0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #260 -: Февруари 29, 2012, 13:40:27 pm »
lili2011, дано да се похвалиш с положителен резултат. Кога ще правиш теста?
Ами би трябвало в събота, но нали е национален празник и още не съм сигурна кога ще го направя. Все пак не денят е важен, а резултата  :wink:.
*
« Отговор #261 -: Март 01, 2012, 08:19:25 am »
Честита Баба Марта на всички! Да сте здрави и весели. Много   :bfp:  да има . :bighug:
« Отговор #262 -: Март 01, 2012, 09:00:53 am »
Честита Баба Марта и от мен! И дано мартенският щъркел ни донесе мечтаното вързопче!  :grouphug:
*
« Отговор #263 -: Март 01, 2012, 10:12:36 am »
И дано мартенският щъркел ни донесе мечтаното вързопче! 

От твоята уста - в Божиите уши!  :D
*
« Отговор #264 -: Март 01, 2012, 10:43:23 am »
Честита Баба Марта, да сме всички здрави, весели, щастливи   :balk_48:
И най-добре всички да получим мартенички от този вид, с две чертички :bfp:

La vita è bella
« Отговор #265 -: Март 01, 2012, 11:08:22 am »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Нека тя да закичи всички с така желаните мартенички с две чертички. :bighug:
« Отговор #266 -: Март 01, 2012, 13:17:02 pm »
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!Нека тя да закичи всички с така желаните мартенички с две чертички. :bighug:
Честита баба Марта, момичета! Пожелавам ви много здраве и късет :D
Не съм писала отдавна, след неуспешния ми опит декември, реших че трябва да почина и да не мисля непрекъснато за опити, яйцеклетки и прочие. Проверявах ви от време на време обаче. Сега започваме отначало имаме 4 замразени ембриона и доктора даде зелена светлина. В момента сме в подготовка за ЗЕТ. Дано този път имаме късмет. ОПТИ до къде я докарахте вие? Писала си че онзи ден си била в клиниката и аз бях най вероятно сме се засекли :)
Пожелавам на всички успех!
« Отговор #267 -: Март 01, 2012, 14:09:05 pm »
Честита баба марта, момичета! Да сте живи и здрави и от сърце ви желая всички а видите съвсем скоро :bfp1:
*
« Отговор #268 -: Март 01, 2012, 16:42:03 pm »
Честита баба Марта и от мен, момичета.Нека нейните щъркели донесат здраве и много много бебета.И догодина да връзвате мартенички и на бебешки ръчички  :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #269 -: Март 01, 2012, 17:11:44 pm »
честита баба Марта мили бъдещи мами :wink: пожелавам ви да сте весели,засмяни и много  stork-girl stork-boy да донесе баба Марта.... :grouphug:
*
« Отговор #270 -: Март 02, 2012, 08:46:19 am »
Сега започваме отначало имаме 4 замразени ембриона и доктора даде зелена светлина. В момента сме в подготовка за ЗЕТ. Дано този път имаме късмет.

Желая ти успех този път - да имате жизнени ембриончета, които после да станат сладки и пухкави бебета!  yahoo_17  :crossfingers:
*
« Отговор #271 -: Март 02, 2012, 08:48:57 am »
Не съм писала отдавна, след неуспешния ми опит декември, реших че трябва да почина и да не мисля непрекъснато за опити, яйцеклетки и прочие. Проверявах ви от време на време обаче. Сега започваме отначало имаме 4 замразени ембриона и доктора даде зелена светлина. В момента сме в подготовка за ЗЕТ. Дано този път имаме късмет. ОПТИ до къде я докарахте вие? Писала си че онзи ден си била в клиниката и аз бях най вероятно сме се засекли :)Пожелавам на всички успех!
Здравей elena665, радвам се, че си преглътнала болката и продължаваш напред. Възможно е да сме се засекли в клиниката - аз ходя раничко,около 8-8.30ч, преди работа.
при мен нещата напредват. Вчера бях при Димитрова, фоликула вче порастна /17,5мм/. утре съм на преглед при Владимиров, за последно и следва ЗЕТ.
Да ви кажа една новина - от вчера/ 1.03/ официално е открита и болницата.Хайде да ни е честито и дано Баба Марта донесе повече  :bfp: и много  stork-boy да ни навестят.
Успех и  :crossfingers: на всички!
« Отговор #272 -: Март 02, 2012, 10:00:36 am »
Тъкмо и аз бях там, направо кипи от живот - много нови лица видях. Страшно се радвам! Дано са ни в помощ и на нас, и на д-р Владимиров  :flower:
*
« Отговор #273 -: Март 02, 2012, 10:27:49 am »
Това за откриването на болницата е много хубава новина. А някой да знае какво ще се "предлага" в нея? Аз чух мед. сестри да си говорят за някаква по-голяма операционна зала, което ме навежда на мисълта за оперативна гинекология (както и си пише на сайта на клиниката). Преди си мислех, че може докторът да прави и родилно отделение в болницата, но една от сестрите преди време ми каза, че май няма, тъй като изискванията за това са много големи.
« Отговор #274 -: Март 02, 2012, 10:46:54 am »
Не съм писала отдавна, след неуспешния ми опит декември, реших че трябва да почина и да не мисля непрекъснато за опити, яйцеклетки и прочие. Проверявах ви от време на време обаче. Сега започваме отначало имаме 4 замразени ембриона и доктора даде зелена светлина. В момента сме в подготовка за ЗЕТ. Дано този път имаме късмет. ОПТИ до къде я докарахте вие? Писала си че онзи ден си била в клиниката и аз бях най вероятно сме се засекли :)Пожелавам на всички успех!
Здравей elena665, радвам се, че си преглътнала болката и продължаваш напред. Възможно е да сме се засекли в клиниката - аз ходя раничко,около 8-8.30ч, преди работа.

