Ооох, и аз съм се видяла в чудо с това захранване. Храним се горе долу така:
6-6:30 160АМ
10-10:30 160АМ
13:30-14 зеленчуково пюре +АМ
17-17:30 160АМ
20:30-21 160АМ
Проблемът ми сега е това обедно хранене - значи хапва няколко лъжици, да кажем около 40-50 мл. и след това започва да бута с езика и да плюе. Като му покажа шишето с АМ и радост голяма
Не знам така как ще го заместя това хранене, сигурно когато и vanyush
Моя приятелка казва, че тя се е преборила с това като му е разреждала пюрето с АМ и му го е давала с биберон докато свикне с вкуса, като постепенно е намалявала АМ-то. Освен и аз така да направя.
Вчера и днес се пробвах в 17 ч, да му дам каша(на хумана бананова) ами пак същото. хапва няколко лъжици и после пак започва да бута с езика. С нея как да процедирам?
и още един въпрос за кашите. Коментирали сте че ако се следват указанията за приготвяне на кутията кашата става рядка. Как я правите - слагате повече каша за да стане по-гъста и да стане необходимото количество за съот.възраст или си слагате лъжиците за конкретната възраст, но слагате по-малко вода? Ох, надявам се,, че ме разбрахте
И покрай цялата тази ситуация кога да му давам плодово пюре и в какво количество? И трябва ли освен плодово пюре да яде и АМ?