0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #520 -: Април 11, 2012, 12:13:21 pm »
д-р Тачева има днес рожден ден:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=265269336897091&set=a.199234390167253.46098.105369042887122&type=1&theater

нека да й честитим празника с пожелание да е винаги така мила и отзивчива с пациентите си, да е много здрава и щастлива в личния си живот, да постига много успехи в професията си!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #521 -: Април 11, 2012, 12:26:10 pm »
Честит рожден ден на д-р Тачева! Да е жива и здрава! Много успехи в личен и в професионален план!
*
« Отговор #522 -: Април 11, 2012, 12:42:58 pm »
Честит рожден ден на д-р Тачева и от нас!пожелаваме преди всичко здраве и много професионални и лични успехи. :) Така също ,да се повиши процента на развитите ембриончета ,достигнали до кщрайната и така желана цел-родени бебчета. Това е задължително,че като гледам в темата за фонда,бързо се доближавта до нашия номер и този път не приемаме - резултат!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #523 -: Април 11, 2012, 13:28:58 pm »
Така цената на ИКСИ пак си е 3120 лв., само че трябва да събереш частите. :-)
Аха, ясно. Явно за да може момичета, които не стигнат до трансфер примерно, да не заплащат цялата цена на процедурата.

Д-р Тачева, честит рожден ден! Бъдете здрава и благословена!

« Отговор #524 -: Април 11, 2012, 14:05:01 pm »
В цената от 3120лв мисля че беше за ИКСИ влизат пункцията,трансфера и междинните УЗ прегледи. Едиствено извън ценоразписа се плащат лекарствата за стимулация, междинните хормонални изследвания  и първоначалните изследвания на двамата.

Срокът за окончателно разплащане при мен беше до една седмица след трансфера.

Мишле има още промени освен раздробеното ценообразуване : отделно се заплаща всеки УЗ по време на стимулация + хормоните. Както и те молят да внесеш сумата за Ин витро процедурата предварително. Както ако не си по фонда си купуваш лекарствата за стимулация от аптеката или си ги намираш откъдето си искаш и можеш, не ти ги дават от клиниката.
"Панта рей" всичко тече и всичко се променя  :balk_600:

Сумата за стимулация е индивидуална за всеки: по-голяма възраст=> по силна стимулация=> повече пари; по-трудно реагираш на стимулация=> по-дълго време стимулация=>повече пари....в калкулацията която правите предвидете 1000-2000лв отгоре за всеки случай . Успех и много късмет!!! :balk_602:

« Последна редакция: Април 11, 2012, 14:26:55 pm от normish »
« Отговор #525 -: Април 11, 2012, 15:51:07 pm »
normish, не винаги по-голяма възраст=> по-силна стимулация. Аз съм на 28, а бях на максимални дози - първо 450 Гонал, после 300 Гонал, 300 Мерионал. За съжаление не винаги възрастта е показател...

Честит празник на д-р Тачева! :flower:
Сега се сещам,че и д-р Владимиров има рожден ден на 11-о число, само че другия месец  :) Да са ни живи и здрави и двамата!  :D

« Отговор #526 -: Април 11, 2012, 18:21:06 pm »
Аз съм на 28, а бях на максимални дози - първо 450 Гонал, после 300 Гонал, 300 Мерионал. За съжаление не винаги възрастта е показател...

Туци пожелавам ти от все сърце следващия път да уцелите оптималната доза стимулация, за да има хубави Я.   :balk_103:  Да аз бях на същата схема, но аз съм 10+ години над твоите, по къс протокол.
« Отговор #527 -: Април 11, 2012, 18:26:16 pm »
normish, благодаря за пожеланието!  :)

Днес решихме есента да опитаме на спонтанен цикъл, та ще видим. Паралелно с това подадох и документи към Фонда. И пак съм със задържан фоликул и Марвелон 2х1  :(

А какво стана с теб? Мина ли ти вече пункцията?
« Последна редакция: Април 11, 2012, 18:29:02 pm от Туци »
« Отговор #528 -: Април 11, 2012, 20:15:22 pm »
Момичета благодаря ви за подкрепата и помощта :)
Интересувам се за цените, защото ние не можем да минем по фонда и трябва да се подготвим. Реално аз съм без една тръба, но пък другата си е  наред :) При мъжа ми всичко е наред със спермограмат. Проблема е, че в редките случаи, в които овулирам (заради поликистозата) винаги е от дясно - точно където съм без тръба.
Tedi B. не е ме страх, защото все си мисля, че след извънматочната и това, което преживях не може да ми се случи нещо по-лошо :) Да ти кажа, че ако не си мисля така ще се побъркам :(
Прави сте - трябва търпение, което, обаче, аз нямам. За това време така и не се научих да бъда по-търпелива, но май ще трябва.
Все повече се убеждавам, че съм направила правилен избор за доктор и се надявам всичко да върви по мед и масло. Пожелавам го от все сърце на всички ви :)

*
« Отговор #529 -: Април 12, 2012, 08:57:53 am »
... и се надявам всичко да върви по мед и масло.

