0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #600 -: Май 19, 2012, 18:29:32 pm »
Здравей, мишле82 - мисля че тя вече не работи в клиниката
« Отговор #601 -: Май 19, 2012, 18:55:29 pm »
Здравей, мишле82 - мисля че тя вече не работи в клиниката
Да де, точно това ми е чудно, защо?

*
« Отговор #602 -: Май 21, 2012, 13:48:58 pm »
Не знам какво е станало с д-р Димитрова... Но вече има нов доктор - д-р Белчева. При нея ще ходя за прегледите за ЗЕТ. Нов доктор, нов късмет :)

La vita è bella
« Отговор #603 -: Май 21, 2012, 17:44:08 pm »
Не знам какво е станало с д-р Димитрова... Но вече има нов доктор - д-р Белчева. При нея ще ходя за прегледите за ЗЕТ. Нов доктор, нов късмет :)

Д-р Белчева е много симпатична, между другото   :) И д-р Крумов (скандално високият лекар) също. Така е то - нов доктор, нов късмет  :lol:
*
« Отговор #604 -: Май 21, 2012, 19:11:35 pm »
Веднъж със съпругът ми,като си говорихме нещо за клиниката(не помня какво)искаше да ме пита какви са функциите на др.Крумов,но не му знаеше името и го уприличи на щъркел.И туй то,от тогава си го е кръстил "щъркела" stork-boy :lol:
« Отговор #605 -: Май 21, 2012, 20:34:40 pm »
Значително е разширил екипа значи. Много хубаво :D
И сестри има много нови... като отидем след 2 години отново сигурно няма да познавам никого  :lol:

*
« Отговор #606 -: Май 23, 2012, 09:32:00 am »
Здравейте приятели,
ние отново сме на ринга :)!!!
Започнахме Икси по фонда. Това колкото ме радва, толкова ме и притеснява. Както знаете имаме ограничения в лекарствата и се страхувам да не остане напразна стимулацията. Още не мога да ви кажа какво съм измътила, защото са малки и не могат да се сброят и видят. Развълнувана съм и искам нещата да се получат, стискайте палци  :oops:
Иначе има около 10-12 жени в процедури в момента, учудвам се че никой не е писал скоро тук.
За екипа - наистина е голям и с нови хора, но дано да е добре за клиниката и за пациентите. Новата д-р Белчева е по-внимателна от д-р Димитрова, дано и занапред да е така. Надявам се и да е добър специалист, да разбира достатъчно добре това което вижда. Не ме препраща за всичко при д-р Владимиров, а сяда и разглеждаме и обсъждаме нещата. Въпреки, че не ми е за пръв път, сега имам повече въпроси и притесненея.
От предишния екип са останали само сестра Марги и Светла от регистратурата, което е добре, поне не сме съвсем непознати :))))
Аз се отплеснах с поста, не знам кога пак ще пиша, защото с тези пътувания не знам в кой град съм като се събудя :))
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #607 -: Май 23, 2012, 10:22:26 am »
Силно стиснати палци от мен, titkata :goodluck:

La vita è bella
« Отговор #608 -: Май 23, 2012, 11:16:40 am »
До голяма степен моето спокойствие в клиниката идваше от това, че именно д-р Владимиров взема всички решения по отношение на лечението. Със сигурност вече е непосилно за сам човек, дано д-р Белчева е на неговото ниво и да печели по същия начин доверието на пациентите му.

*
« Отговор #609 -: Май 23, 2012, 14:13:40 pm »
Още не мога да ви кажа какво съм измътила...

Как да не можеш?! То е ясно - бъдещите си деца, това си "измътила"! Успех и от мен, ще стискам палците силно  :goodluck:

...дано д-р Белчева е на неговото ниво и да печели по същия начин доверието на пациентите му.

Дано е така.
*
« Отговор #610 -: Май 23, 2012, 18:45:30 pm »
Момичета,здравейте.С мен ставате с една повече.Май ще поостана при вас най-малко година.Днес си взех документите за кандидатстване от клиниката.В понеделник ще ги подам.Искам да ви попитам какво наричате ЗЕТ? Да не е нещо като на жаргон,нямам си никаква представа.И другото което ме вълнува е за колко време излиза заповедта.Знам,че е относително,но все пак колко е обичайното време?
*
« Отговор #611 -: Май 23, 2012, 19:05:33 pm »
Здравей, joly,

Жалко, че и ти си стигнала до инвитро, но ти желая още от първия опит да се получи :)

ЗЕТ е трансфер на замразени ембриони от предишен инвитро опит. Много е простичко - само проследяват развитието на лигавицата, размразяват ембрионите в подходящия ден и правят трансфер. За фонда обаче не знам  :oops:

La vita è bella
« Отговор #612 -: Май 23, 2012, 21:32:35 pm »
моя трансфер беше на 21-ви.Сега съм в очакване.
« Отговор #613 -: Май 23, 2012, 21:35:53 pm »
а що се отнася до д-р Белчева наистина е много внимателна и обеснява всичко даже и да не питаш,но да не забравяме д-р Димитрова благодарение на която са се родили много бебчета(поне знам със сигурност за едно)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #614 -: Май 24, 2012, 01:55:56 am »
д-р Крумов (скандално високият лекар)

:lol: :lol: :lol:

много як израз! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #615 -: Май 24, 2012, 09:10:54 am »
И другото което ме вълнува е за колко време излиза заповедта.Знам,че е относително,но все пак колко е обичайното време?
Заповедта излиза между 9-10-11 месеца от подаване на заявлението.
Как вървят одобренията, можеш да се информираш в тази тема
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=43999.640
*
« Отговор #616 -: Май 24, 2012, 12:35:03 pm »
Боги,много ти благодаря.
« Отговор #617 -: Май 25, 2012, 10:33:12 am »
моята пункция беше в сряда. 18 фоликула, 17 хубави, 15 оплодени. утре съм за трансфер. дано всичко е наред с всички нас. моля се на Бог затова
*
« Отговор #618 -: Май 25, 2012, 19:14:21 pm »
18 фоликула, 17 хубави, 15 оплодени.

Лелееее!  8O Ти си шампион направо! Успех на трансфера и после  :bfp::goodluck:
« Отговор #619 -: Май 25, 2012, 19:35:58 pm »
 :lol: наистина ли? за първи път ми е и незнам - добре ли е, не е ли?!?! пък и все ми е неудобно да разпитвам много доктора, толкова е зает...
вярвам че всичко ще е наред и с мен, и с другите момичета. всички жени преживели това го заслужават, повечето хора даже не подозират на какво се подлагаме в името на това да имаме деца. тези жени заслужават медали и дано Бог даде на всички ни така мечтаните  :bori_021: