0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #360 -: Март 15, 2012, 19:18:39 pm »
Минавам само да пожелая много късмет и успех на OPTI утре на теста  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

La vita è bella
« Отговор #361 -: Март 15, 2012, 19:38:49 pm »
Минавам само да пожелая много късмет и успех на OPTI утре на теста  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ОПТИ успех и от мен :) Пожелавам ти от сърце утре да си най-щасливия човек на света
*
« Отговор #362 -: Март 15, 2012, 20:05:41 pm »
ОПТИ успех и от мен :) Пожелавам ти от сърце утре да си най-щасливия човек на света
Сърдечно благодаря! в момента сърцето ми се е свило. Имам типичните ПМС и чуството, че всеки момент Лелката ще цъфне.
До утре!
*
« Отговор #363 -: Март 16, 2012, 10:55:36 am »
в момента сърцето ми се е свило. Имам типичните ПМС и чуството, че всеки момент Лелката ще цъфне.

Тая лелка да не си мисли, че някой ей така ще й позволи да си идва! Я да си ходи някъде другаде!

:bighug: :goodluck:
« Отговор #364 -: Март 16, 2012, 11:25:11 am »
yspeh,skupa...niamam turpenie..tolkova se vulnuvam,vse edno otnovo izjiviavam tozi den i tezi emocii....molia se ,rezultatut da e 6tastliv..men me boliaha iai4nicite i vsi4ko ostanalo do kraia na 3-tia mesec,taka,4e ne ozna4ava nepremenno 4e 6te ti doide....mili4kata...,vsi4ki tuka znaeme prekrasno kakvo izpitva6 v tozi moment..celuvki
*
« Отговор #365 -: Март 16, 2012, 11:27:17 am »
OPTI,ПМС не означава обезателно "лелка"!!! :lol: :lol: може и да е нещо друго.... :wink: Молим се всички ,да е това,последното!! :)Няма предаване,ей!!! :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #366 -: Март 16, 2012, 12:02:32 pm »
OPTI, стискам ти палци за днес  :goodluck:
Даже може и да сме се видели - цяла сутрин бях там  :)
Мина прегледът ми при д-р Димитрова след 3 дни на Гонал 450. Имаме си 5 фоликула, д-р Димитрова дори ми дава надежди, че и някой друг може да се покаже. Пак беше страшно мила, отдели ми доста време, показа ми фоликулите един по един, изобщо... беше прекрасна, както винаги  :flower:
Изобщо вече като отида в клиниката, все едно се виждам с приятели - всички са мили, отзивчиви и човечни. Какво ще правя без тях, когато родя нашите близнаци и вече нямам път натам, направо не знам  :lol: 
Така ме заредиха с оптимизъм, че направо ще се пръсна  osi_7
*
« Отговор #367 -: Март 16, 2012, 13:43:00 pm »
Какво ще правя без тях, когато родя нашите близнаци и вече нямам път натам, направо не знам  :lol: 

Как какво - ще се появяваш с малките в клиниката да вдъхваш кураж на пациентите :) Аз много обичам да виждам успели пациенти с бебета в клиниката

La vita è bella
*
« Отговор #368 -: Март 16, 2012, 19:08:09 pm »
Здравейте момичета и Рачо, аз скоро не съм писала, но бях улисана в работа  :oops:
Lary75, много съжалявам за несупеха, но съм сигурна, че всеки неуспех ни доближава с една крачка до  :bori_017:
OPTI, искрено се надявам да се включиш и да ни зарадваш, а след тебе и elena665 :)
Туци , предполагам че другата седмица ще ти е пункцията. Стискам палци да отгледаш хубави яйчица!
rumyanau, с теб какво става? Излязоха ли резултатите от изследванията?
На мен в понеделник ще ми е трансфера. Малко ми е притеснено, тъй като имаме само 2 ембриончета и не се знае дали ще се размразят успешно, но каквото такова..
« Отговор #369 -: Март 16, 2012, 19:21:11 pm »
corny, много се надявам за теб! Дано всичко е наред с ембриончетата и трансферът този път да завърши с подобаващ резултат.  :)
*
« Отговор #370 -: Март 17, 2012, 08:19:49 am »
Привет от мен! Моят ЗЕТ приключи с " - " резултат. Владимиров ме "зарадва" вчера с b-hcg 2,36  :BangHead: Сега остава да си чакам гадната лелка, а после ще се видим с док да говорим. Ма то какво ли има да говорим. Нали  ембрионите бяха много хубави, при мен проблем нямало, е да ама явно нишката се къса някъде  :dontknow: . Надявам се този път да имат някакво логично обяснение за неуспеха. Защото "случва се" не ме устройва. Така или иначе парите свършиха. остава да чакаме ФОНДА  да си каже тежката дума!
Тая лелка да не си мисли, че някой ей така ще й позволи да си идва! Я да си ходи някъде другаде! :bighug: :goodluck:
Ех, Tedi B ,  кой ли я е канил. Но по всичко личи че и този месец ще ме навести неканена.

