0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #640 -: Юни 04, 2012, 15:38:14 pm »
vsi4kite sa 4ast ot ekipa na doktor Vladimirov..budete sigyrni,4e toi niama da riskyva imeto si kato nazna4i niakoi,koito ne si razbira ot rabotata..

От модератор: пиши на кирилица!
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 17:14:53 pm от lemon »
« Отговор #641 -: Юни 04, 2012, 21:11:48 pm »
Здравейте момичета,
Записвам се за да следя темата и пожелавам много успех на всички.
На кратно нашата история:
Правим опити от две години, очевидно неуспешни! От миналата години започнахме да правим изследвания и да ходим по мъките. Оказа се, че сме с мъжки фактор. Направили сме всички необходими изследвания, както при мен така и при съпругът ми под наблюдението на д-р Владимиров. Нашият проблем е, че нямаме достатъчно бройки. Той се лекува пие разни нещата и ситуацията доста се подобри за една година. Последната ни спермограма беше май месец и нещата си бяха ОК, имахме достатъчно за да направим една инсеминация и да си пробваме късмета. Денят беше днес, но войниците бяха на друго мнение, резултатите бяха много зле и по съвет на доктора решихме да не правим нищо. Според доктора при него резултатите са моментни сега добри, после лоши. Той ми даде следния избор от тук нататък...отивам следващия МЦ м-у 3 и 5 ден за да започнем стимулация за да пробваме още веднъж инсеминация, ако не стане - ИКСИ. Питам се има ли смисъл!? Какво мислите вие от вашия опит до сега? Не е ли стреляне в тъмното, не е изпадане в истерия след поредния неуспех ... защото днес аз се сринах. Знам, че е първи опит, но все пак се разочаровах доста.

Извинявам се за дългия пост!
Приятна вечер на всички!
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 21:33:47 pm от krasunka »
Краси

« Отговор #642 -: Юни 04, 2012, 23:00:28 pm »
Здравейте,
интересувам се някой възползвал ли се е от безплатните генетични изследвания/в Майчин дом/ и безплатната вирусология /предлагана от Център за сексуално здраве/ и дали се приемат от д-р Владимиров или е задължително всички изследвания да се направят в клиниката?
Предварително благодаря!
« Последна редакция: Юни 04, 2012, 23:20:13 pm от blue_sky »
Цялата мъдрост на човечеството се побира в две думи - търпение и надежда!
*
« Отговор #643 -: Юни 05, 2012, 08:13:58 am »
Питам се има ли смисъл!? Какво мислите вие от вашия опит до сега? Не е ли стреляне в тъмното, не е изпадане в истерия след поредния неуспех ... защото днес аз се сринах. Знам, че е първи опит, но все пак се разочаровах доста.

Краси, кое дали има смисъл? Да правите още една инсеминация ли? Може пък тя да е вашият опит. Ако не, има и други варианти, дори и сега да ти звучат страшно...
Така или иначе успеваемостта при процедурите не е 100%, такава гаранция никой не може да ти даде. Ако наистина искаш дете, стискаш зъби и продължаваш. Когато успееш, ще видиш, че е имало смисъл.
Ние също започнахме с инсеминации - 3, после мъжките ни показатели се влошиха и продължихме с ИКСИ - отново отрицателен резултат. Все още се притеснявам от много неща, но определено не мисля да се откажа, макар че преживявам много трудно всеки неуспех.
Обсъдете нещата с мъжа ти, вземете решение и действайте. Желая ти максимално спокойствие и много късмет! Успех!  :goodluck:  :hug2:
« Отговор #644 -: Юни 05, 2012, 09:08:06 am »
Преживявам много трудно всеки неуспех.
[/quote]

Да, чудя се дали има смисъл от инсеминация или да пробваме с ИКСИ. Разбира се, че го искам и разбира се, че ще направя каквото е необходимо.....Лошото е, че като падна ми е необходими малко време за да се изправя!

Благодаря ти за коментара!

Краси

*
« Отговор #645 -: Юни 05, 2012, 09:14:23 am »
Лошото е, че като падна ми е необходими малко време за да се изправя!

