За много години мили мои
Много здраве, здраве и пак здраве през новата 2012 г.
Успехи във всяко начинание и любов.
Ние изкарахме кротка и спокойна НГ. Тони изтегли паричката от Коледната питка у дома, но само защото беше ме видял къде е слагам. Не съм манипулирала, но пък с изненада установихме, че Тони е запомнил точно къде е слагам и съответно точно това парче си избра. Щастлив, щастлив. Късмети имахме още два, като на мен единият се падна спокойствие/мисля това трябва, да е мързела по ново му/ и пари от тото, това се падна и на баща му, както и парата от другата баница. На пари ще е тази година
На баща му се падна и нова любов от свекървената баница и знаете ли реакцията на Тони каква беше "Мамо сега тати няма ли да ме обича повече?", а моят отговор беше "Тати винаги ще те обича, слънчице".Моят от тази баница не помня, а Тони щял да стяга куфарите.
Тази година за първи път решихме да вземем фойерверки, заради детето най вече. Първо го беше страх, наплашен е, че от бомбичките може да остане без ръце /това е внушено от бабите/, но разгеле се престраши от детските римски свещи, но само да гледа. Реши, че в 00 ч. вече ще я държи, да ама 10 минути преди 00 ч. се започна с мощните канонади. Ей няма такъв страх, рев, рев, чак в истерия изпадна. Да ми е жив и здрав, ама много ми е страхлив.
Четох за бисерите и се замислих, че наистина е добра идея да с записват, след време ще ни е носталгично смешно.