0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова година дойде и ни носи подаръци-чертички две
« Отговор #20 -: Януари 03, 2012, 22:59:50 pm »
хоп и цоп под вирусчетата...
Хубава вечер!
« Отговор #21 -: Януари 04, 2012, 08:19:20 am »
Добро утро момичета!
Днес ще ви черпя с обилна закуска, за да ви е сладък и пълзотворен деня. :hungry: :eating:

Може ли да ме включите в отбора на ловците? Благодаря предварително!
Хубав и усмихнат ден момичета. Цуфкииии! :balk_104:
« Отговор #22 -: Януари 04, 2012, 08:20:56 am »
Честита нова година на всички!Нека тя да бъде най-щастливата и да ни донесе така желаните бебчета.
Тихичко честито на Галка и на финала едно красиво бебенце :D
Аз горе-долу съм добре.Шока от случилото се все още не е преминал,но като съм на работа се разсейвам поне малко.
В края на месеца съм на преглед в Шейново,а и дано до тогава да ми е излезнала епикризата и хистологията след абразиото.Поне да разбера какво е предизвикало спонтанния аборт :(
*

titibar

• 696
  • Няма невъзможни неща ако Бог реши да се случат!!!
« Отговор #23 -: Януари 04, 2012, 13:57:53 pm »
Честита нова година на всички!
Здравейте мили момичета.Не съм писала повече от година тук,но изминалата 2011 беше една много трудна и тежка година за мен и моето семейство.Искренно се надявам и очаквам настоящата да бъде много по-добра и успешна.
Честито на всички успели да осъществят мечтата за детенце,а на всички останали в това число и на мен това да се случи през тази година!
  <br />
« Отговор #24 -: Януари 04, 2012, 16:13:13 pm »
Здравей Ади,

Пожелавам ти много бързо възстановяване и скоро пак да си на линия, сега си почивай :bighug:
« Отговор #25 -: Януари 04, 2012, 19:35:08 pm »
Лека вечер момичета
« Отговор #26 -: Януари 05, 2012, 08:53:33 am »
Здравей Ади,

Пожелавам ти много бързо възстановяване и скоро пак да си на линия, сега си почивай :bighug:

Благодаря ти за пожеланията :D
Дано след прегледа док.да ми каже колко време трябва да изчакаме преди да подновим опитите.Като лежах в болницата питах не един и двама лекари и акушерки и всичките ми казаха 3 нормални цикъла-при положение,че бременността е била в толкова ранен срок.Дано да си остане така.
На всички останали стискам палчета за успех :)
« Отговор #27 -: Януари 05, 2012, 10:09:07 am »
И аз почаках толкова /3 цикъла/ и не само от здравословна гледна точка, а и имах нужда от психологическа почивка, беше ми достатъчно само да ме гушне мъжът ми и да си приказваме. Това бяха много хубави мигове след лошото преживяване :)
« Отговор #28 -: Януари 05, 2012, 10:41:37 am »
И аз почаках толкова /3 цикъла/ и не само от здравословна гледна точка, а и имах нужда от психологическа почивка, беше ми достатъчно само да ме гушне мъжът ми и да си приказваме. Това бяха много хубави мигове след лошото преживяване :)
Да,едни от най-прекрасните мигове са,когато съм с мъжа ми и детето.Те ме крепят и ми помагат да не изпадна в някаква дупка(понеже съм много емоционална и съм сигурна,че ако не са те ще се затворя в себе си).
« Отговор #29 -: Януари 05, 2012, 12:59:15 pm »
Момичета, ще откача!!! Помощ, имам нужда от вашата помощ!
На 28-ми декември бях на АГ профилактичен преглед и си пуснах цитонамаска (пускам си 2 в годината). Днес си взех резултатите и моето АГ ми каза, че имам бактерии. Ето, дословно от документа: " порцио Суперфициални, интермедиерни, цилиндрични и единични парабазални епителни клетки. Малко бактерии на Дьодерлайн. Колонии от Гарднерела вагиналис-клу селс над 50%. Значителен брой неутрофилни левкоцити.
Цервикален канал: предимно цилиндрични епителни клетки. Възпалително обусловени клетъчни промени. Гарднерела вагиналис-клу селс. Значителен брой неутрофилни левкоцити.
Диагноза: Бактериален колпит. Ендоцервицит. ПАП - втора група." На вагиналния ехограф каза, че всичко ми е в перфектна форма...
Като прочетох в нета за всяко нещо поотделно, ми настръхнаха косите  :( А правим опити за бебче  :(  :( Доки ми даде рецепта, но каза да изчакам МЦ и ако ми закъснее и евентуално с положителен тест, да отида за нова рецепта. Но задължително трябва да се лекувам.
При положение, че се старая да имам перфектна интимна хигиена, както и мъжа ми, как по дяволите тая гад се е появила  :(  :(  :(
Моля ви, ако някой е имал вече неприятния опит с това, нека да сподели. Реве ми се.
Благодяр ви!!! Цуфки
*
« Отговор #30 -: Януари 05, 2012, 13:10:51 pm »
Karmen ,моя съвет  е да повториш цитонамазката на друго място!!!
Успех миличка,дано всичко се оправи !

