0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #900 -: Октомври 01, 2012, 14:18:14 pm »
Zuzenceto, какво стана с прегледа? Говори ли с доктора?

Аз също съм със спонтанно забременяване, само че месец след неуспешно ИКСИ при доктора. Бях при него за потвърждаване на бременността и той доста ни се зарадва. Вече си имам даже "бременна" папка в клиниката.  :D
« Отговор #901 -: Октомври 01, 2012, 14:27:39 pm »
Теди, така ти се израдвах  :D

Моят трансфер беше на 28.9, върнахме 2 ембриона, преценихме, че заради скъсената ми шийка рискът с 3 е много голям. Страхотна работа свърши д-р Владимиров!
*
« Отговор #902 -: Октомври 01, 2012, 18:04:11 pm »
Браво! Пази сега бебоците.  :D
« Отговор #903 -: Октомври 03, 2012, 10:54:01 am »
Здравейте и от мен, днес ми е 3 ден от стимулациата с гонал 300 единици. Това ми е 2 опит и ми е много притеснено:)
Браво на всички успели и стиснати палци за чакащите :D
*
« Отговор #904 -: Октомври 03, 2012, 12:15:08 pm »
bugi13, успех в процедурата :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers:
Миналата година през октомври беше моята процедура. Едно замразено ембрионче сега расте в корема ми. Пожелавам ти същото щастие  :D

La vita è bella
« Отговор #905 -: Октомври 03, 2012, 12:39:50 pm »
rumyanau благодаря ти много:bighug: Пожелавам ти да гушнеш най-прекрасното бебче на света :babbycarrage:
*
« Отговор #906 -: Октомври 03, 2012, 12:45:37 pm »
Буги, успех! Не се притеснявай, всичко ще бъде наред!  :goodluck: И моята първа процедура беше през октомври миналата година, имахме и втора - през юли тази година. И двете бяха неуспешни. Но... виж подписа ми. Така че давай смело, ние с Руми можем и с "бременен" прашец да те наръсим.  :D  :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #907 -: Октомври 03, 2012, 12:48:13 pm »
Ееее супер сте момичета :bighug:
Пожелавам ви от сърце успешен финал :D
« Отговор #908 -: Октомври 03, 2012, 14:16:35 pm »
Здравейте момичета :)

Теди, успях да говоря с д-р Владимиров, дори имахме уговорка за преглед този понеделник, на който, обаче, не успях да отида. В неделя вечерта получих леко кървене и се наложи да ми приемат в болница за наблюдение. Слава Богу, че сега всичко е наред и се надявам утре вече да ме изпишат. Като ме приеха в болницата отново се чух с доктора и се разбрахме когато се възстановя и мога вече да пътувам ако искам мога да отида и да ме прегеледа.

Е това е на кратко от мен:)

Буги пожелавам ти успех. Имаш стиснати палчета и от мен:)

*
« Отговор #909 -: Октомври 03, 2012, 14:41:15 pm »
Ех, това кървене! Май доста от нас посети вече. :BangHead: Дано повече не се случва! Както казват, следващото посещение в болницата да е за раждането.  :cuddle:
« Отговор #910 -: Октомври 03, 2012, 17:20:35 pm »
zuzenceto, мерси за палчетата :)Дано при теб не се появява повече това къ yahoo_33рвене
« Отговор #911 -: Октомври 04, 2012, 13:56:07 pm »
Е, какво да се прави. Изглежда трябва да минем през всичко, но важното е, че вече всичко е наред. Днес ме изписаха от болницата и се надявам всичко вече да бъде наред  :)

« Отговор #912 -: Октомври 08, 2012, 13:27:25 pm »
Здравейте дами, първо да пожелая успех на всички бременни момичета и на тези в процедура. На мен също ми предстои ИКСИ при д-р Владимиров и съм ужасно изплашена и притеснена (първи опит ми е). До 10 дни очаквам да ми се обадят за заповед от фонда, след което ще се срещна с доктора. Искам да ви помоля за информация, защото ще ми е по-спокойно ако знам какво предстои. Моля ви ориентировъчно да ми кажете какви изследвания се правят непосредствено преди процедурата, колко време отнемат те, колко струват и т.н. Накратко нашият случай е следният: с мъжки фактор сме (3% по Крюгер), освен това аз съм с поликистозни яйчници, това е установено до момента. Благодаря ви предварително и се извинявам за дългия пост!
*
« Отговор #913 -: Октомври 11, 2012, 11:06:05 am »
vili_pili, добре дошла и дано още първият опит да е успешен :goodluck: Не се притеснявай, всичко ще мине безпроблемно - все пак си в ръцете на много опитен екип. Ако имаш въпроси и притеснения, споделяй с нас :) Дано можем да помогнем

За изследванията - при нас бяха следните:
за съпруга ми - кръвна група, спермограма, вирусология, 2 специализирани изследвания
за мен - кръвна група, ПКК, хормони, вирусология, микробиология, цитонамазка

Но всичко е индивидуално и зависи дали скоро имаш правени някакви изследвания

Успех  :crossfingers:

La vita è bella
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #914 -: Октомври 11, 2012, 11:31:26 am »
Моля ви ориентировъчно да ми кажете какви изследвания се правят непосредствено преди процедурата, колко време отнемат те, колко струват и т.н.

тук са описани задължителните изследвания преди инвитро процедура - изискват се по закон:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41693.0
колко струват, зависи къде ги правиш. в линка, който съм дала, са обсъждани и цени.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #915 -: Октомври 11, 2012, 14:23:24 pm »
rumyanau и jam  благодаря ви   :)
« Отговор #916 -: Октомври 15, 2012, 13:57:31 pm »
Ето малко обнадеждаващи новини от клиниката:
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/552781406-Nova_era_v_in_vitroto.html
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #917 -: Октомври 16, 2012, 19:07:53 pm »
Ето малко обнадеждаващи новини от клиниката:
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/552781406-Nova_era_v_in_vitroto.html

За съжаление, беше включването на доктора много кратко и почти не стана ясно какъв напредък е това изследване. На мен ми предстои да го направя след 1-2 седмици и изчетох доста неща по въпроса, и съм наистина много впечатлена и обнадеждена. Дано да навлезе по-масово в България и да бъде помогне на повече двойки.
*
« Отговор #918 -: Октомври 16, 2012, 20:42:35 pm »
До колкото разбрах, изследването помага да се "уцели" точния двудневен прозорец за имплантиране,ама за подробности-не съм спец. :wink: Все пак това е крачка напред,нали?
« Последна редакция: Октомври 16, 2012, 21:02:43 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #919 -: Октомври 16, 2012, 21:16:03 pm »
До колкото разбрах, изследването помага да се "уцели" точния двудневен прозорец за имплантиране,ама за подробности-не съм спец. :wink: Все пак това е крачка напред,нали?

Да, това е. Абсолютно точно си разбрал :) От това, което съм говорила с доктора и чела, разбрах, че изследването на хормоните и прегледът не дават напълно точна представа за въпросния имплантационен прозорец, а този метод увеличава шанса той да бъде "уцелен". Като ми направят изследването, ще докладвам от личен опит как стоят нещата :)