Боби представям си картинката с кафето, присъствах на сцена когато една приятелка откри дъщеря си да бърка в клекалото, но от тук нататък тъй ще е
. Аз също не мисля да чистя, не мога да убедя диването да не ми изскубва косата пък какво остава за хвърляне
Иванита свари си месото отделно и го направи на порции от по 10-20гр аз го нарязах на бучки колкото кубче мая най-много и ги замразих с бульон. То при захранването не е важно да е голямо количество, а и по принцип не може да е примерно половината от дажбата.
Момичета имаме някакъв проблем с яденето може ли да ми дадете идеи какво да правя. Като давам пюре започва да плаче, ако дам храна а поема и си яде, накрая се принуждавам да го взема да седи у мен и така да храня-така не реве. До сега като ядеше и акаше и си мисля, че напъва, но от седмица не ака по време на храна. Мислех си, че може и да прегладнява, но днес дадох пюрето 2ч след кърмене и пак така. Давам разхлабващи или незапичащи поне храни, а ака най-много по веднъж на ден-не обилно, от два дни не е и твърдо . Дохранвам и с АМ, защото не знам дали му стига, но той май няма дъно, защото колкото дам толкова изяжда. Да кажа и че чакаме трето зъбче, днес започнах и хомеопатия да му давам, защото не мога да измисля къде е проблема.