« Отговор #31 -: Януари 05, 2012, 14:13:21 pm »

Благодаря ти! Знаеш ли какво ме притеснява-лекарката ми каза, че дори и при леки съмнения за бременност не трябва да се прави цитонамаска. Затова мисля да си направя кръвен тест - колкото и да ме е страх от иглите. Така поне ще съм спокойна. Ох, ще се побъркам.
« Отговор #32 -: Януари 05, 2012, 14:42:40 pm »

Благодаря ти! Знаеш ли какво ме притеснява-лекарката ми каза, че дори и при леки съмнения за бременност не трябва да се прави цитонамаска. Затова мисля да си направя кръвен тест - колкото и да ме е страх от иглите. Така поне ще съм спокойна. Ох, ще се побъркам.
Karmen,мисля че не е вярно това за цитонамазката при бременност.
До колкото си спомням като бях бременна едно от първите ми изследвания в ЖК беше цитонамазка,освен обичайните кръвни...
Но може би при теб случаят е различен,знам ли.
Все пак второ лекарско мнение няма да е излишно.
« Отговор #33 -: Януари 05, 2012, 15:22:27 pm »
Кармен и аз мисля че не е вярно това за цитонамазката, на мен ми направиха вече като бременна в началото, а бактерии се появяват въпреки добрата хигиена - използвай само бебешки сапун за подмиване, никакви интимни гелове. Успех
*
« Отговор #34 -: Януари 05, 2012, 18:21:33 pm »
Няма проблем,изчакай да видим този месец :) дали ще имаме повод за радости,но не се подлагай на допълнителни изследвания и процедури преди да повториш изследването!
 :D

« Отговор #35 -: Януари 06, 2012, 08:14:32 am »
Добро утро момичета!
Първо искам да се извиня ако спамя темата.
Вчера говорих с АГ-то ми. Тя ме успокои с доводите, че PH-то ми е намалено (тези въпросни бактерии на Дьодерлайн поддържат нормалното PH)и поради това се развила гадината. Не било нищо плашещо. Уговорихме се да изчакам МЦ и според ситуацията - лекарства. Сестра ми сподели, че през цялата бременност е имала гъбички  :? Пък да видим.
Много, много ви благодаря за подкрепата!  :grouphug: Цуфки!
*

Цвете

• 734
  • Този, който обича, вярва в невъзможното!
« Отговор #36 -: Януари 06, 2012, 10:44:04 am »
Честита Нова Година, момичета! :D
Желая ви здраве, късмет, щастие и нека 2012г. бъде годината на бейбибум в Зачатие!
Тити, радвам се да те видя отново тук, дано всичко лошо е останало зад гърба ви в старата година и новата да ви донесе най - желаната радост.  :D
Честито на всички именници !  :D
« Отговор #37 -: Януари 06, 2012, 12:45:14 pm »
Честито и от мен на всички именници
*
« Отговор #38 -: Януари 06, 2012, 13:19:21 pm »
Здравейте на всички аз съм нова тук и реших да драсна в форума. На 22 години съм и с моя приятел пробваме да си заченем бебче. За съжаление обаче явно при мен няма да стане лесно имам заболяване и пия лекарства, но както се казва надеждата умира последна. Дано и аз видя най-накрая двете така чакани чертички. Успех и много радост и здраве на всички тук през новата година!  :dance2: :grouphug2:
« Отговор #39 -: Януари 06, 2012, 15:48:21 pm »
Добре дошла Бухти,

Винаги трябва да има надежда. Късмет ти пожелавам момиче и скоро та ти честитим :bfp1: