Здравейте приятели,
ние отново сме на ринга
!!!
Започнахме Икси по фонда. Това колкото ме радва, толкова ме и притеснява. Както знаете имаме ограничения в лекарствата и се страхувам да не остане напразна стимулацията. Още не мога да ви кажа какво съм измътила, защото са малки и не могат да се сброят и видят. Развълнувана съм и искам нещата да се получат, стискайте палци
Иначе има около 10-12 жени в процедури в момента, учудвам се че никой не е писал скоро тук.
За екипа - наистина е голям и с нови хора, но дано да е добре за клиниката и за пациентите. Новата д-р Белчева е по-внимателна от д-р Димитрова, дано и занапред да е така. Надявам се и да е добър специалист, да разбира достатъчно добре това което вижда. Не ме препраща за всичко при д-р Владимиров, а сяда и разглеждаме и обсъждаме нещата. Въпреки, че не ми е за пръв път, сега имам повече въпроси и притесненея.
От предишния екип са останали само сестра Марги и Светла от регистратурата, което е добре, поне не сме съвсем непознати
)))
Аз се отплеснах с поста, не знам кога пак ще пиша, защото с тези пътувания не знам в кой град съм като се събудя
)