0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #880 -: Септември 06, 2012, 23:52:24 pm »
Рачоооо,човече,много се кефя,когато чета постовете ти :balk_50:Не ти трябва да попиваш нищо повече от студентите.И оптимизъм и добро настроение си имаш.Живея на място от което до клиниката имам удобен автобус,но когато имам възможност и аз предпочитам метрото.Освен това пътят до клиниката ще ти се стори,като едно мигване в сравнение с чакането.
*
« Отговор #881 -: Септември 07, 2012, 10:05:16 am »
Здравейте, малко ги пообъркахме тия "входове и изходи" ,но пък както и да го погледнеш-студентски град си е студентски град!! :rockon: Макар и със студенти във ваканция,все още!! :lol: За да не нарушавам празничната почивна идилия,искам самода помоля ,някой който скоро е правил опит по ФАР в клиниката,нека ми пише на лични. Трябват ни няколко съвета!! :ask:На всички ви пожелавам ,слънчеви и усмихнати почивни дни, :balk_170:за жалост май от последните за това лято. Заредете се с много топлина и оптимизъм,че работа ни чака....,нали??? :pleasantry:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #882 -: Септември 10, 2012, 17:54:18 pm »
Рачо, много се радвам да видя, че при теб има раздвижване на нещата. Успех!
*
« Отговор #883 -: Септември 10, 2012, 19:49:27 pm »
Оооох, има раздвижване,как да няма!!! :( Днес Вили, като ми прочела поста,пълен с грешки,кеф ти пунктуалени, кеф ти граматически и много,ама много хубаво ме раздвижи...!! :lol: :lol: Още не мога да се оправя! Ама пусто нямам навик да си проверявам и от там стават белите.... :wink: никой не ми пише на лични!? :? Защо ли?
*
« Отговор #884 -: Септември 12, 2012, 14:34:29 pm »
ra40, успех ти пожелавам с каквото и да стигнеш до клиниката!;-)
Ще очаквам добри новини!;-)
« Отговор #885 -: Септември 12, 2012, 14:57:56 pm »
никой не ми пише на лични!? :? Защо ли?

Предполагам, защото досега Доктора беше в отпуск. Време е да се раздвижи вече темичката.
Аз започвам подготовка в края на този месец и ако всичко е наред се надявам в другият месец да е процедурата. Ще бъда по фонда и ще мога да споделя впечатления, ако до тогава вече не ти е късно.

Успех на всички!
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #886 -: Септември 12, 2012, 17:33:14 pm »
никой не ми пише на лични!? :? Защо ли?

Предполагам, защото досега Доктора беше в отпуск. Време е да се раздвижи вече темичката.

Да, може би е заради отпуска. Дано скоро някой да може да ти отговори на въпросите.

Fatima, успех!
« Отговор #887 -: Септември 15, 2012, 19:33:55 pm »
Здравейте, записвам се в темата.  :D
Вчера бях на първия си преглед и консултация при д-р Владимиров.
Този месец или началото на следващия очаквам обаждане от фонда, за да си взема заповедта.
*
« Отговор #888 -: Септември 16, 2012, 08:16:00 am »
Успех, Пепка!  :goodluck:

П.П. Току-що видях, че скоро си имала рожден ден. С малко закъснение ти пожелавам много здраве и сбъднати мечти!
« Последна редакция: Септември 16, 2012, 08:30:03 am от -Теди- »
*
« Отговор #889 -: Септември 16, 2012, 09:01:49 am »
Аааааа такаааа!! От Хасково-директно в София!! :lol: :lol: "Добре дошла в клуба,Пепка"/по-скоро о "в темата"/.Пожелавам скорошно,ама съвсем скорошно преместване в една друга тема. :wink:
п.п.ние всички сме се запътили за там,така че няма да си без компания. :D
« Отговор #890 -: Септември 16, 2012, 10:09:18 am »
Благодаря,  -Теди- и  ra40!
Преместването с друга тема няма да е толкова скорошно за мен, предвид някои не много добри резултати.
Важното е да стане, когато тогава. :)
« Отговор #891 -: Септември 16, 2012, 10:33:06 am »
Благодаря,  -Теди- и  ra40!
Преместването с друга тема няма да е толкова скорошно за мен, предвид някои не много добри резултати.
Важното е да стане, когато тогава. :)

Кои резултати те притесняват, Пепка?
То не се знае, наистина няма ред преместването в другата тема :), може и да се изненадаш. На добро място си, следвай си предписанията на лекаря и смело напред  :)

Аз не мога да се начудя, трети ден съм на Гонал 450 единици и все едно съм на разходка в парка. Миналия път ме боля глава, този път и това няма... Чукам на дърво да е все така леко до края.
*
« Отговор #892 -: Септември 16, 2012, 12:41:27 pm »
Аз не мога да се начудя, трети ден съм на Гонал 450 единици и все едно съм на разходка в парка. Миналия път ме боля глава, този път и това няма... Чукам на дърво да е все така леко до края.

Какво по-хубаво! Дано всичко мине по същия безпроблемен начин!  yahoo_17

Пепка, а на теб ще кажа само, че никога не се знае.
« Последна редакция: Септември 16, 2012, 12:44:02 pm от -Теди- »
« Отговор #893 -: Септември 17, 2012, 13:24:58 pm »
Кои резултати те притесняват, Пепка?

Инсулин и FSH.

Пепка, а на теб ще кажа само, че никога не се знае.
:hug2:
« Последна редакция: Септември 17, 2012, 13:27:14 pm от Пепка »
*
« Отговор #894 -: Септември 19, 2012, 10:01:47 am »
FSH е вариращ хормон, за инсулина има хапчета, така че споко!
Слушай Док и всичко ще е наред.
« Отговор #895 -: Септември 19, 2012, 12:02:22 pm »
Благодаря, Танита!  :bighug:
« Отговор #896 -: Септември 25, 2012, 08:05:58 am »
Здравейте момичета :) Имам нужда от съвет.
Пациенткат съм на д-р Владимиров от май 2012. След направените ми изследвания, с него се бяхме разбрали да направим инвитро, като самата процедура (по-скоро подготовката за нея) трябваше да започне семтември. За мое най-голямо щастие забременях спонтанно. До този момент не съм ходила на преглед при д-р Владимиров, защото имах малко проблеми в началото и ми бе забранено да пътувам.
Сега не знам как е редно да постъпя. Според вас, да си запиша ли час за преглед, да се обадя ли по телефона - и аз не знам.

Нямам нищо против да отида на преглед при него, но не знам как той би погледнал на това имайки предвид, че вече съм в четвърти месец.

Предварително ви благодаря и успешен ден на всички  :D

*
« Отговор #897 -: Септември 25, 2012, 09:01:18 am »
zuzenceto, сигурна съм, че д-р Владимиров само ще ти се зарадва и то много :) Може да му се обадиш лично или на телефоните на клиниката.
Какво хубаво чудо ти се е случило  preggo
Успех и занапред  :cloud9:

La vita è bella
« Отговор #898 -: Септември 25, 2012, 09:05:38 am »
Благодаря ти. Може би съм толкова несигурна, защото още не го познавам толкова добре. Наистина първо ще му се обадя и тогава ще се разберем дали да ходя и на преглед.

*
« Отговор #899 -: Септември 30, 2012, 20:34:50 pm »
алоо много е затихнала нещо темичката !!