0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

alkata

Криотерапия
« -: Юни 13, 2006, 12:19:07 pm »
Някой знае ли нещо за Криотерапята колко време е боли ли?
Въобще всичко благодаря ви предварително!!!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Криотерапия
« Отговор #1 -: Юни 13, 2006, 12:22:21 pm »
Криотерапия означава лечение със студ. Има множество методи, средства и области на приложение. Всичко няма как да се каже в една тема.

Съветвам те да задаваш по-ясни и конкретни въпроси. :)

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

alkata

Криотерапия
« Отговор #2 -: Юни 13, 2006, 12:40:12 pm »
Имам предраково заболяване на шийката на матката така ми е казано,и лекарката ме посъветва чрез тая криотерапия да го излекуваме защото не съм раждала,колко време продължава и болезнено ли е???
а аз май няма да раждам:(
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Криотерапия
« Отговор #3 -: Юни 13, 2006, 12:42:44 pm »
Хайде сега, недей така песимистично, защо пък да няма да раждаш.

Конкретно на въпроса ти - надявам се да се включат момичета, които лично са го преживели. По принцип продължава секунди и не боли.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

alkata

Криотерапия
« Отговор #4 -: Юни 13, 2006, 12:47:06 pm »
няма да раждам защото проблем има мъжа ми аз писах за неговите сперматозоиди че са 5 млн,а това било лошо е има си друг начин но сега да не се отклоняваме от темата
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Криотерапия
« Отговор #5 -: Юни 13, 2006, 12:50:57 pm »
Да, да, прочетох темата за мъжките проблеми и затова ти казвам - не така песимистично. Хората и с никакви сперматозоиди забременяват, а 5 млн. си е бройка все пак.

Явно сте в началото на проблема.

Димитър Кудоглу
!
« Отговор #6 -: Юни 13, 2006, 12:54:17 pm »
ААА, Алката, виж сега. По тази логика много от нас няма да раждат, но смятат да го направят и ще стане!!!!!!!Ти си нова тук, изчети материалите, запознай се с вариантите на АРТ. Поздравления, че попадаш тук, в този форум, това е крачка във вярната посока. Това, че ти или мъжът ти имате проблеми, ей богу, само не си мисли отсега, че са нелечими. Бързайте да се консултирате с добри специалисти, това мога да те посъветвам аз от собствен опит, не отлагайте!!! Успех

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Криотерапия
« Отговор #7 -: Юни 13, 2006, 12:54:48 pm »
Алката, моят мъж е с 1 млн/мл, а смятам да забременявам и то не веднъж. Не се отчайвай, с желание всичко може да се постигне.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

alkata

благодаря
« Отговор #8 -: Юни 13, 2006, 13:31:36 pm »
благодаря ви ще влизам по често тук защото ме зареждате с полужителна емоция много сте мили:)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
Криотерапия
« Отговор #9 -: Юни 13, 2006, 19:52:33 pm »
Алката,

привет и от мен. Защо не се регистрираш?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Криотерапия
« Отговор #10 -: Юни 13, 2006, 21:11:18 pm »
Цитат на: alkata
няма да раждам защото проблем има мъжа ми аз писах за неговите сперматозоиди че са 5 млн,а това било лошо е има си друг начин но сега да не се отклоняваме от темата

Мила Алка я се стегни малко!!!!!Какви са тия приказки че няма да раждаш!!!!!????????Има и посериозни случеи от твоя и са успели!!!
Трябва да се бориш и да не се предаваш......рано или късно ще успееш да остигнеш мечтата си!!!Потърси помощ при специалист!
УСПЕХ миличка! yahoo_17  :crossfingers:  :lol:
*
Криотерапия
« Отговор #11 -: Юни 14, 2006, 12:07:35 pm »
я не се отчаиваи как така няма да забеменееш.И моя маж е с лоша спермограма но смятам да забременявам.УСПЕХ