0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #200 -: Февруари 19, 2012, 16:10:00 pm »
Айде,Опти,ти се включвай!
Включвам се аз, включвам. Владимиров ни даде зелена светлина и започваме.Днес и лелката ме навести точно по график, така че на 22.02 съм при Димитрова. стискайте палци всичко да се развива по план и да стигнем до ЗЕТ.
здравейте милички минавам да ви кажа,че трансфера ще ни е във вторник на фаза бластоцид,
marieta25  :crossfingers: за вторник и след две седмици да ни зарадваш с тлъсто b-hcg.
« Отговор #201 -: Февруари 19, 2012, 16:29:25 pm »
благодаря за подкрепата момичета :youwoman: :grouphug: а на теб OPTI дано това да е твоя последен опит :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
« Отговор #202 -: Февруари 19, 2012, 17:13:39 pm »
Ехеее супер сте момичета  :balk_602:, продължавайте само напред и с това хубаво настроение. Аз все още нямам какво да напиша в темичката, но ви следя и ви пожелавам Успех на всички :goodluck: :bighug:
*
« Отговор #203 -: Февруари 20, 2012, 08:25:57 am »
marieta25, OPTI, стягайте се, че скоро ей това :bfp: ви чака. Тя corny ще постави началото на положителните тестове в края на седмицата, а малко след нея - и zizana79 ще даде своя принос в тази насока.
Стискам палци много, много силно! Успех, момичета!  :bighug:
*
« Отговор #204 -: Февруари 20, 2012, 08:35:23 am »
Добро утро,девойки!!  :)Очертава се доста натоварена седмицата за темичката! Няма лошо,още повече ако накрая има дъжд от +++,в което не се и съмнявам! :lol: Успех на всички ви! Усещам,че тази година ще се вдигне успеваемостта на клиниката поне с 5%,така да знаете! :DПри това -не без ваша помощ!! :wink:

п.п
Цитат
рачо, тази година чакаме и ти да се отчетеш. Ти си знаеш.
Синьо небе,много ти благодаря за пожеланието.време ни е вече,наистина. :)Планът ми е до ДРЗ да имам повод да почерпя!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #205 -: Февруари 20, 2012, 16:23:42 pm »
Туци,най-добре Док ще ти каже за Достинекса  :oops:
zizana79, при мен като че ли имаше леки болки и придърпвания няколко дни след пункцията миналия път, но после отшумяха и си бях съвсем добре. Не се тревожи, всеки организъм реагира различно на процедурата и съответно усещанията са различни при всяка от нас.
marieta25, OPTI, успех!
*
« Отговор #206 -: Февруари 20, 2012, 19:05:27 pm »
marieta25, OPTI, стягайте се, че скоро ей това :bfp: ви чака. Тя corny ще постави началото на положителните тестове в края на седмицата, а малко след нея - и zizana79 ще даде своя принос в тази насока.
Стискам палци много, много силно! Успех, момичета!  :bighug:
:youwoman:  Tedi B, а след нас идва твоят ред  osi_9
« Отговор #207 -: Февруари 20, 2012, 22:44:35 pm »
Успех момичета! Когато имам възможност Ви чета вечер и се надявам тази седмица да завърши много добре, а и не само тази! Стискам силно палци за всички Ви!  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #208 -: Февруари 21, 2012, 08:25:38 am »
Tedi B, а след нас идва твоят ред  osi_9

