Момичета, ще откача!!! Помощ, имам нужда от вашата помощ!
На 28-ми декември бях на АГ профилактичен преглед и си пуснах цитонамаска (пускам си 2 в годината). Днес си взех резултатите и моето АГ ми каза, че имам бактерии. Ето, дословно от документа: " порцио Суперфициални, интермедиерни, цилиндрични и единични парабазални епителни клетки. Малко бактерии на Дьодерлайн. Колонии от Гарднерела вагиналис-клу селс над 50%. Значителен брой неутрофилни левкоцити.
Цервикален канал: предимно цилиндрични епителни клетки. Възпалително обусловени клетъчни промени. Гарднерела вагиналис-клу селс. Значителен брой неутрофилни левкоцити.
Диагноза: Бактериален колпит. Ендоцервицит. ПАП - втора група." На вагиналния ехограф каза, че всичко ми е в перфектна форма...
Като прочетох в нета за всяко нещо поотделно, ми настръхнаха косите
А правим опити за бебче
Доки ми даде рецепта, но каза да изчакам МЦ и ако ми закъснее и евентуално с положителен тест, да отида за нова рецепта. Но задължително трябва да се лекувам.
При положение, че се старая да имам перфектна интимна хигиена, както и мъжа ми, как по дяволите тая гад се е появила
Моля ви, ако някой е имал вече неприятния опит с това, нека да сподели. Реве ми се.
Благодяр ви!!! Цуфки