Дано да е така!  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

Днес решихме есента да опитаме на спонтанен цикъл, та ще видим. Паралелно с това подадох и документи към Фонда. И пак съм със задържан фоликул и Марвелон 2х1  :(

Хайде, сега пиеш Марвелона, после - почивка и зареждане с положителна енергия, а наесен -  :bfp:.   :D
« Отговор #530 -: Април 12, 2012, 10:43:55 am »

Днес решихме есента да опитаме на спонтанен цикъл, та ще видим. Паралелно с това подадох и документи към Фонда. И пак съм със задържан фоликул и Марвелон 2х1  :(

А какво стана с теб? Мина ли ти вече пункцията?

Туци Да и трансфера мина,на 3-ти ден на два ембриона, сега съм във фаза "мътене"  :balk_48: 
Затова съм толкова активна тук :balk_177: :balk_121: При трансфера не излезнаха от първия път от уреда и се наложи повторно да се всмукват и пренасят, а вчера като се рових във форума не прочетох хубави работи при подобни ситуации. Та малко се вкиснах :balk_144:  Информацията колкото помага, толкова и вреди. Колкото си по-незнаещ, неинформитан и невеж толкова по-лесно живееш.Бичът на съвремието. Но надеждата умира последна , а ние след нея  :balk_71:

И ние подадохме документи към фонда. А решението за спонтанен цикъл с доктора ли го взехте? Питам, защото аз втори път подобна стимулация като сегашната трудно ще понеса, ако са остали яйчници...
Туци погледни нещата откъм положителната страна - след противозачатъчни яйчниците се активизират, а и идва лято :balk_21:  почивка, море, любов....може и да не стигнеш до есенните процедури :balk_69:
Весели празници !!! :balk_44: :balk_45:
*
« Отговор #531 -: Април 12, 2012, 11:13:48 am »
Да и трансфера мина,на 3-ти ден на два ембриона, сега съм във фаза "мътене"  :balk_48: 
Затова съм толкова активна тук :balk_177: :balk_121: При трансфера не излезнаха от първия път от уреда и се наложи повторно да се всмукват и пренасят, а вчера като се рових във форума не прочетох хубави работи при подобни ситуации. Та малко се вкиснах :balk_144:  Информацията колкото помага, толкова и вреди. Колкото си по-незнаещ, неинформитан и невеж толкова по-лесно живееш.Бичът на съвремието. Но надеждата умира последна , а ние след нея  :balk_71:

normish, недей да се вкисваш, че да не вкиснат ембритата.   :wink:  Спри четенето на вредна информация и си мисли само за хубави неща. В момента си с дечицата си - какво по-прекрасно от това!  :bighug:
*
« Отговор #532 -: Април 12, 2012, 14:02:03 pm »
и трансфера мина,на 3-ти ден на два ембриона, сега съм във фаза "мътене"  :balk_48: 
Мъти Мъти с теб сме за 2 чертички :)))yahoo_17 yahoo_17

Весел великден на всички  :balk_35: :balk_45: :balk_44:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #533 -: Април 12, 2012, 19:51:29 pm »
Весели празници на всички :D и много положителни емоции.

*
« Отговор #534 -: Април 14, 2012, 14:17:33 pm »
Весели празници и от мен!   :balk_44: :balk_45: :balk_40:

Аз да се похваля - днес бяхме при доктора за резултати от ДНК фрагментация и се оказа, че е намаляла.  :cheerleader: :dance2:
Празниците започват добре!

« Отговор #535 -: Април 15, 2012, 20:41:45 pm »
Христос Воскресе  :balk_44: :balk_40: Честит празник на всички, нека този светъл празник донесе на всички сбъдване на най-съкровените мечти.  :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :balk_35:
*
« Отговор #536 -: Април 16, 2012, 18:27:42 pm »
Воистина воскресе, dhhdesi  :balk_45:
Сърдечни поздрави на всички по случай празника :balk_64:

La vita è bella
*
« Отговор #537 -: Април 21, 2012, 13:26:07 pm »
Здравейте пак  :balk_63:
Да се похваля набързо - взех генетичните (всичко ОК) и имам зелена светлина от д-р Владимиров. Другия цикъл ще правим трансфер на замразените ембриони - ще им викам "сладоледчета", че зимата вече отмина и "снежинки" не е подходящо  :balk_600:

La vita è bella
*
« Отговор #538 -: Април 21, 2012, 14:07:54 pm »
rumyanau хайде на сладоледите, стискам палци да се нареди всичко както ти искаш :))
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #539 -: Април 21, 2012, 18:07:00 pm »
rumyanauдано това да е вашия опит от сърце ти го желая :crossfingers:
а може ли да споделиш колко време отне докато излезнат резултатите(генетичните) и къде ги прави?