0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #140 -: Февруари 03, 2012, 18:03:01 pm »
marieta25, и аз стискам палци за отличен отговор на стимулацията!
Аз свърших противозачатъчните и съм в очакване на старта - дано на прегледа др. седмица док ми даде зелена светлина!
*
« Отговор #141 -: Февруари 04, 2012, 12:13:04 pm »
marieta25, *malenna*, успех и на двете ви!   :crossfingers:    yahoo_17
« Отговор #142 -: Февруари 04, 2012, 17:11:26 pm »
marieta25, *malenna*, успех и на двете ви!   :crossfingers:    yahoo_17
Успех и от мен
« Отговор #143 -: Февруари 05, 2012, 11:33:06 am »
благодаря ви момичета стискайте пръсти и на краката  :D :lol: :lol:
« Отговор #144 -: Февруари 05, 2012, 14:00:57 pm »
Здравейте момичета и Рачо,
Много пъти започвам да пиша в тази тема, но този път се надявам да събера смелост и да натисна бутона "Публикувай". Първо искам да се извиня, че до сега само четях и най-егоистично ползвах написаното от вас, без да споделя нищо от собствения си опит. Признавам си, че все още ме е страх, но мисля, че е време и аз да допринеса с нещо, като ви вдъхна малко надежда и увереност, че вървите в правилната посока и няма начин да не успеете да постигнете мечтата си за детенце.
Бременна съм от първи опит инвитро при д-р Владимиров и екипа му. От първия преглед и до момента, този невероятен лекар и прекрасен човек ме кара да се чувствам все по-уверена, че съм открила верния път и че това е човекът, който ще сбъдне мечтите ми. Колкото и клиширано да звучи, думите не могат да бъдат достатъчни, за да покажат благодарността, уважението и възхищението, които изпитвам към д-р Владимиров и екипа му.  :balk_81: :thankyousign: :balk_81:
Стискам ви много силно палци и ви пожелавам възможно най-скоро темата да се напълни само с положителни тестове и накрая с така желаните сладки бебчета! :bighug:
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #145 -: Февруари 05, 2012, 16:17:28 pm »
Chitanka, благодаря за куража! Успешна и безпроблемна бременност ти желая! Много ме радва, когато прочета за нечия сбъдната мечта - това ми дава сила и вяра, че и на мен ще се случи! :)
marieta25, как върви стимулацията при теб? Стискам палци, да знаеш!
Момичета, в какъв срок след като спра противозачатъчните е нормално да ми дойде цикъла?
« Отговор #146 -: Февруари 06, 2012, 11:14:29 am »
marieta25, как върви стимулацията при теб? Стискам палци, да знаеш!
Момичета, в какъв срок след като спра противозачатъчните е нормално да ми дойде цикъла?
на мен цикъла ми дойде на 5 ден след като спрях хапчетата,а за стимулацията днес бях на преглед и пусках хормони и след обяда ще отида за назначение и ще пиша...но исках да ви попитам всички минали по-този път момичета:днес на прегледа имах 5 от едната страна и 4 от друагата фоликули по-9 и 7мм това добре ли е?днес ми е 5 ден от стимулацията...успех на всички момичета...
*
« Отговор #147 -: Февруари 06, 2012, 12:06:33 pm »
Chitanka, честито, леки 9 месеца и здраво бебе накрая. Мерси, че споделяш - вдъхваш ни кураж :youwoman:
marieta25, чудесни са фоликулите, браво и на теб :youwoman:

La vita è bella
*
« Отговор #148 -: Февруари 06, 2012, 15:07:30 pm »
Етоо,след изпълнения с надежда пост на Читанка, :lol:вече започна да вали с хубави постове.Мариета,че това ако не е хубава бройка,здраве му кажи! :wink:добро начало се получава,предвещавва отличен ++ край! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #149 -: Февруари 06, 2012, 16:42:40 pm »
Етоо,след изпълнения с надежда пост на Читанка, :lol:вече започна да вали с хубави постове.Мариета,че това ако не е хубава бройка,здраве му кажи! :wink:добро начало се получава,предвещавва отличен ++ край! :D
чул те господ :wink: :lol: продължаваме с ГОНАЛ,ДЕКТАПЕПТИЛ и нови инжекции:МЕРИОНАЛ и в четвъртък пак на преглед....поздрви на всички и ей непускайте палците :lol: :lol: :bighug:
« Отговор #150 -: Февруари 06, 2012, 21:58:37 pm »
Здравейте и от мен!Днес ми е 8 ден от стимулацията имам си 12фоликула единия и 5фоликула в другия яйчник.Продължаваме с гонала и на 8.02 пак на преглед.Честито на всички бременни и леки девет месеца,а на всички в процедура като мен УСПЕХ и повече положителни тестове.
*
« Отговор #151 -: Февруари 07, 2012, 09:16:24 am »
Днес ми е 8 ден от стимулацията, имам си 12 фоликула в единия и 5 фоликула в другия яйчник.

Браво на теб, ти си отличничка!  :balk_46:

Chitanka, честито и лека бременност!
« Отговор #152 -: Февруари 07, 2012, 11:20:31 am »
Благодаря ви момичета и Рачо! Успех на всички момичета в процедура и само положителни тестове накрая! Да ви поръся пак с бременлийски прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1:
« Отговор #153 -: Февруари 07, 2012, 14:57:32 pm »
пу аз съм първа да се овъргалям в този бременен прашец :lol: :lol:лека бременост chitanka
« Отговор #154 -: Февруари 09, 2012, 15:11:24 pm »
Момичета в събота е и моята пункция.И аз минавам под прашеца.Лека бременност chitanka.
*
« Отговор #155 -: Февруари 09, 2012, 17:02:53 pm »
zizana79, късмет  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

La vita è bella
« Отговор #156 -: Февруари 09, 2012, 19:48:03 pm »
Момичета в събота е и моята пункция.И аз минавам под прашеца.Лека бременност chitanka.
успех и от мен и да пишеш,като се прибереш :crossfingers:
момичета аз немога да се похваля,като zizana79 днес ми увеличиха дозата и в събота пак съм на преглед,според д-р Димитрова 9 фоликула са малко(днес вече са по 15мм)незнам какво да мисля,споделете мнение моля... :(
*
« Отговор #157 -: Февруари 09, 2012, 19:52:58 pm »
Привет :)) тук някакъв прашец раздавате - да се наредя и аз :)))
Успех на всички, стискам палци :)))))
marieta25 и аз бях с 9 ф, важното е да са качествени :)))
 :goodluck:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #158 -: Февруари 09, 2012, 20:19:07 pm »
Браво момичета  :goodluck:, само хубави новини за всички да има през тази година :bfp: Да се наредя и аз за малко прашец, пък след известно време ще си го ползвам
« Отговор #159 -: Февруари 09, 2012, 22:33:23 pm »
Според мен също 9 не са малко. И два да има с добро качество ще бъдат достатъчни. Докторите винаги искат да има повече за по-сигурно, но наистина бройката не е толкова важна. На мен ми бяха достатъчни две яйцеклетки  :wink: