0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #220 -: Февруари 22, 2012, 11:06:06 am »
момичета и Ра4о една голяма прегръдка за всички ви  :bighug: :youwoman: вие ми повдигнахте духа,днес съм изпълнена с нови позитивни мисли,ще си почина три месеца,ще обера някоя банка :lol: и пак на линия :lol: :lol: :lol:
corni  zizana79 OPTI ТУЦИ :crossfingers: Сега вие сте ни надеждата успех момичета!!!
*
« Отговор #221 -: Февруари 22, 2012, 11:26:26 am »
... ще обера някоя банка...

Приемаш ли съучастници?  :wink:
*
« Отговор #222 -: Февруари 22, 2012, 11:54:52 am »
Пу ,аз да нося торбите с парата!!! :lol: :lol: :balk_115:Как ни трябват и на нас!! :(По ФАР ще ни излезе може би през юни,но лятото не е добро време за процедури и ще чакаме есента,а това е много време!! Но пък винаги има надежда,нещата да си "дойдат на мястото" и по естествен начин. :D Не губете надежда,момичета,това е най-важно!! :)
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #223 -: Февруари 24, 2012, 16:59:21 pm »
Момичета и Рачо, от мен отрицателен тест днес  :(
Следващия месец пак.. :)
На момичетата в процедура пожелавам много успех и стискам палци!!
« Отговор #224 -: Февруари 24, 2012, 17:29:17 pm »
КОРНИ мила съжалявам,каквото и да кажа няма да намаля болката.Поплачи си и другия месец борбата продължава.И на мен сърцето ми се  е свило в понеделник и при мен е деня на истината.Но ние сме. :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #225 -: Февруари 24, 2012, 18:37:22 pm »
corny, съжалявам. Дано следващият опит е твоят. Чудесно е, че може веднага да пробваш пак. Пак ли ще е ЗЕТ? С пролетта ще дойде и твоят успех - размразяват се снежинките и щъркелът ги носи в твоите прегръдки  stork-boy

La vita è bella
*
« Отговор #226 -: Февруари 24, 2012, 19:15:45 pm »
corny, съжалявам за неуспеха.  :( Явно твоите бебчета са сред следващите ембриончета. Успех другия месец!  :bighug:

zizana79, не съм пуснала палците. :goodluck: В понеделник -  :bfp:
« Отговор #227 -: Февруари 24, 2012, 19:18:21 pm »
Момичета при мен още преди теста нещата май приключиха.
Май лелката се кани да дойде,от преди малко имам зацапване като преди цикъл.Чудя се да спирам ли лекарствата или да препишкам утре един тест.Дайте съвет какво да правя?
*
« Отговор #228 -: Февруари 24, 2012, 19:38:40 pm »
zizana79, спокойно, може и да не са приключили нещата. Стискам палци да не са  :crossfingers:

Сигурно с д-р Владимиров имате уговорка да го държиш в течение. Обади му се, не спирай лекарствата и евентуално утре на кръвен тест. Не се притеснявай дали няма да го безпокоиш - той няма да ти се разсърди. Успех!

La vita è bella
*
« Отговор #229 -: Февруари 24, 2012, 19:40:39 pm »
Аз също мисля, че не трябва сама да решаваш да спираш лекарствата. Може би наистина е добре да му звъннеш.  :crossfingers:
*
« Отговор #230 -: Февруари 24, 2012, 20:05:41 pm »
Момичета, благодаря ви  :balk_144:
rumyanau, имаме още 2 ембриончета и можем още следващия месец да направим ЗЕТ. Но честно казано нямам големи надежди, тъй като този път върнахме 4 и нито едно не успя.., последните 2 дори незнам дали ще оцелеят размразяването..Така или иначе трябва да опитаме, няма какво друго да се прави засега.
Най-странното беше, че от няколко дни имам ПМС, но лелката не идва и не идва, затова си и помислих, че може да е станало, но не би.
Знам, че е тъпо, но понеже Цибалаб са ми от най-смотаните лаборатории, мислите ли, че теста може да е грешен? Дали сте чували за случаи за грешен ЧХГ тест? Ние сме се сблъсквали с грешни техни резултати за други изследвания, затова питам..

zizana79   и моето мнение е да не спираш лекарствата, докато не е сигурно каква е ситуацията. Утре направи някъде един кръвен тест. Стискам палци!
« Отговор #231 -: Февруари 24, 2012, 20:30:46 pm »
Здравейте!
zizana79, не спирай лекарствата докато не направиш теста.Аз също имах зацапване в деня на теста,но той се оказа положителен и добре,че не ги спрях.Аз също се чудех има ли смисъл.Сега вече знам,че има. :D
На всички останали УСПЕХ! yahoo_17
*
« Отговор #232 -: Февруари 24, 2012, 21:01:33 pm »
corny, дано не ти давам напразни надежди, но съм чела за грешки и при ЧХГ изследване http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=11445.0

La vita è bella
*
« Отговор #233 -: Февруари 25, 2012, 09:32:22 am »
Корни,аз също съм чел за грешни резултати от тестове,така че-няма ли я лелката,то има надежда.по принцип редовен ли е ?
Зизи,в никакъв случай не спирай лекарствата!! Не и преди да си на 1000%,че има цикъл.Всичко друго може само да е симптом за успех!! Стискам палци и на краката!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #234 -: Февруари 25, 2012, 11:27:58 am »
Zizana79 аз също съм убедена, че не трябв да спираш лекарствата. Направи си кръвен тест, за да не се тормозиш до понеделник. Стискам силно палци зацапването да е заради  :bfp:
« Отговор #235 -: Февруари 25, 2012, 12:13:58 pm »
Благодаря ви за подкрепата момичета!Но тест ще направя чак в понеделник,защото съм от провинцията и събота и неделя няма къде да го направя.В понеделник ще работи лабораторията.
*
« Отговор #236 -: Февруари 25, 2012, 15:02:17 pm »
момичета днес не стигнахме до трансфер :balk_146: за съжаление 4 ембриона неможаха да оцелеят
marieta25Съжалявам, миличка. Незнам какво да кажа - едва ли има думи, които да намалят болката ти. Поплачи си, колкото ти е нужно, а след това вдигни гордо глава и смело напред, защото загубата на една битка, не означава загуба на войната. Ние ще успеем.  :bighug:
*

megi79

• 231
  • Маргаритка
« Отговор #237 -: Февруари 25, 2012, 18:47:25 pm »
Здравейте момичета и Рачо искам да ви попитам дали при д-р Владимиров се заплаща нещо извън отпуснатите по фонда 5000лв и какво, в какъв размер? Благодаря предварително.
Ще се боря до край, за да те имам!
*
« Отговор #238 -: Февруари 27, 2012, 08:43:26 am »
Само да се отчета, че грешката е вярна и лелката дойде ;)
megi79 , нищо не се доплаща за самата процедура, но се плащат подготвителните изледвания преди нея-вирусология,ПКК, микробиология.
Zizana79, стискам палци за теб!
« Отговор #239 -: Февруари 27, 2012, 09:08:16 am »
corny, съжалявам  :balk_144: