0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #800 -: Юли 20, 2012, 14:06:51 pm »
Здравейте. Много благодаря на всички за късметлийските пожелания.  :D Имам си 8 яйчица. Утре ще разбера какво е положението с оплождането им.  :00001754:
*
« Отговор #801 -: Юли 20, 2012, 17:05:41 pm »
Браво, Теди  :youwoman: Стискам палци всички да се оплодят и развият  :goodluck:

La vita è bella
« Отговор #802 -: Юли 20, 2012, 17:25:16 pm »
Много се радвам, Теди!  :cuddle: От тук нататък - само хубави новини  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #803 -: Юли 20, 2012, 17:43:05 pm »
Браво Теди,чудесно си се справила :balk_47:.Още веднъж УСПЕХ!

Аз ще снасям в понеделник :oops:,пък да видим :).Дано напълня кошницата :balk_40:
*
« Отговор #804 -: Юли 20, 2012, 18:35:22 pm »
Мдаааам,бавно,бавно,но сигурно  :wink: се очертава +++ лятото!!! Успех момичета!! Вие сте шампионите !! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #805 -: Юли 22, 2012, 07:57:21 am »
Много Ви благодаря момичета за хубавите думи! Стиснати палци от мен за всички Ви! Аз бях на преглед и хормони вчера в събота и пункцията ще ми бъде във вторник. Доктора, каза че нещата при мен стават по-бавно, но вече сме към края. Успех на всички ни!
*
« Отговор #806 -: Юли 22, 2012, 08:55:26 am »
sve_georgieva, бавно, но славно!  :D Пък във вторник ще има цяла кошница яйчица. Успех!  :goodluck:

El_Vel, и за теб здраво стискам палците.  :goodluck:

:balk_40: :balk_40: Ето ги кошничките, пълнете ги.  :D

Аз пък във сряда евентуално ще съм на трансфер. 7 от яйчицата ми са се оплодили. Дано да оцелеят.
*
« Отговор #807 -: Юли 22, 2012, 09:36:48 am »
Браво,Теди!! От 8 общо-7 оплодени-това си е сериозно добър резултат! :)Усещам,че ще падне голямо чудене от доктора ,кои да върне!! :lol: Ами те всички ще са отличници,сложно е решението!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #808 -: Юли 22, 2012, 17:59:20 pm »
Браво, Теди! Това си е космически резултат!  :balk_47: :dance2: Седем е прекрасно число. Със сигурност ще ти е на късмет.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

И на другите момичета в процедура - късмет!  :goodluck:
« Отговор #809 -: Юли 22, 2012, 20:16:54 pm »
Цитат

Аз пък във сряда евентуално ще съм на трансфер. 7 от яйчицата ми са се оплодили. Дано да оцелеят.

Браво за хубавата бройка :balk_602:и естествено,че ще оцелеят.

Теди,докторите обсъждат ли със теб,и съответно искат ли твоето съгласие за връщане на ембрионите на 5 ден?
Цитат
Много Ви благодаря момичета за хубавите думи! Стиснати палци от мен за всички Ви! Аз бях на преглед и хормони вчера в събота и пункцията ще ми бъде във вторник. Доктора, каза че нещата при мен стават по-бавно, но вече сме към края. Успех на всички ни!

Да бе и при мен нещата станаха малко по бавно,но в крайна сметка нали са за това докторите да направят най доброто за нас.
Цитат
Мдаааам,бавно,бавно,но сигурно  :wink: се очертава +++ лятото!!! Успех момичета!! Вие сте шампионите !! :wink:
Сега започва олимпиадата,ще се борим и накрая дано за всички ще има награди :).
*
« Отговор #810 -: Юли 22, 2012, 21:48:51 pm »
Теди,докторите обсъждат ли със теб,и съответно искат ли твоето съгласие за връщане на ембрионите на 5 ден?

Да, преди да започнем процедурата обсъдихме този въпрос и така се разбрахме с доктора.
« Отговор #811 -: Юли 22, 2012, 22:24:25 pm »
Да, преди да започнем процедурата обсъдихме този въпрос и така се разбрахме с доктора.

Опита по фонда ли е или е самофинансиран? По-конкретно ме интересува възможно ли е ако опита е по фонда да се прави трансфер на 5-ти ден или е задължително на трети.

Успех в процедурата!
« Последна редакция: Юли 22, 2012, 22:29:01 pm от fatima »
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #812 -: Юли 23, 2012, 07:55:45 am »
Сами си финансирахме опита. За съжаление, не мога да ти помогна с информация дали по фонда правят трансфер на 5-ти ден.
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #813 -: Юли 23, 2012, 10:19:18 am »

Опита по фонда ли е или е самофинансиран? По-конкретно ме интересува възможно ли е ако опита е по фонда да се прави трансфер на 5-ти ден или е задължително на трети.

Да, прави се трансфер на бластоцисти /5 ден/ за опит финансиран от фонда. При мен беше така, доплатихме обаче култивирането на ембрионите, мисля 340 лв, ама може и да се лъжа за цената, не помня вече :)

Успех ти желая!
« Отговор #814 -: Юли 23, 2012, 15:03:51 pm »
Ох момичета, стискайте палци, моля ви, че нещо започвам да се шашкам! Утре в 8.00 ми е пункцията. Нуждая се от полужителната ви енергия! Благодаря предварително!    Теди, успех миличка и на теб-всичко ще бъде наред!
*
« Отговор #815 -: Юли 23, 2012, 15:15:37 pm »
sve_georgieva, не така, никакво шашкане!  :hug2: С теб сме. Всичко ще бъде супер!  :bighug: 
Колко фоликулчета имаш?
*
« Отговор #816 -: Юли 23, 2012, 15:32:57 pm »
 Момичета, не се притеснявайте ако стимулацията продължи дълго. Док си знае работата :) При мен продължи 15 или 16 дена и резултатът беше 16 яйцеклетки, от които 12 се оплодиха успешно.  Една от тях сега тича покрай мен с бързи крачета  :balk_600: Дългата стимулация предпазва момичетата със СПКЯ от хиперстимулация, затова Док предпочита с малки дози бавно да се стимулират яйчниците.
 При мен също процедурата беше по фонда и мисля, че доплатих за бластоцисти. Не си спомням добре, беше преди 2 години, а документите не са в мен.
  Успех на Теди и Све :crossfingers: Мислете позитивно и вярвайте в успеха  :goodluck:
« Отговор #817 -: Юли 23, 2012, 19:45:46 pm »
  При мен също процедурата беше по фонда и мисля, че доплатих за бластоцисти. Не си спомням добре, беше преди 2 години, а документите не са в мен.

Именно затова питам, нали влезе в сила забрана за доплащане ако опита е по фонда. Нека се включи ако има някой по-прясна информация.

Предварително благодаря и пожелавам успех на всички момичета в процедура.  :crossfingers:
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #818 -: Юли 23, 2012, 20:15:47 pm »
El_Vel, напълни ли кошницата?  :D
« Отговор #819 -: Юли 23, 2012, 21:28:23 pm »
Цитат
El_Vel, напълни ли кошницата?  :D

О,дааа :D!Даже малко я попрепълних :oops:.Цели 15 :egg:.Всичко мина мн добре,дано и утре когато се обадят ембриолозите да ме зарадват с добри новини.

:bighug: