Мамчета,аз пьк каква я свьрших днеска,дали без да искам дали по невнимание.......,тьк като на мойте ангелчета вече сьм дала почти всичко и новата храна не я вьвеждам като нова а си я давам в нормално количество. От няколко дни се мьча и с това месо,ей трудна работа,взех за пьрво заек,направо само дето не повьрнаха отгореми и двамата,ужасссс....и другото което не бях давала все още е глутена. И така за обяд дадох пилешко на бебивита(Мноооого вкусно) двамата едно бурканче омахаха (нова храна) после за следобед дадох за пьрви пьт мьхест плод,кайсия и праскова,по едно малко бурканче изядоха(пак нова храна) и накрая преди да си легнат без да искам вьведох и глутена,има една каша лека нощ на хип която постоянно купувам с ябьлка,да ама имало с глутен и без глутен,абсолютно изглеждаща по един и сьщ начин,и кой да види. И така без да се осетя вьведох 3 нови храни за един ден,и то в големи количества,на мен през деня яденетата са ми заместени,не дохранвам с АМ. Сега заспаха и двамата,да се надявам че нищо няма да им стане,а и може би е дошло времето вече на глутена:)))
Боби,за киселото мляко и аз отдавна обмислям варианта да почна малко по малко да давам,мисля че не си сбьркала,при положение че ти ги разбираш тези неща,ако знаеш само колко много се водя по теб.
Дидон,какви са тези килограми и то почти само от кьрма,малеее....хич не го насилвай детенце тогава с твьрдата. Алекс е под 8 кг. и ми се струват доста и все му разреждам кашите и млякото че му се яде честичко:)))