0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ДОБЪР ЗЪБОЛЕКАР в София
« -: Декември 29, 2011, 11:01:58 am »
               Тъй като сайта "Зачатие" е много интересен и се посещава от много хора, които са не само настоящи и бъдещи майки, считам че е добре да има и една зъболекрска тема. Тя ще обслужва и дечицата, а ако щете и татковците, та дори и бабите!
      В този смисъл считам, че може да се сложи началото с една информация за зъболекар, от който сме доволни цялото семейство. Казва се д-р Смилен Смилов, от Дентален център "София краун" и се намира срещу посолството на Румъния, в кв. Ситняково - тел. 02 846 49 02.
       Работят със здравната каса, което улеснява и децата и майките. Има място за паркиране, ако си с кола и си водиш детето до зъболекаря. Иначе до там достигат трамваи №№ 20, 22 и 23, автобуси №№ 120, 305 и 413.
        Онова, което ми направи впечатление в този много модерен център е, че освен обикновените пломби и други процедури, правят две интересни неща, за които искам да разкажа, тъй като не се знае на кого какво ще му дойде до главата.
        При липса на кътници, изработват специални протези с т.н стъклени опори и по този начин, не е необходимо да се правят импланти, които са 3-4 пъти по-скъпи и се правят с хирургични процеси. Докато при тези протези няма болка и e в пъти по-евтино.
         Правят и т.н "меки протези" от специален американски силикон, от фирма "Валпласт", които прилепват много добре за венеца, без да го нараняват, които също така могат да се свалят.