Ей
Лиско, край нямат вашите приключения. Радвам се, че всичко е свършило добре и сравнително бързо и ще имам едно наум да разкарам всички ключове от интериорните врати, когато Дани започне да ги стига.
Боби, то и аз бих побесняла, ако съпругът ми изскочи с пистолет за чието съществуване
не подозирам.
Щом не можете да постигнете съгласие, да продаде оръжията - настоявай да се закупи сейф, в който да си ги държи. Така не би имало шанс децата случайно да попаднат на тях. А и да си призная, ако в БГ можеше да се купи свободно оръжие, както в САЩ...не съм убедена, дали самата аз не бих си взела. Е, друг въпрос дали би ми стискало да го използвам в напечена ситуация.
Но честно казано, многократно съм настоявала свекър ми да се сдобие с лично оръжие, защото те живеят в къща извън града, заможни хора са и за капак - все държат отключено и отворено навсякъде, а в нашата държава специално - чела си какво става по селата. Колят бабички за 20лв....
Та както се казва - дано никога не се налага да се ползва оръжие, ама не съм толкова убедена, че е супер излишно да го имаш в днешно време. Разбира се - при правилно съхранение, особено с деца наоколо!