Здравейте момичета и Рачо,
Много пъти започвам да пиша в тази тема, но този път се надявам да събера смелост и да натисна бутона "Публикувай". Първо искам да се извиня, че до сега само четях и най-егоистично ползвах написаното от вас, без да споделя нищо от собствения си опит. Признавам си, че все още ме е страх, но мисля, че е време и аз да допринеса с нещо, като ви вдъхна малко надежда и увереност, че вървите в правилната посока и няма начин да не успеете да постигнете мечтата си за детенце.
Бременна съм от първи опит инвитро при д-р Владимиров и екипа му. От първия преглед и до момента, този невероятен лекар и прекрасен човек ме кара да се чувствам все по-уверена, че съм открила верния път и че това е човекът, който ще сбъдне мечтите ми. Колкото и клиширано да звучи, думите не могат да бъдат достатъчни, за да покажат благодарността, уважението и възхищението, които изпитвам към д-р Владимиров и екипа му.
Стискам ви много силно палци и ви пожелавам възможно най-скоро темата да се напълни само с положителни тестове и накрая с така желаните сладки бебчета!