при мен нещата напредват. Вчера бях при Димитрова, фоликула вче порастна /17,5мм/. утре съм на преглед при Владимиров, за последно и следва ЗЕТ.
Да ви кажа една новина - от вчера/ 1.03/ официално е открита и болницата.Хайде да ни е честито и дано Баба Марта донесе повече  :bfp: и много  stork-boy да ни навестят.
Успех и  :crossfingers: на в
Доколкото разбрах и аз родилно отделение няма да има, само оперативна гинекология.
ОПТИ радвам се за теб, дано този път всичко се развие по план.. аз ходя към 9 на прегледи. Има фуликул 14 мм, пия 3 пъти на ден естрофем на преглед съм отново в Понеделник да видим докъде съм я докарала :D
Желая ви лек ден и много усмивки!
*
« Отговор #275 -: Март 02, 2012, 10:55:36 am »
Туци,  ти докъде стигна?
« Отговор #276 -: Март 02, 2012, 11:14:06 am »
Теди, от днес започвам с Декапептил, но съм разтревожена от резултатите на хормоните - ФСХ е станал 10,92 (фол.фаза 3,5-12,5), та се чудя дали това не е недостоверен резултат заради  предишната стимулацията. Ама то доста време си мина. :?  Иначе АМХ е 1,75 (1,00-6,80), а Инхибин Б - 44,10 (40,00-200,00). Малко нисичък ми се струва АМХ  :ask:, а Инхибинът изобщо не го знам колко трябва да бъде  :oops:
Притеснявам се, че ако опитът ни не е успешен и ФСХ се покачи, няма да мога да пусна документи към фонда.
Другата лоша новина е, че морфологията на мъжа ми се е влошила и е станала 10% (преди беше 14%), та сега се води с намалена оплодителна способност, милият! Ще му спирам бирата май  :lol:
« Последна редакция: Март 02, 2012, 11:40:25 am от Туци »
*
« Отговор #277 -: Март 02, 2012, 12:44:43 pm »
Честно да ти кажа, тези хормони не ми е много ясно колко точно трябва да са им стойностите, но дано притесненията ти са излишни. А за морфология направо не ми се говори (вашата направо е с космически стойности в сравнение с нашата  :wink:).
Давай спокойно и смело напред, ние сме с теб и здраво сме стиснали палците!   :goodluck:   :bighug:
*
« Отговор #278 -: Март 02, 2012, 12:47:57 pm »
Ееее,защо пък ще му спираш бирата на човека,бе??? :xТя какво е виновна? дай му нещо подсилващо,просиид или пермен,ама лошото е ,че нямате време сега. Ама 10% са достатъчни,стига да има мераклии сред тях! :wink:А,то защо да няма..!? :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #279 -: Март 02, 2012, 13:07:57 pm »
Теди, благодаря ти за стиснатите палчета, мила  :bighug: Морфологията е с космически стойности, ама за лабораторни условия. Иначе на живо мойте яйцеклетки, дето хич ги няма, в комбинация с двуглавите спринтьори нещо...параолимпийски ще го раздаваме  :wink:
ra4o, ще му спирам бирата заради естествените естрогени в нея. Преди време беше на такава диета и пооправи спермограмата + Трибестан, явно ще го пращаме на поправка  :wink: