Ето я моята история с имунологичните и генетични изследвания: след неуспешния инвитро опит миналата година, д-р Владимиров поръча изследвание на анти тела, изследване на НК клетки и консултация с доц. Савов (генетик). Доц. Савов разгледа нашия случай и препоръча изследване за тромбофилия и цитогенетичен анализ за хромозомни дефекти, но каза, че не е задължително да ги правим преди ЗЕТ, а когато ние решим. Към края на януари, станах готова с имунологичните (анти тела в клиниката, НК клетки в Александровска) и отивам за коментар при д-р Владимиров. За съжаление имам отклонение в едно от анти телата - антикардиолипиди. При което д-р Владимиров ме изпрати да направим и генетичните и тогава пак да коментираме. Тогава заваля снегът и беше трудно всякакво предвижване. Та затова малко късно ги пуснахме изследванията. Иначе доц. Савов ме изпрати в Майчин дом, ет. 14 за генетичните (4 гена за тромбофилия за мен и цитогенетичен анализ и на двамата). Тромбофилията става бързо, но за хромозомите отнема около месец. Съжалявам, че стана малко дълго.