Здравейте момичета,
Записвам се за да следя темата и пожелавам много успех на всички.
На кратно нашата история:
Правим опити от две години, очевидно неуспешни! От миналата години започнахме да правим изследвания и да ходим по мъките. Оказа се, че сме с мъжки фактор. Направили сме всички необходими изследвания, както при мен така и при съпругът ми под наблюдението на д-р Владимиров. Нашият проблем е, че нямаме достатъчно бройки. Той се лекува пие разни нещата и ситуацията доста се подобри за една година. Последната ни спермограма беше май месец и нещата си бяха ОК, имахме достатъчно за да направим една инсеминация и да си пробваме късмета. Денят беше днес, но войниците бяха на друго мнение, резултатите бяха много зле и по съвет на доктора решихме да не правим нищо. Според доктора при него резултатите са моментни сега добри, после лоши. Той ми даде следния избор от тук нататък...отивам следващия МЦ м-у 3 и 5 ден за да започнем стимулация за да пробваме още веднъж инсеминация, ако не стане - ИКСИ. Питам се има ли смисъл!? Какво мислите вие от вашия опит до сега? Не е ли стреляне в тъмното, не е изпадане в истерия след поредния неуспех ... защото днес аз се сринах. Знам, че е първи опит, но все пак се разочаровах доста.
Извинявам се за дългия пост!
Приятна вечер на всички!