Да, така е, само трябва да дооправим финансовото положение и после бързо-бързо поемаме към клиниката  :D
« Отговор #209 -: Февруари 21, 2012, 13:06:06 pm »
момичета днес не стигнахме до трансфер :balk_146: за съжаление 4 ембриона неможаха да оцелеят :balk_146: :balk_146: :balk_146: доки каза,че иска да направим един опит още след 3 цикъла и ако тогава не стане ще трябва да пробваме с донор,което хич не ми се иска....стискам палци на всички момичета да успеят
*
« Отговор #210 -: Февруари 21, 2012, 13:33:37 pm »
marieta25, много съжалявам за случилото се :( Само искам да ти кажа в никакъв случай да не се предаваш, това ти е едва първи опит. Ще пробвате пак, може следващият път да е вашия. Знам какво е да чуеш от Док да пробваме с донор. Може би от негова гледна точка, това е най-бързия път към успеха, но за мен е крайно решение и съм на мнение, че за да се вземе такова трябва да се опита всичко възможно преди това. Емоциите покрай един опит са доста изтощаващи, моят съвет е - успокой се, почини малко и по-нататък ще прецените как ще е най-добре да действате. Изпращам ти прегръдки и съм сигурна, че рано или късно ще успеете  :grouphug:
*
« Отговор #211 -: Февруари 21, 2012, 14:03:57 pm »
marieta25, толкова съжалявам за лошите новини. Много е тежко да не се стигне до трансфер, не мога дори да си представя колко. Но ти не се отчайвай - сигурна съм, че ще се намери решение и във вашия случай. Следващият път ще се получи  :hug2:

La vita è bella
« Отговор #212 -: Февруари 21, 2012, 17:48:04 pm »
Marieta25, подбно нещо се беше случило мисля, че на radost_I, само че при нейния втори опит. Дано не бъркам момичето. Ако е така, моля за извинение. Сега обаче тя е щастливо бременна, въпреки много лошите прогнози. Наежда винаги има и ще видиш, че следващият път ще успееш  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 21, 2012, 17:50:57 pm от Chitanka »
*
« Отговор #213 -: Февруари 21, 2012, 20:37:39 pm »
Оооофффф беее,така ли трябваше да се случи ???? :? :? Мариета, мога само да те прегърна и да ти кажа,че нищо не е загубено.  :(Тези думи сега не значат нищо,но съм убеден,че след ден-два ще вдигнеш гордо глава и ще погледнеш към пътя, който сте си начертали!!Право напред! :) Нещата ще станат-щом веднъж са станали! Вярвай в това! Всяка малка стъпка в тази посока си е едно постижение,да знаеш! Щом веднъж се появиха делящи се ембриони,то означава,че ще се появят скоро и бебетата!Вярвай ми,миличка! И двама с Вили го мислим!! :)
« Последна редакция: Февруари 21, 2012, 20:39:29 pm от ra40 »
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #214 -: Февруари 21, 2012, 20:51:46 pm »
marieta25, и от мен силна прегръдка! Много добре те разбирам - и аз имам опит без трансфер и знам колко опустошена се чувствах... Но горе главата! А преди да приемеш идеята за донор би трябвало да си напълно убедена, че си изчерпала всичките възможности за собствено дете - това е моето мнение. Стискам палци и силно се надявам следващият опит да е успешен!
« Отговор #215 -: Февруари 21, 2012, 23:18:10 pm »
marieta25 много съжалявам. Бързо възстановяване и смело към следващата битка за постигане на целта  ylinfant. Силно те прегръщам  :bighug:
*
« Отговор #216 -: Февруари 22, 2012, 08:04:09 am »
Marieta25, съжалявам, мила. Не трябва да става така.  osi_8 Знам, че много боли и се чувстваш разбита, но ще трябва да събереш сили и да продължиш напред. Дано скоро да прегърнеш своето мечтано детенце! Прегръщам те силно.   :sorry:
*
« Отговор #217 -: Февруари 22, 2012, 09:04:09 am »
Мариета25, само не се отчайвай, ние сме с теб и всички вярваме, че и нас ще ни споходи щастието да станем родители.

Момичета, бихте ли ми казали има ли лаборатория в клиниката? Трябва да пускам хормони. Благодаря!
« Отговор #218 -: Февруари 22, 2012, 09:12:08 am »
Да, има лаборатория в клиниката, не се притеснявай
« Отговор #219 -: Февруари 22, 2012, 09:14:43 am »
marieta25 съжалявам за този резултат, но не се предавай. Всички сме с теб и те подкрепяме :bighug: Почини си малко, следващия път ще стане