Даже може и да сме се видели - цяла сутрин бях там  :)

Възможно е Туци Вчера в клиниката беше малка лудница. Аз бях там м/у 10.00 и 10.30ч.
Поздравления за добрия резултат. сега трябва фоликулчетат да отгледат яйчица EU стандарт и след  :cloud9:  едни здрави пухкави  :babyflips:

На мен в понеделник ще ми е трансфера. Малко ми е притеснено, тъй като имаме само 2 ембриончета и не се знае дали ще се размразят успешно, но каквото такова.
corny бъди спокойна мила. Всичко ще е наред. Ще видиш, че ще се размразят на 100%, и после те чакат дълги  preggo месеци.  :goodluck:

Малко дългичко стана. дано сте имали търпение да изчетете поста. Желая ви хубав  :sunshine: и зареден с добро настроение ден. :balk_602:
« Отговор #371 -: Март 17, 2012, 08:38:12 am »
Привет от мен! Моят ЗЕТ приключи с " - " резултат. Владимиров ме "зарадва" вчера с b-hcg 2,36  :BangHead: Сега остава да си чакам гадната лелка, а после ще се видим с док да говорим. Ма то какво ли има да говорим. Нали  ембрионите бяха много хубави, при мен проблем нямало, е да ама явно нишката се къса някъде  :dontknow: . Надявам се този път да имат някакво логично обяснение за неуспеха. Защото "случва се" не ме устройва. Така или иначе парите свършиха. остава да чакаме ФОНДА  да си каже тежката дума!
Тая лелка да не си мисли, че някой ей така ще й позволи да си идва! Я да си ходи някъде другаде! :bighug: :goodluck:
Ех, Tedi B ,  кой ли я е канил. Но по всичко личи че и този месец ще ме навести неканена.

Даже може и да сме се видели - цяла сутрин бях там  :)

Възможно е Туци Вчера в клиниката беше малка лудница. Аз бях там м/у 10.00 и 10.30ч.
Поздравления за добрия резултат. сега трябва фоликулчетат да отгледат яйчица EU стандарт и след  :cloud9:  едни здрави пухкави  :babyflips:

На мен в понеделник ще ми е трансфера. Малко ми е притеснено, тъй като имаме само 2 ембриончета и не се знае дали ще се размразят успешно, но каквото такова.
corny бъди спокойна мила. Всичко ще е наред. Ще видиш, че ще се размразят на 100%, и после те чакат дълги  preggo месеци.  :goodluck:

Малко дългичко стана. дано сте имали търпение да изчетете поста. Желая ви хубав  :sunshine: и зареден с добро настроение ден. :balk_602:
ОПТИ незнам какво да ти кажа :(... Едва ли моите успокоителни думи и съжалявам биха те накарали да се почустваш по добре.
Някак си обаче трябва да намериш сили да преодолееш болката и да се заредиш отново с този прекрасен оптимизъм, който вдъхва надежда тука на всички ни. Почини си, помисли иди следващия месец и говори с доктора, дори и да не е съгласен /в което се съмнявам/ пусни всички възможни изследвания.. ти правила ли си генетични и имунологични? Мамка му, немога да се примиря и това е...!
Ще намерите решение ще видиш, някак си обаче трябва да намериш или да се заредиш с търпение.
Аз след много мисили и след намесата на съпруга ми, реших че ще правя тест в Понеделник, което се пада 11ти ден. Бях се залетяла да го правя днеска ама той ме разубеди. Някак си претръпнах вече, ако има начин въобще не бих го и пускала ама няма начин.
Момичета вижте какво слънце е изгряло днеска, пожелавам ви страхотен ден и много стиснати палчета на всички!
*
« Отговор #372 -: Март 17, 2012, 09:03:05 am »
OPTI, съжалявам, много е болезнено, знам. Но недей да се отчайваш. Изчакай разговора с д-р Владимиров и ще решите какво да правите. При мен също нямаше явна причина за неуспеха, но пък докторът ми каза да отида поне 2 месеца преди следващата процедура, може би ще ме прати на допълнителни изследвания. Вероятно и при теб ще е така. Преживей мъката и разочарованието, а после ще намерите проблема и ще го решите. Вярвай! Ние сме с теб!  :hug2:

elena665, успех на теста в понеделник!

corny, на теб успешен трансфер, дано имаш борбени ембриончета!

« Последна редакция: Март 17, 2012, 09:05:17 am от Tedi B. »
*
« Отговор #373 -: Март 17, 2012, 10:14:17 am »
OPTI, много съжалявам. В теб ми беше надеждата да прекъснем тази черна серия с неуспехи. Знам, че каквото и да ти кажа в момента, за съжаление, няма да ти помогне. Знам го от личен опит :( Но няма да се отказваме, нали? Борбата продължава. И ние ще успеем някой ден. Имаш цялата ми подкрепа и положителна енергия :bighug:
« Отговор #374 -: Март 17, 2012, 10:23:19 am »
Ох, OPTI, мила, изобщо не очаквах да чуя такива новини от теб! Направо започвам да се обезсърчавам  :x
Като гледах вчера колко бременни имаше в клиниката, просто се чудя защо не драсват тук по някой ред, че да ни светне малко пред очите! Тук само няколко девойки + Рачо си списваме темичката, ама направо все едно в кръг се въртим! И все лоши новини  :( 
*
« Отговор #375 -: Март 17, 2012, 10:35:38 am »
OPTI,  :bighug:
Туци, има тук момичета излезли от кръга и на нас ще ни се случи. Само не се обезсърчавай

La vita è bella
« Отговор #376 -: Март 17, 2012, 10:45:14 am »
Просто се ядосвам, че темичката ни от толкова време буксува на едно място. Разбира се, че винаги ще има лоши новини, но ми липсват добрите. А като има добри новини, човек се окуражава и му идва "пауъра", така да се каже  :wink:.

« Последна редакция: Март 17, 2012, 10:47:52 am от Туци »
« Отговор #377 -: Март 17, 2012, 10:49:47 am »
vseki put pla4a s vas,kogato ne se slu4i tova,koeto o4akvame...za sujalenie vsi4ki sme minali po tozi put i to niakolko puti...hubavata novina e,4e ako ne se otkaje6e6,dete 6te ima6 rano ili kusno se slu4va sus sigurnost...tova sa dumi na doktora...lo6ata novina e finansoviat problem,koito e glavnata pri4ina da se otkazvame ot opitite....prava si skupa-pri doktora e pulno s bremenni,no i te kato men riadko pi6at tuka-az li4no pove4e 4eta....imam edna bratov4edka,i tri priatelki zabremeneli po na6iat na4in,taka,4e da ne sum 4ula,4e ste izgubili nadejda i pro4ie...prosto hubavite ne6ta stavat bavno...a mnogo hybavite..-o6te po-bavno.....obi4am vi vsi4ki i sum vinagi s vas
« Отговор #378 -: Март 17, 2012, 10:58:07 am »
dolcenera, финансовият въпрос действително си е голям проблем. На мен този опит стимулацията ми е още по-силна и добре че три страхотно момичета ми подариха една дозичка Гонал 450, обезпечиха ми един ден от стимулацията, та спестих още някой лев за изследвания. Едно момиче от Варна пък ми прати 225 единици Гонал. Изобщо - има помощ и това са добри новини.
Не съм се отчаяла, на този етап при мен това не е възможно  :D
Просто ме е яд, че толкова прекрасни момичета нямаха късмет досега. Чувствам ви всички много близки и ме боли всеки път заедно с вас  :(
« Отговор #379 -: Март 17, 2012, 11:45:45 am »
samo taka,mili4ka tuzi..nikakvo predavane..po edin ili dryg na4in maiki 6te budem vsi4kite(.mnogo se smiah s tvoite bliznazi onzi den).vse edno vidiah sebe si....az li4no sum s donorski iai4ica,imam i zamrazeni 14-dano da ne stigna do tiah...no za men tova be6e edinstveniat na4in da stana maika...v kraina smetka,roditelstvoto e glavno liubov....ne samo geni...za tova kazvam 4e nezavisimo ot na4ina,6tom iskame da sme mami,6te namerim pravilniat na4in...nai-vajnoto e da ne se otkazvameot me4tite si...mili4ki moi momi4eta