Мисля си, че има някаква логика в последователността на захранването. Плодовете и зеленчуците са отговорни за пречистването и съответно изграждането, на нови клетки.
Месото със сигурност трябва да е след зеленчуците, месо без зеленчук не е добре да се яде. Жълтъка от своя страна, освен, че съдържа желязо, е носител и на голямо количество холестерол. При дечица с фамилна обремененост е добре дори, по-късно да се започне с него. Желязо може да се набавя и от други неща.
Единствено глутена не мога да си го обясня
...
За кашите и млякото, ако пише "обезмаслено мляко", мога ли да я давам, или трябва да съдържа АМ /или преходно, както го пишат понякога/
Сега да ви се оплача, че тази нощ нямаше спане. Не знам дали от 4те лъжички каша "лека нощ", или от киселото зеленце, което ядох, обаче детето се будеше на през няма два часаи искаше само да цока. Непрекъснато пръцкаше. Може и венци да са го тормозили, а газовете да са следствие на безразборното цокане, не знам, но беше кошмарно
Фифонка, Стефи добре го е казала, пък и предполагам не на кухня може и по-късно да се запише човек...