса да се появят отново. А аз и от други места съм чувала, че е абсолютно възможно да стане това.
И на трите ви стискам силно палци и дано скоро напуснете тази темичка и за малко тук да дойдат нови момичета, които бързо да си тръгнат след успешни процедури
*
« Отговор #14 -: Януари 19, 2012, 18:00:47 pm »
Здравейте!Махах полипи преди 3 години,но тогава ми правиха кюретаж,така че дали са ги изчистили като хората незнам.Една година след това кървенетата започнаха отново.Сега ги махнах с хистеро и се надявам,че повече няма да се появяват.
коалка,от хистологията може би ще стане ясни от какво се появяват и може би ще има лечения да не се повтаря.
« Отговор #15 -: Януари 20, 2012, 11:29:32 am »
Здравейте момичета!Днес си правих тест и както винаги е  :bfn1: затова сега стискам палци на vesta за  :bfp:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #16 -: Януари 20, 2012, 11:38:51 am »
Здравейте, нова съм . И а съм след инсеминация - трета подред. В неделя я првихме. Как ще минат още десет дни не зная.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #17 -: Януари 20, 2012, 12:21:38 pm »
Съжалявам Скорпи за отрицателния резултат , макар че докато я няма  :witch: надежда винаги има.Историята познава не малко такива случаи затова аз ще си постискам плаците още  :D :crossfingers:
Авалон  :hello: Нали знаеш израза "три за щастие", така че след няколко дни и ти ще потвърдиш това твърдение, когато ни се похвалиш с  :bfp:
 :bighug: :bighug:  и мноооого късмет пожелавам на всички!!!
« Последна редакция: Януари 20, 2012, 12:25:08 pm от vesta »

*
« Отговор #18 -: Януари 20, 2012, 13:16:10 pm »
Веста, хайде де. Чул те Господ. Пък и ти скоро след мен. :bighug:
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
« Отговор #19 -: Януари 22, 2012, 11:36:21 am »
Да се запиша и аз. Мина първата ми инсеминация вчера, но доста неприятно беше. Ужасно ме заболя като ми слагаха спекулума и като свърши процедурата се оказа, че доста кръв ми е изтекла. След това почти не съм кървяла, но определено доста се замислих дали изощбо може да има шанс при това положение - някъде  четох,че при кървене е минимален. Сестрата като дойде след 30 минути явно се пострсна, после ми проми шийката с нещо и каза, че било при прищипването и един вид не било страшно. Моля, някой да сподели опит  и вчепатления ако има такъва. Много се съмнявам от резултата при това положение. Самата докторка ме предупреди, че може после да има кървене заради прищипването, ама по време на самата процедура не е ли опасно?