0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #20 -: Декември 12, 2011, 13:45:52 pm »
Джам, съжалявам за неприятностите!
*
« Отговор #21 -: Декември 12, 2011, 19:59:31 pm »
Манееее,новата клиника и новите пациентки вече дават резултати------!  8OУжас!!! Добре ,че нямаше деца с вас,имаше да си умират от смях...... :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #22 -: Декември 13, 2011, 21:25:50 pm »
jam, и аз съм подобна шофьорка талибанка  :wink: Момичета, пазете се от зелено рено меган   :lol:
Не е смешна случката, разбира се, по-скоро е плашеща, но като знам как паркирам и маневрирам аз, а и всички жени, които познавам, май доста по-широк трябва да е паркингът  :lol:
То и за такова отнасяне на врата се иска майсторлук, не е то току-така  :balk_600:
И на мен нещо ми се опъваше предната дясна врата на реното, ама лятото изгуби неравната битка на подземния паркинг на летището и се огъна безвъзвратно. Още срещам недоумяващи погледи на разни шофьори по светофарите  :oops:
*
« Отговор #23 -: Декември 14, 2011, 08:04:39 am »
внимавайте с паркирането пред клиниката, драги другарки и другари, и не се осланяйте прекалено на парктроника!
днес една посестрима по клиника ни отнесе шофьорската врата, докато излизаше на заден ход от паркинга. направо не повярвах как можа да толкова широко и просторно място да ни тресне, ама успя!
Ееее jam, то за таз работа се иска "майсторлък" Съжалявам за неприятностите. старите хора казват, че счупеното носи щастие - дано тази случка ти донесе много късмет :goodluck:  :bighug:
« Отговор #24 -: Декември 14, 2011, 16:43:15 pm »
ОПТИ, кога чакаш пункция? Как си?

О, боже, то ако шофьорите -джигити в София бяха само пред клиниката - с мед да ги нахраниш.

Аз не изпуснах самолета  :) и днес мина прегледът "на третия ден". След два дни следват 21 дни двойна доза Ясмин ( 8O, очаквано все пак). Стана ясно, че ще съм по къс протокол. Точно на 4.1 трябва да направим последни изследвания (микробиология, цитонамазка и актуална спермограма на мъжа ми). И ако има зелена светлина, тръгваме, както стана ясно, по къс протокол. Ама аз няма да чакам на микробиология в последния момент, ще направя още в петък при сателитен на клиниката гинеколог. Така, де, да няма изненади. А цитонамазките и без друго при мен си вървят на 6 месеца, тази ще я подраня малко.

Успех на всички чакащи процедури и тестове. По-малко нерви, повече радост желая!   
*
« Отговор #25 -: Декември 14, 2011, 17:48:49 pm »
ОПТИ, кога чакаш пункция? Как си?
Аз не изпуснах самолета  :) и днес мина прегледът "на третия ден".  Точно на 4.1 трябва да направим последни изследвания (микробиология, цитонамазка и актуална спермограма на мъжа ми). И ако има зелена светлина, тръгваме, както стана ясно, по къс протокол. Ама аз няма да чакам на микробиология в последния момент, ще направя още в петък при сателитен на клиниката гинеколог. Така, де, да няма изненади. А цитонамазките и без друго при мен си вървят на 6 месеца, тази ще я подраня малко.
Успех на всички чакащи процедури и тестове. По-малко нерви, повече радост желая!  

Heaven Добре дошла в БГ. Успешен старт. :goodluck: :crossfingers:
Последният ми преглед бе вчера при Димитрова. Резулат - приключих със стимулацията - сутринта си бих последният Декапептил 0,1; тази вечер точно в 20ч. - Овитрел и на 16.12 в 8:00ч на пункция. Да видим колко Я съм си отгледала.
Иначе се чувствам добре. Ходя си на работа и си се усмихвам ей тъй без причина. Днес дори една от работничките в производството направи гаф, а аз дори не можах да и се ядосам. Погледнах я и единствено и казах " опичай си акъла, че остана без надница". Общо взето така протече цялата стимулация, без излишни нерви и в леко приповдигнато настроение. Надявам се настроението ми да не се помрачи след няколко дни.
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 17:55:57 pm от OPTI »
*
« Отговор #26 -: Декември 14, 2011, 18:28:26 pm »
OPTI, Heaven, радвам се за чудесното ви настроение и позитивизъм. Продължавайте все така до успешния завършек  :youwoman:

La vita è bella
*
« Отговор #27 -: Декември 14, 2011, 19:08:07 pm »
Heaven, OPTI, имате много силно стиснати палци и от мен  :goodluck: Успех - скоро да се похвалите с  :bfp:
*
« Отговор #28 -: Декември 15, 2011, 08:53:13 am »
Heaven, OPTI, имате много силно стиснати палци и от мен  :goodluck: Успех - скоро да се похвалите с  :bfp:

:thankyousign:
*
« Отговор #29 -: Декември 15, 2011, 11:34:11 am »
И повече никой да не следва моя пример, никакви "генерални репетиции"   :wink:
« Отговор #30 -: Декември 15, 2011, 12:03:23 pm »

ОПТИ, браво на теб! Ама наистина браво! Ще ти стискам палци утре за пункцията и после за успешно инвитриране или иксиране на всички извадени яйцеклетки (да припомним - по евростандарта :lol:)

Tedi B., както е казано - "едни вчера, други днес, останалите - утре". Ще стане!

