0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #60 -: Декември 21, 2011, 13:51:16 pm »
И аз съм в отпуск до Коледа. Но не се оплаквам. Приемам тези дни като заслужена почивка / цяла година не съм излизала в отпуск/. Наспивам се до обяд, а след това си правя една дълга закусчица в леглото. Заредила съм се с хубави филми.
  докато няма тест, все има надежда... :)въпрос на гледна точка.
споделям мнението на jamБРЕМЕННИ ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!мисля за себе си като за бременна/с близнаци/, галя си корема, говоря им (сигурно ще ви се стори глупаво, все пак те не ме чуват, но..) и си представям живота с две палавничета вкъщи.Усмихвам се и не спирам да вярвам, че мечтите ми скоро ще се превърнат в реалност.
 Хубав и усмихнат ден на всички!
*
« Отговор #61 -: Декември 21, 2011, 14:54:34 pm »
Здравейте момичета и рачо :) минавам да ви проверя и се радвам, че клиниката отново ще работи с Фар, значи напролет и ние ще стартираме опит, живот и здраве.
На всички желая успех :)) и бъдете търпеливи :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #62 -: Декември 22, 2011, 15:58:17 pm »
Здравейте :)
Мацки аз утре съм на тест и отсега ме е втресло..
ОПТИ как си?
*
« Отговор #63 -: Декември 22, 2011, 16:08:11 pm »
Eлена,утре да не забравиш да ни вдигнеш настроението,ей!!!! :DКоледни резултати искам аз! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #64 -: Декември 22, 2011, 16:47:30 pm »
Успех! За колко време излиза кръвния тест в клиниката?
« Отговор #65 -: Декември 22, 2011, 16:52:15 pm »
Спомена ми е, че предният път като правих излезна за около два часа.
*
« Отговор #66 -: Декември 22, 2011, 17:46:17 pm »
ОПТИ как си?
Здравей elena665 от сърце ти желая :goodluck: на теста и много силно :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на ръцете и краката от мен. А ти се успокой. Утре ставаш, отиваш в клиниката да дадеш малко кръвчица и после 9 месеца  preggo.
 А аз съм добре. Нямам никакви оплаквания - от време на време усещам леки придърпвания в левия яйчник. Не знам на какво се дължи - може би е постфактум от стимулацията/ все пак там бяха повечето фоликули/. Иначе мързелувам - отдала съм се на заслужена почивка.
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 17:48:49 pm от OPTI »
« Отговор #67 -: Декември 22, 2011, 18:12:50 pm »
Благодаря на всички за подкрепата :) Ще се отчета веднага като се прибера, дано новините да са хубави!
*
« Отговор #68 -: Декември 23, 2011, 09:14:14 am »
 :goodluck: Късмет и от мен

La vita è bella
« Отговор #69 -: Декември 23, 2011, 12:29:24 pm »
Драмата е пълна... теста е положителен но стойностите на ЧХГ са ниски, а от снощи имам и зацапване. Дотора ме закотви за леглото и сега ще падне голямо лежане до 29 когато ще пускам нов кръвен тест. Ще пия и по една шепа хапчета, това е положението сега освен да се моля друго не ми остава, но както знаем надеждата умира последна :)!
*
« Отговор #70 -: Декември 23, 2011, 14:01:03 pm »
Драмата е пълна... теста е положителен но стойностите на ЧХГ са ниски, а от снощи имам и зацапване. Дотора ме закотви за леглото и сега ще падне голямо лежане до 29 когато ще пускам нов кръвен тест. Ще пия и по една шепа хапчета, това е положението сега освен да се моля друго не ми остава, но както знаем надеждата умира последна :)!
Точно така elena665 надеждата умира последнаСлушай доктора и ВЯРВАЙ. При първата ми бременност няколко дни след :bfp: започна зацапване, което прерастна в обилно кървене. За радост попаднах на добра гинеколожка в града ни и тя взе незабавни мерки - постъпих в болница. Натъпкаха ме с лекарства(папаверин, дуфастон, vitE, но-шпа), докторката ме следеше през 2-3 дни на УЗ и сакчето растеше, след 20 дни ме изписаха бременна. Друг е въпроса, че продължи само 24г.с. Но проблема беше - вродена тромбофилия, която откриха постфактум.
Затова Ели бъди спокойна, пази леглото, пий си хаповете и ще видиш че на 29-ти ЧХГ-то ще е много тлъсто.
 mc101

П.С Би ли споделила днешната стойност на ЧХГ, че да имам някаква представа.
« Отговор #71 -: Декември 23, 2011, 14:25:15 pm »
Разбира се..12.0 mIU/mL, така пише в резултата, че аз толкова много се притесних защото го бях отписала опита след като видях зацапването снощи и много много не разбрах от това което човека ми обясни. Преписвам ти буквално какво пише от листа
0.2 - 1 г.с 5-50
1-2 г.с 50-500
2-3 г.с 100-5000
3-4 г.с 500-10 000
4-5 г.с 1000-50000
5-6 г.с 10000-100000
6-8 г.с 15000-200000
8-12 г.с 10000-100000
Аз имам вече един такъв случай от 2рото инсе когато не се получиха нещата. Сега пак се пека на същия огън. На доктора вярвам много, ние се познаваме от доста време с него, преживяхме 5 инсета и 1 инвитро, имам прекрасна дъщеря която се роди след много перипети благодарение на него и екипа с който работи. Благодаря ти за хубавите пожелания.
*
« Отговор #72 -: Декември 23, 2011, 16:45:15 pm »
Ленка,работата е ясна! Просто ще трябва да полежиш малко по празниците,а той,добрият старец ще дойде при тебе с подарака,ама най -накрая. :lol:Е,да не ти пука,важното е ,че ще дойде!
Горе главата и това е! сега милото ще прави коледната питка,ама той няма да се мръщи-нали догодина ще я прави за четерима / нали не бъркам бъдещата бройка на семейството ви/ :wink:
Хайде,весели празници на всички! С такива новини,те ща са наистина весели!!! :D
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #73 -: Декември 23, 2011, 20:38:12 pm »
Елена, почивай си и бъди спокойна, за да може твоето коледно чудо да се закрепи добре в коремчето.  :bighug:
*
« Отговор #74 -: Декември 24, 2011, 09:42:28 am »
Добро утро! Весели празници и много сбъднати мечти пожелавам на всички!   
 tree2a mc101 santa2
« Отговор #75 -: Декември 25, 2011, 22:06:42 pm »
 tree2a mc101 tree2a tree2a и от мен. да сте живи и все по-здрави в бъдеще. И нека коледното чудо ви донесе най-голямата радост за едно семейство  :babyflips:
*
« Отговор #76 -: Декември 28, 2011, 10:18:12 am »
Здравейте момичета и ra4o!

Отмина и тази година - година на радост и болка
година с усмивки и сълзи - година като всяка година.
Изпращаме старата вече - посрещаме с трепет в сърцето, посрещаме с много надежди и тази Нова Година.
И нека да си пожелаем да бъдем живи и здрави, да носим обич в сърцето и злото нас да забрави!

elena665 как си мила? Утре си отново на тест, нали? Желая ти най-тлъстото ЧХГ. :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

П.С: Имам едно въпросче - днес ми е 9-ти ден след ЕТ на 3-ти(19.12). Утре би трябвало да направя b-hcg тест. Обаче ме е страх...от резултата. В деня на ЕТ доки каза, че мога да направя кръвен тест най-рано след 10 дни. Сега се чудя какво точно имаше предвид на 10-ти ден след ЕТ или след 10 на 11-я ден след ЕТ / броейки ЕТ за нулев ден/ Смятате ли че 10-ти ден е рано за кръвен?
Проблемът е, че лекарствата ми свършват утре, а идват празници.
Уфф, объркано стана, дано ме разберете.
Хубав ден на всички и Весели празници!

« Последна редакция: Декември 28, 2011, 10:23:10 am от OPTI »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #77 -: Декември 28, 2011, 10:24:14 am »
OPTI, утре можеш да направиш кръвен тест.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #78 -: Декември 28, 2011, 11:08:59 am »
Весела Коледа момичета :D, желая ви много късмет, радост, здраве и сбъднати мечти.
ОПТИ според мен можеш да направиш теста утре, ще покаже какво точно се случва, пожелавам ти най-тлъстото чхг за което си мечтала. Подготви се обаче психически, че теста няма да стане за 1 час и половина.. даваш сутринта кръв резултатите към 2 следобед защото цибалап вече правят изследванията. Доктора е в отпуска но д-р Димитрова е на работа. Иначе аз съм горе-долу добре, не издържах и отидох днеска да пусна втори кръвен сега чакам да стане 1 и 30 и отново отивам в клиниката. Добре че живея на 10 мин. път с кола от нея. Минах през всякакви емоции тези дни от пълно отчаяние до много вяра. Зацапване ту има ту няма, сега ще видим какво се случва в 2 следобед. Вече нямам търпение, а и нерви не ми останаха. Какви ли не ужасии ми минаха през фантазията, то интернета е хубаво нещо ама от много четене полза няма, само дето тотално се спекох от страх. Иначе бременност има вчера правих уринаре тест показа положителен. Това е, стискайте ми палци мацки, че определено имам нужда :D
*
« Отговор #79 -: Декември 28, 2011, 13:17:16 pm »
Честита Коледа на всички mc101

OPTI, elena665, стискам палци за най-хубавите ЧХГ резултати и за двете  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

La vita è bella