0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #840 -: Юли 30, 2012, 14:56:06 pm »
El_Vel, имаш силно стиснати палци от мен за успех въпреки всичко  :goodluck: Според мен щом е имало трансфер, значи има надежда, докторът не би препоръчал трансфер ако нещата са зле...

La vita è bella
« Отговор #841 -: Юли 30, 2012, 15:02:06 pm »
Tedi B.,Благодаря ти мила :).
Онзи ден когато прочетах онзи твои пост,в който казваше как почти няма шанс за твоте бебоци,ми стана едно многоооо мъчно,даже не намерих и думи с които да ти напиша колко много съм разочарована.На следващият ден обаче,това което се беше случило с теб пък ми даде някаква надежда ,че може би и при мен нещата не са толкова лоши.Ще поживеем и ще видим!Прегръщам те и ти пожелавам само и единствено хубави емоции.
*
« Отговор #842 -: Юли 30, 2012, 16:07:36 pm »
Кога трябва да направиш теста?
« Отговор #843 -: Юли 30, 2012, 18:40:10 pm »
Цитат
Кога трябва да направиш теста?
В неделя се пада :P.Което значи най вероятно в понеделник.
*
« Отговор #844 -: Юли 31, 2012, 14:48:58 pm »
Значи в понеделник ще има  :crossfingers: :crossfingers:.
*
« Отговор #845 -: Август 03, 2012, 15:18:41 pm »
Здравейте. Ние и този път не успяхме да стигнем до заветния положителен тест. Не знам дали изобщо някога ще успеем...

Успех на всички!
« Отговор #846 -: Август 03, 2012, 15:23:21 pm »
Здравейте. Ние и този път не успяхме да стигнем до заветния положителен тест. Не знам дали изобщо някога ще успеем...

Успех на всички!
:bighug: :( Разбира се, че ще стигнете!

« Отговор #847 -: Август 03, 2012, 18:28:18 pm »
Цитат

Успех на всички!
Ааааа Нееее :(.
Теди,мила съжалявам :(.
В клинката ли прави теста?
*
« Отговор #848 -: Август 03, 2012, 18:33:23 pm »
Не, не беше в клиниката. Близо до нас има Цибалаб, там го направих.

И не съм забравила, че трябва да стискам палци в понеделник. А ти няма да взимаш пример от мен.
*
« Отговор #849 -: Август 03, 2012, 19:05:24 pm »
Теди, много съжалявам. Но не се отчайвай. Разбира се, че ще успееш. Следващият път ще се получи  :bighug:

La vita è bella
*
« Отговор #850 -: Август 03, 2012, 20:49:31 pm »
Ееее,да му се невиди!!! Защо все така трудно....? Съжалявам,Теди,ако въобще товаможе да е успокоение!! :(
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #851 -: Август 04, 2012, 21:30:52 pm »
Ех,Теди... Нямам думи.Толкова криво ми стана...  :balk_145:
« Отговор #852 -: Август 14, 2012, 20:18:17 pm »
Здравейте момичета, използвам форума за да споделя, че днес е най-страхотния ден в моя живот, а сигурен съм и в живота на съпругата ми. Тази сутрин се появиха на бял свят нашите момиченце и момченце. Благодарение на нашето желание съчетано с професионализма на д-р Владимиров и д-ри Амалиеви. Чета най-редовно вашите споделяния и се радвам и тъгувам заедно с вас. Обещавам, че ще продължа да чета тук, имайте вяра, вие сте избрали правилното място за да сложите начало на сбъдването на вашата мечта. Поздравявам и вашите партньори и им пожелавам сила. Вярвайте!

Щастливия, щастлив татко.
*
« Отговор #853 -: Август 15, 2012, 17:06:37 pm »
dearjohn честито на вашето голямо семейство, живи, здрави и щастливи :) И дай Боже всеки му такава радост.

Честит празник момичета и момчета, нека Божията майка бди над всички нас и дарява със здраве и мааалко повече късмет до сбъдване на нашите мечти!!

-Теди- безкрайно съжалявам ...  :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #854 -: Август 16, 2012, 16:35:27 pm »
Честито двойно щастие, dearjohn :ballons: Да си ви живи и здрави малките лъвчета :)

La vita è bella
*
« Отговор #855 -: Август 17, 2012, 11:58:41 am »
Ееейййй, DearJohn, сега направо не стъпваш,нали..??? :lol: :lol:Летиш,летиш !! И с право!  :wink: Да са здрави и много ,много да ви радват!! Искрено ти завиждам,да знаеш!!! :D :D
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #856 -: Август 17, 2012, 13:57:50 pm »
Dearjohn,честито и от мен.Нека малките съкровища да са ви живи и здрави и много да ви радват.
*
« Отговор #857 -: Август 17, 2012, 17:34:12 pm »
Dearjohn, честито! Това си е огромно щастие. Изживейте го изцяло! Да са ви живи и здрави мъниците! Сигурно наистина летите, дано винаги е така!
« Отговор #858 -: Август 22, 2012, 19:00:50 pm »
Благодаря за поздравите.
Очаквам с нетърпение момента, когато ще отида при доктор Владимиров, ще му стисна ръката и ще благодаря, че направиха чудото да се случи (без излишни обещания, без увъртания и др. подобни).
*
« Отговор #859 -: Август 30, 2012, 12:08:04 pm »
здравейте , каква е процедурата за пускане на документи към ФАР в клиникта на д-р Владимиров? Задължително ли е да съм пациентка на клиниката изразяващо се в това първо да мина първичен преглед при него и ако той реши тогава можем евентуално да подадем документи със съпруга ми ? От клиниката обясниха първо да запишем час при него (свободни дати има чак октомври) и ако доктора реши тогава пускаме документите при него.
 И при вас ли е била такава процедуата ?