0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #480 -: Април 02, 2012, 13:48:33 pm »
Ох, Руми, страшно съжалявам, че ти се е лепнала тази гадна шарка! Дано бързо се поокопитиш и я пребориш!  :hug2:
*
« Отговор #481 -: Април 02, 2012, 17:35:17 pm »
Къде ще ви е консултацията с доц. Савов, в клиниката ли?
В клиниката. До колкото разбрах от Владимиров, доц.Савов вече завежда Националната генетична лаборатория.; проф.Кременски се бил пенсионирал. доц.Савов прави консултации в клиниката всеки четвъртък.
*
« Отговор #482 -: Април 04, 2012, 16:36:35 pm »
Между другото, още чакам за резултати от цитогенетичния анализ - повече от месец им отнема за нашите изследвания. Дано да е просто лош шанс, а не практика.

rumyanau, отнема поне месец, а може и повече, не се тревожи.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #483 -: Април 06, 2012, 15:54:38 pm »
Между другото, още чакам за резултати от цитогенетичния анализ - повече от месец им отнема за нашите изследвания. Дано да е просто лош шанс, а не практика.

rumyanau, отнема поне месец, а може и повече, не се тревожи.

Мерси, titkata. Готови са вече (за 5 седмици) и дори по телефона казаха, че нямаме отклонения. Само да минат страничните неволи и сме на линия :)

La vita è bella
*
« Отговор #484 -: Април 06, 2012, 19:22:57 pm »
Здравейте мацки и ra4o! Вчера се срещнах с доц.Савов. Много мил човек.Разгледа подробно досието ни в клиниката, както и генетични и имунологични изследвани , правени преди 5г по време на бременността ми и след аборта. Назначи ни хромозомен анализ за двамата и още две изследвания на мъжа ми. Да видим какво ще покажат резултатите.
Ами това е за сега от нас. Успех на всички в поцедури!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #485 -: Април 07, 2012, 13:14:39 pm »
Честит ден на здравето и на здравния работник - с най-добри пожелания за всички от клиниката!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=262358007188224&set=a.262357720521586.60465.105369042887122&type=3&theater
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #486 -: Април 07, 2012, 15:52:45 pm »
Денят на здравето - чудесен повод да отправя и моите благопожелания към чудесния екип на д-р Владимиров :) Благодаря ви от сърце за човешкото отношение и всеотдайността :balk_81:

La vita è bella
« Отговор #487 -: Април 07, 2012, 16:25:46 pm »
Много добре казано rumyanau, присъединявам се към казаното от теб  :balk_81: :balk_81: благодаря ви, че ви има :bighug:
*
« Отговор #488 -: Април 07, 2012, 17:11:09 pm »
Денят на здравето - чудесен повод да отправя и моите благопожелания към чудесния екип на д-р Владимиров :) Благодаря ви от сърце за човешкото отношение и всеотдайността :balk_81:
Присъединявам се и аз.  :thankyousign:

Ние днес бяхме при доктора, за да обсъдим положението. Сега ще си почивам още един цикъл и към средата на май - подготовка за следващата процедура, която ще бъде през юни. Ще ми се да е последна. :D
« Отговор #489 -: Април 07, 2012, 17:35:47 pm »
Браво, Теди! Много се радвам за теб! Всички тук се надяваме заедно с теб да е последна  :grouphug:

Честит професионален празник на д-р Владимиров и целия му екип! С благодарност и признателност за отзивчивостта, човечността и положените за нас грижи!  :flower:
« Отговор #490 -: Април 07, 2012, 23:10:46 pm »
Честит празник и от мен на д-р Владимиров,д-р Тачева и целия екип на клиниката!
Бъдете живи и здрави! И да знаете вие сте най-добрите!

*
« Отговор #491 -: Април 08, 2012, 09:57:24 am »
Честит празник, цветенца!  :flower: :flower: :flower:

И честит имен ден на доктор Владимиров!
« Последна редакция: Април 08, 2012, 10:59:07 am от Tedi B. »
*
« Отговор #492 -: Април 08, 2012, 12:51:02 pm »
В този час щастлива чувствам се и аз, че мога да Ви поздравя. Приятели с име на цветя! И нека цветното ви име държи духа ви във цъвтеж, дори във късна есен, пък дори и зиме! Животът с вас да бъде ведър, свеж! Честито и наздраве, днес и за множество лета, Приятели незнайни, Приятели с име на цветя!

*
« Отговор #493 -: Април 08, 2012, 13:00:43 pm »
и една скромна виртуална почерпка от мен! да ви е сладко!

« Отговор #494 -: Април 08, 2012, 16:59:59 pm »
Честит празник на всички и за много години :D!
Честит имен ден и на д-р Владимиров! :flower:
« Отговор #495 -: Април 08, 2012, 19:29:08 pm »
Честит празник на всички празнуващи днес. Да сте здрави и нека каквото си пожелаете да ви се сбъдне  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #496 -: Април 09, 2012, 08:52:04 am »
Олееее,вярно бе!!!как можахме да забравим да честити имения ден на доктора!!  :o Ужас! 8O С тези официалонсти ,понякога забравяме ,че хората имат и малки имена! :? Да ни е жив и здрав ,Явор! Много успехи-бебета в професионалната сфера и много щастие ,в личен план.  :D :D
п.п. аз поне си имам оправдание-имам си едно цвете у дома,обръщах му много внимание  :lol:ама вие доста сте се залисали в това хубаво време или на опашката за върбови клонки. :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #497 -: Април 09, 2012, 09:18:43 am »
Здравейте приятели :)
В Петък си взех заповедта от фонда и се срещнах с д-р Владимиров, поговорихме си. Чакаме да дойде М и започваме подготовка за процедура, ако всичко е наред. Консултирах се с нова лекарка д-р Иванова, която ме изпраща на тестуване по други причини, но разбрах че новата практика е да се изпращат пациенти за тестуване за алергии към лекарства, във връзка с упойката при пункцията. Не прочетох тук за това и реших да питам, някои от момичетата правили последно процедура пращани ли са за тестуване? И ако да, къде? Насочват ме в Александровска болница. Ако някой има мнения нека да сподели.
Иначе обстановката в клиниката е малко различна, с нови лица на регистратурата, с нови лекари и ще се запознаваме, няма начин. И има разместване в кабинета на доктора.
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #498 -: Април 09, 2012, 16:06:58 pm »
Това с разместването го видях и аз. Иначе при предишната ми процедура миналия октомври не са ме изследвали за никакви алергии. Пък май съм се събудила от упойката...  :lol:
« Отговор #499 -: Април 09, 2012, 16:59:21 pm »
Мен също ме пращаха да ме тестуват, но като видях условията и отношението в Александровска, директно се отправих към Военна болница. Струваше ми 40 лева заедно с прегледа. В Александровска ми искаха 30 лв. за "прегледа" плюс по 2,80 за всяка проба.  :crazy: А пък като чух и въпроса от страна на лекарката "На Вас сега яйцеклетките ли Ви гледат на ехографа?, съвсем се реших да не се тествам там! Препоръчвам ВМА пред Александровска във всяко отношение!!!

Титката, стискам палци от все сърце това да е успешният ти опит!  :hug2:
« Последна редакция: Април 09, 2012, 17:06:59 pm от Туци »