на мен генералната репетиция ми е практика в живота, прилагам я успешно спрямо всичко. Един - два болезнени провала във всяка сфера и после сладко и блогополучно уцелване на точния човек, точната професия, точната клиника... Специално при АРТ, то си е по учебник, че има една генерална репетиция, после даже и една с костюми и тогава премиерата. ОПТИ, това за теб не се отнася, с това позитивно отношение просто не виждам как ще те връщат тип "поправи се и еле пак"  :wink:
*
« Отговор #31 -: Декември 15, 2011, 16:42:58 pm »

... ОПТИ, това за теб не се отнася, с това позитивно отношение просто не виждам как ще те връщат тип "поправи се и еле пак"  :wink:
Aaaaaa Heaven няма как да се "цепя" от колектива. Но си мисля, че моята генерална репетиция мина през 2007/ както е видно от подписа ми -  загубих своето момченце в 24г.с./Сега вярвам че Дядо Коледа ще е благосклонен към нас и ще ни дари с най-безценния и желан подарък.Вярвам и че майка ми/почина през 2003/ ще бди над мен. И както се пее в една песничка "ДАНО ДАНО ДАНО ДО ВСЯКО ДОБРО СЪЩЕСТВО ЗАСТАНЕ ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО..."
*
« Отговор #32 -: Декември 15, 2011, 19:38:58 pm »
OPTI, успех утре! И да се похвалиш после.  :goodluck:   yahoo_17
« Отговор #33 -: Декември 15, 2011, 20:08:13 pm »
OPTI, стискам всички палци за прекрасни зрели и качествени яйцеклетки утре :goodluck: Първо ще си поспиш малко, после ще получиш закуска в леглото, ще си погледаш малко телевизия и след няма и час - към къщи :D
Бъди спокойна, всичко ще мине добре  :bighug:
*
« Отговор #34 -: Декември 16, 2011, 13:32:39 pm »
Момичета,тия дни нямам много време да ви "наглеждам",но се надявам,че вече сте големи и няма да правите бели,нали??? :lol: Успех на всички,които са на пункция или им предстои !! Стискам силно палци всичко да е ОК,както и ще бъде!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #35 -: Декември 16, 2011, 16:37:37 pm »
Благодаря на всички за подкрепата, която ми оказахте през последния 1месец. Днес бе денят на пункцията : Резултат 9 яйцеклетки. Сега остава ембриолозите да си свършат работата, утре очакваме новини.
OPTI, стискам всички палци за прекрасни зрели и качествени яйцеклетки утре :goodluck: Първо ще си поспиш малко, после ще получиш закуска в леглото, ще си погледаш малко телевизия и след няма и час - към къщи :D
Бъди спокойна, всичко ще мине добре  :bighug:
Това със закуската и кафенцето в леглото ми хареса най-много. А си полежах повече от 2ч, но беше приятно. Целият екип са страхотни. Чувствах се VIP персона

*
« Отговор #36 -: Декември 16, 2011, 16:49:27 pm »
Опти, добре си се представила. Успешно продължение!

« Отговор #37 -: Декември 16, 2011, 16:50:38 pm »
Браво OPTI.. чудесен резултат. Имай вяра в екипа, ембриолозите ще направят необходимото Аз бях на пункция миналата събота, извадиха 10 яйцеклетки оплодиха се 7. Върнахме 3 а 4 замразихме. Сега съм в очакване на резултата. Ама пусто време не минава. Чакането е най изнервящо от цялата процедура. Пожелавам успех на всички. Аз вярвам,че чудеса има, защото благодарение на този екип имам вече едно такова на година и девет месеца :).
*
« Отговор #38 -: Декември 16, 2011, 17:06:36 pm »
Браво OPTI.. чудесен резултат. Имай вяра в екипа, ембриолозите ще направят необходимото Аз бях на пункция миналата събота, извадиха 10 яйцеклетки оплодиха се 7. Върнахме 3 а 4 замразихме. Сега съм в очакване на резултата. Ама пусто време не минава. Чакането е най изнервящо от цялата процедура. Пожелавам успех на всички. Аз вярвам,че чудеса има, защото благодарение на този екип имам вече едно такова на година и девет месеца :).
Ооооооо, ВЯРА имам , то само тя ми остана. През цялото време на стимулация вярвах в успеха на опита и не спирам да вярвам. Но ти и всички тук най-добре знаете, че тези часове се нижат бавно, много бавно.
А на теб elena665 желая най-тлъстото  :bfp::goodluck: :crossfingers:На кой дЕн ти беше ЕТ и кога е денят на ТЕСТА?
« Отговор #39 -: Декември 16, 2011, 17:15:53 pm »
Мерси да ти се връща тъпкано, а също и на всички момичета тука :D. ЕТ беше на трети ден, т.е, 4ти защото деня на пункцията доктора го брои за нулев. Кръвния тест е за 24 ама не виждам как ще стане при положение че клиникато ще почива на 24, 25 и 26. Така че имам 2 опции или да чакам до 27, което ако сега ме питаш не виждам как ще стане или да отида на 23. Според мен 23 е десетия ден, това при положение обаче, че броя деня на трансфера. Нямам спомен от кога се брои от същия ден или от следващия. Незнам ще видим, ще решавам какво ще правя на 23ти.