0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Нова година дойде и ни носи подаръци-чертички две
« Отговор #80 -: Януари 13, 2012, 15:04:57 pm »
Мила Кармен, гледайки графиките ти и продължителността на цикъла ти, от сърце ти пожелавам още дълго време така да ти се поспива  :wink: Стискам палци миличка и дано скоро покажеш едни прекрасни две чертички  :bfp: :bighug: :goodluck:

Хм, по план-график на 16-ти трябва да ми дойде и по традиция няколко дни преди това спират да ме болят гърдите. Сега не е така, продължават да си ме болят, не мога да спя по корем  :? ПМС почтиии нямам. Предпочитам да не се надявам напразно, а каквото Господ покаже. Благодаря ти от сърце! Толкова се радвам за теб и те гушкааааааааааааам!  :bighug:
« Отговор #81 -: Януари 13, 2012, 15:21:14 pm »
Миличките те, спете сега душици че после друг ще спи а вие ще бдите над него\нея  :D
« Отговор #82 -: Януари 13, 2012, 15:53:03 pm »
здравейте на всички аз току що се регистрирах защото чаках да се случи чудото и тогава да се регистрирам и да ви залея с глупавите си вапросии така първо ЧНГ на всички и дай Боже всеки му такъв подарък,а сега ето и едно въпросче може би не е за тази тема но още не съм се ориентирала в сата та исках да питам тъй катовчера имах 3 положителни теста и по мои изчисления бебо е станал горе долу около Бъдни вечер кога е редно да отидъ на първи преглед и кога ще можем да чуем мъничкотэ сърчице :oops:                                                                                      П.П. За първи път ми и за това реших да потърся съвет дори и не в най точната тема. Благодаря ви предварително за отговорите :oops:
*
« Отговор #83 -: Януари 14, 2012, 16:02:28 pm »
karmen-kosara Стискам ти палци това да е твоя месец :) Графиката е супер :)
mira8905 честити 2 чертички :) Относно въпроса ти - писах ти на личен :)
Честито пак на ioly!

Момичета, минавам само да ви видя и да пусна някой вирус :) Приятен уикенд  8) Женя вече не пуска сини вирусчета, за това дано някой мине и ви пусне и синички да си избирате :)
 :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #84 -: Януари 15, 2012, 16:54:00 pm »
Здравейте и от мен, мили дами. Аз тея дни бях много заета, че влизам в сесия и имам изпити, затова стискай те ми палци :goodluck: А да ви се похваля в петък една колежка ме поведе из дебрите на нощна София и ме заведе на промоцията на фолк певицата Мария на някъв нейн нов албум :dontknow: Не беше лошо де почерпиха ни торта безалкохолни, даже дадоха дискове и парфюми подарък :cool:
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 17:00:49 pm от Buchtichkata »
*
« Отговор #85 -: Януари 15, 2012, 17:36:06 pm »
Здравейте, как сте в неделя следобед.
Хубава вечер на всички.
« Отговор #86 -: Януари 15, 2012, 18:49:10 pm »
Хубава вечер  и от мен :wink:
« Отговор #87 -: Януари 16, 2012, 08:24:52 am »

Добро утро момичета! Хайде на кафето. Аз с удоволствие ще си глътна малко, че тази сутрин ставането беше проблем  :(
« Отговор #88 -: Януари 16, 2012, 11:16:53 am »
Добро утро
аз от много пазене да не настина та сега съм направо с бронхит, няколко дни ще съм с маска около детето и ще спя отделно от нея
« Отговор #89 -: Януари 16, 2012, 11:27:54 am »
Добро утро
аз от много пазене да не настина та сега съм направо с бронхит, няколко дни ще съм с маска около детето и ще спя отделно от нея

Милата! Бързо оздравяване и се лекувай  :bighug:
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
« Отговор #90 -: Януари 16, 2012, 13:05:10 pm »
Здравейте и от мен  :) Карме, благодаря за кафето, с удоволствие ще си пийна. Дано това да е последното ти "смело" изпито кафе, и скоро да ни зарадваш с  :bfp: :crossfingers: :bighug:
Лионче, къде го хвана тоз бронхит бе мила  :( Дано бързичко да се излекуваш и скоро да гушкаш и целуваш принцесата без маска .
Аз вече пак съм при свекитата, защото се излигавих и казах, че 6 етажа вече няма да изкачвам ежедневно и сега съм с лаптопа на свекърва ми в крака и в леглото до печката  :lol: Чак утре вечер съм при доки, а сърцето ще ми спре от страх  :(
Хайде стига съм се оплаквала :x  Хубав ден и стойте на топличко, ако може с половинките под завивките  :bed:

Целувки от мен

« Отговор #91 -: Януари 16, 2012, 13:46:56 pm »
Карме, благодаря за кафето, с удоволствие ще си пийна. Дано това да е последното ти "смело" изпито кафе, и скоро да ни зарадваш с  :bfp: :crossfingers: :bighug:
....сега съм с лаптопа на свекърва ми в крака и в леглото до печката  :lol: Чак утре вечер съм при доки, а сърцето ще ми спре от страх  :( Хайде стига съм се оплаквала :x  Хубав ден и стойте на топличко, ако може с половинките под завивките  :bed:Целувки от мен
Йоли, благодаря ти за пожеланието, за сега МЦ го няма  :ask: Ако и утре липсва, вземам си тестче веднага  :D А за легълцето как ти завиждам, така ми се иска и аз да се опъна на топло в леглото.. :(
Не се притеснявай за срещата ти с доки.  :bighug: Обикновенно в такива моменти си казвам " Мечка страх, мен още повече" и с главата на пред  :D :D. Успех мила! Цуфки
*

ioly

• 785
« Отговор #92 -: Януари 17, 2012, 08:36:00 am »
Добро утро момичета, хайде на закуска, кафе и  :bfp:   Хайде Кармен, вади тестчето, тооолкова силно стискам палции.  :P

*
« Отговор #93 -: Януари 17, 2012, 08:45:12 am »
Добро утро!!Ммммм,че хубява закусчица е спретнала Йоли!
Хайде,Кармен,не се ослушвай и вади положителното тесче :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp: :bighug:
« Отговор #94 -: Януари 17, 2012, 08:51:29 am »
Добро утро бъдещи и настоящи мамита!
Нещо ми стърже в стомахчето и ще си хапна с удоволствие  :D
Закъснение - 2 ри ден. Днес си купувам тест и се надявам да е  :bfp: Стискайте палци!
Много ви гушкам и цуфки!
*

ioly

• 785
« Отговор #95 -: Януари 17, 2012, 10:03:17 am »
Стискамееееееееееееееееееее :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck: :bighug: :bfp: :babyflips:

« Отговор #96 -: Януари 17, 2012, 10:09:59 am »
Нямам търпение следващият път днес като отворя форума и да завалят  :bfp: :bfp: :bfp:
Силно стискам палци на Кармен(дано,дано,дано)Аз този месец малко нямам надежда,но искам да се изненадам приятно в края му.

« Отговор #97 -: Януари 17, 2012, 10:35:08 am »
Благодаря ви мили мои  :bighug: :bighug: Днес съм на вълна любоооооф  :bighug: Веднага щом имам резултат, ще се похваля или оплача. Хайде януари да не нашия месец!  :bfp: :bfp:
Момичета, мисля си - не е ли рано за тест при 2 дни закъснение? Не трябва ли да изчакам още 1-2 дни? Нещо май взех да се панирам  :balk_68: Чета в нета и пише, че обикновенно се прави при 3-5 дена закъснение. Но мечка страх, мен още повече и с главата напред  :lol:
« Последна редакция: Януари 17, 2012, 10:58:01 am от karmen-kosara »
« Отговор #98 -: Януари 17, 2012, 12:52:54 pm »
Кармен не е рано, хайде направи го, на мен ми отчете на првия ден закъснение понеже бях много нетърпелива и неможех да чакам повече, така че ако |дано| се е получило веднага ще разбереш

Успех
« Отговор #99 -: Януари 17, 2012, 13:57:21 pm »
Кармен не е рано, хайде направи го, на мен ми отчете на првия ден закъснение понеже бях много нетърпелива и неможех да чакам повече, така че ако |дано| се е получило веднага ще разбереш
Успех

Утре сутрин ще го направя. Но се притеснявам и за друго - на 28/12 ми направвиха цитонамазка и АГ-то ми каза, че имам бактерии, които трябва да се лекуват (бактериален колпит). Възможно ли е от тези гадини да има закъснение? Извинете ме за глупавите въпроси  :oops: АГ-то ми каза да изчякам МЦ и тогава според резултата от теста ще ми изпише рецепта.  :oops: