0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #300 -: Март 03, 2012, 10:45:37 am »
Туци, няма да стигате до фонда, защото това ИКСИ ще е успешно, нали? yahoo_17
Tedi B., честит имен ден - много здраве и успех :flower:
dhhdesi, и аз реших, че ще съм по-спокойна за лапароскопията в клиниката, и там ми я правиха. Стискам палци за добри резултати  :crossfingers:
Lary75, с теб сме, дано се е получило, успех yahoo_17
OPTI, corny, miraxi, elena655, много късмет и за вашите процедури :crossfingers:

И разбира се - честит 3ти март на всички  2bg
« Последна редакция: Март 03, 2012, 12:36:09 pm от rumyanau »

La vita è bella
« Отговор #301 -: Март 03, 2012, 12:30:39 pm »
Честит трети март на всички!
« Отговор #302 -: Март 03, 2012, 17:36:59 pm »
rumyanau, от все сърце се надявам да е така, благодаря за стиснатите палчета!  :flower:
А с теб какво става? Няма ли да си прибираш вече снежковците?
*
« Отговор #303 -: Март 04, 2012, 10:21:55 am »
От все сърце ти пожелавам да си жива и здрава и в най-скоро време да станеш много обичана и щастлива мама! Ще изпием вкъщи по едно вино за твое здраве  :wink:

Благодаря ти, Туци! Също и на ra40 и rumyanau!  :bighug:
А, Туци, rumyanau е права, въобще не се тревожи за фонда, няма да имаш нужда от него.  :D :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #304 -: Март 05, 2012, 10:14:55 am »
А с теб какво става? Няма ли да си прибираш вече снежковците?
Забавихме се с генетичните изследвания, сега чакаме да излязат резултатите. Докторът иска да има пълната картинка преди да пристъпим към трансфера на замразените (на мама и тати бъдещите бебчета).

Успешна и късметлийска седмица, момичета и Рачо  :bighug:

La vita è bella
*
« Отговор #305 -: Март 05, 2012, 11:32:48 am »
rumyanau, дай малко повече информация за генетичните изследвания, моля те.
*
« Отговор #306 -: Март 05, 2012, 11:34:07 am »
rumyanau, можеш ли да ми пишеш на ЛС какви генетични изследвания си пускала и къде? Ние също мислим да направим пълен хромозомен анализ затова питам. А какъв е смисълът да изчаквате генетичните преди ЗЕТ, като те така или иначе ембриончетата са готови? Дано всичко е наред и скоро да си прибереш бебенцата  :)
Tedi B, Честит имен ден на патерица! Пожелавам на теб и на всички момичета в темичката + Рачо   :bfp: и  :babbycarrage:
*
« Отговор #307 -: Март 05, 2012, 12:41:03 pm »
rumyanau, можеш ли да ми пишеш на ЛС какви генетични изследвания си пускала и къде?
Направо тук, и мен ме интересува.
*
« Отговор #308 -: Март 05, 2012, 13:33:21 pm »
Ето я моята история с имунологичните и генетични изследвания: след неуспешния инвитро опит миналата година, д-р Владимиров поръча изследвание на анти тела, изследване на НК клетки и консултация с доц. Савов (генетик). Доц. Савов разгледа нашия случай и препоръча изследване за тромбофилия и цитогенетичен анализ за хромозомни дефекти, но каза, че не е задължително да ги правим преди ЗЕТ, а когато ние решим. Към края на януари, станах готова с имунологичните (анти тела в клиниката, НК клетки в Александровска) и отивам за коментар при д-р Владимиров. За съжаление имам отклонение в едно от анти телата - антикардиолипиди. При което д-р Владимиров ме изпрати да направим и генетичните и тогава пак да коментираме. Тогава заваля снегът и беше трудно всякакво предвижване. Та затова малко късно ги пуснахме изследванията. Иначе доц. Савов ме изпрати в Майчин дом, ет. 14 за генетичните (4 гена за тромбофилия за мен и цитогенетичен анализ и на двамата). Тромбофилията става бързо, но за хромозомите отнема около месец. Съжалявам, че стана малко дълго.
« Последна редакция: Март 05, 2012, 13:42:33 pm от rumyanau »

La vita è bella
*
« Отговор #309 -: Март 05, 2012, 13:39:26 pm »
Ама няма я ,бе.... :(
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #310 -: Март 05, 2012, 13:41:29 pm »
Ама няма я ,бе.... :(

:lol: :lol: :lol:
rumyanau, а ти започна ли някакво лечение с оглед на завишените антитела или ще изчакате първо генетичните?
« Последна редакция: Март 05, 2012, 13:51:07 pm от Туци »
*
« Отговор #311 -: Март 05, 2012, 14:04:46 pm »
ra40, извинявай, публикувах преди да завърша историята и се наложи да редактирам - сега я има :)

Туци, нямам още предписано лечение. Уговорката с д-р Владимиров е да направим и генетичните и пак да коментираме.

La vita è bella
*
« Отговор #312 -: Март 05, 2012, 14:15:26 pm »
Мерси,rumyanau! А като цени как са генетичните и имунологичните?
*
« Отговор #313 -: Март 05, 2012, 14:15:47 pm »
Рум,а вие имате ли някаква първоначална диагноза??
*
« Отговор #314 -: Март 05, 2012, 15:23:15 pm »
ra40, опитваме се да разберем защо не сполучи инвитро опитът, тъй като явно е имало имплантация, но нивата на ЧХГ бяха ниски и за седмица всичко приключи. Нямам диагноза все още.

corny, цените на анти телата са като на сайта на клиниката: 6 броя по 20 лв. НК клетки (фенотипизация на левкоцити) в Александровска при д-р Викентиева 110 лв. Генетичните сумарно излязоха 240 лв.

Дано не се сърдят модераторите, че разводняваме темата...

La vita è bella
*
« Отговор #315 -: Март 05, 2012, 19:22:41 pm »
Благодаря на всички за стиснатите палци. Моля ви не ги пускайте още. Утре отивам да си прибера на топло моите сладоледчета. Дано оцелеят след размразяването. нямам новини от клиниката, така че предполагам е за добро.

Туци, corny, miraxi, elena655  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Март 05, 2012, 19:26:56 pm от OPTI »
« Отговор #316 -: Март 05, 2012, 19:36:03 pm »
OPTI, всичко ще е наред, разбира се. Похвали се утре, като си ги прибереш. Нали вече ги показват? Сигурно ще е много вълнуващо да си ги погледаш, преди да ги прибереш на топло. Стиснала съм палците яко  :crossfingers: :crossfingers: 
*
« Отговор #317 -: Март 05, 2012, 19:52:37 pm »
OPTI, всичко ще е наред, разбира се. Похвали се утре, като си ги прибереш.  Стиснала съм палците яко  :crossfingers: :crossfingers: 
Благодаря Туци. Ще пиша , разбира се.
Цитат
Нали вече ги показват? Сигурно ще е много вълнуващо да си ги погледаш, преди да ги прибереш на топло.
Незнам дали ги показват, при пресния ЕТ през декември не ми ги показаха. Утре ще питам, а за вълнението, предполагам е неописиуемо.
*
« Отговор #318 -: Март 05, 2012, 20:04:10 pm »
Еееее,утре ще и ги покажат,а после ще ги чака 9 месеца и накрая 20+ години ще си отглежда!!! :lol: :lol:Дай, Господи,така да стане! :D
*
« Отговор #319 -: Март 05, 2012, 20:08:19 pm »
Еееее,утре ще и ги покажат,а после ще ги чака 9 месеца и накрая 20+ години ще си отглежда!!! :lol: :lol:Дай, Господи,така да стане! :D

Ееех...ra40 от твоите уста - в божиите уши! ДАНО ДАНО ДАНО!