Привет и от мен . И аз да се оплача, не стига че с Тони сме болни, ами и от горе на всичко нямах нет точно една седмица. При такава конкуренция, просто не знам защо още ги търпя тия от Виваком. А исках само смяна на телефон и Интернет, което се оказа че е супер фасулско и за 1 минута време, дори не дойде и представител. Защо трябваше да ми спрат интернета от старият номер, да чакам една седмица, за да си го пусна аз. Колко пъти звънях на 123, мисля да пиша жалба до потребителите вече.
Плюс това ТВ пак ми е на тях в пакет, от спирането на нета имам от 120 най много 20 работещи канала, като са ми оставили само един детски канал. В каква държава живеем, какви хора работят не знам, но ми идва да се гръмна. Замислям да бера гъбки във Великобритания, не е престижно, ама е спокойно и доходно.
П.П.Зъбът на Антоан все още не сме го оправили, защото миналият петък сутринта стоматолога отказа, поради съмнения за ангина. След обяд вече ми се обадиха от градината, че много кашля и така пием си чинно АБ и се надявам днес следобяд да го оправим. Иска ми се до Коледа да свършим тая работа, другите за догодина ще оставим. Ама поне започнатото да завършим, че да не стане някоя беля точно през дългите почивни дни, а знам, че точно тогава да не ти се налага да стигаш до лекар.
От четвъртата реимунизация на Тони му се схвана крачето и много плачеше милото. Влачеше го и аз бях се панирала, но се оправи след Нурофен.