И аз съм така. Но ще успееш, бъди сигурна! Всички тук сме с теб. Смело напред!  :)
« Отговор #646 -: Юни 05, 2012, 11:03:55 am »
Красинка,обсъдете всичко добре със съпруга ти говори и с доктора и вземете най-доброто решение.Ние имаме 4 опита икси.Първия положителен тест,но за кратко.Втория бременност до 10 г.с. и мисед аборт.Трети и четвърти отрицателни резултати.Миналия месец правихме ЗЕТ и на 01.06 тест положителен с едно хубаво чхг.Така че мила вярвай в себе си и в доктора и съм сигурна че нещата ще се наредят както трябва.Успех на теб и на всички момичета.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #647 -: Юни 05, 2012, 11:21:24 am »
Здравейте,
интересувам се някой възползвал ли се е от безплатните генетични изследвания/в Майчин дом/ и безплатната вирусология /предлагана от Център за сексуално здраве/ и дали се приемат от д-р Владимиров или е задължително всички изследвания да се направят в клиниката?
Предварително благодаря!

генетичните изследвания не са задължителни и д-р Владимиров със сигурност ще ги приеме, където и да са направени.
що се отнася до вирусологията, ако изследванията са поименни - ще ги приеме. казвам това, защото съм чувала (не знам дали е вярно), че тези безплатни изследвания за Спин, сифилис и хепатит, които се правят в тоя център за сексуално здраве, са анонимни. ако това е вярно, тогава не ти вършат работа. трябва на изследването да пише име, за да е валидно - тъй като тия вирусологични изследвания са задължителни по закон преди АРТ процедура.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #648 -: Юни 05, 2012, 11:22:10 am »

Да, чудя се дали има смисъл от инсеминация или да пробваме с ИКСИ.

а какви са стойностите от спермограмата?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #649 -: Юни 05, 2012, 12:59:18 pm »
вчера си взех вирусологията(спин,хепатит б,ц и васерман)от центъра за здраве(ул.Цар Самуил 111) и имат име,но трябва да кажеш,че са ти за АРТ,иначе са анонимни и са безплатни...,а генетиччните от майчин дом стават горе-долу за месец,също са безплатни,ако д-р Владимиров ти издаде зелен талон,иначе се заплащат,обади се до клиниката и питай дали издават такива талони(тъй като аз съм  вдруга клиника и незнам д-ра дали го издава зеления талон)!!!успех!
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 13:13:38 pm от marieta25 »
*
« Отговор #650 -: Юни 05, 2012, 13:30:04 pm »
Той ми даде следния избор от тук нататък...отивам следващия МЦ м-у 3 и 5 ден за да започнем стимулация за да пробваме още веднъж инсеминация, ако не стане - ИКСИ. Питам се има ли смисъл!? Какво мислите вие от вашия опит до сега?
Вие добре ще направите стимулация другия месец, но ако пак не е добре спермограмата язък за блъскането с хормони. Според мен трябва при добра спермограма да замразявате материал или нещо такова. Защото какъв е смисъла ти да произвеждаш повече яйцеклетки, като ще заминат на вятъра? И какви други методи за мъжки фактор сте обсъждали за подпомагане на ИКСИ-то? Подчертавам, че съм лаик и не съм виждала вашите изследвания, но така си мисля. Ако наистина всички изследвания сте си направили и това ви е единствения проблем... на ваше място бих направила ИКСИ на спонтанен цикъл със замразен добър материал или ще пристъпим към процедура в месеца, в който спермограмата се оправи.
*
« Отговор #651 -: Юни 05, 2012, 18:26:46 pm »
Здравейте,
Мина моят трансфер. Размразиха се и трите ембриона и ги върнахме и трите. Тъй като са на фаза бластоцист, тест след 1 седмица. Надявам се на резултат подобен на zizana79 :)

La vita è bella
*
« Отговор #652 -: Юни 05, 2012, 19:17:28 pm »
Руми, много се радвам! Видя ли, че се размразиха! След седмица - :bfp:!
« Отговор #653 -: Юни 05, 2012, 19:41:42 pm »
Надявам се на резултат подобен на zizana79 :)

Руми, и аз страшно много се надявам заедно с теб!  :bighug:  
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 19:53:53 pm от Туци »
« Отговор #654 -: Юни 05, 2012, 20:32:28 pm »
Руми,ще се похвалиш с още по добър.От мен имаш силно стиснати палци.
« Отговор #655 -: Юни 05, 2012, 21:58:46 pm »
Надявам се на резултат подобен на zizana79 :)
[/quote]

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Краси

« Отговор #656 -: Юни 07, 2012, 01:31:33 am »
Руми, имаш стиснати палци и от мен! :crossfingers:
И успех на всички момичета в процедура при нашия доктор! yahoo_17
*
« Отговор #657 -: Юни 07, 2012, 10:26:00 am »
Благодаря, момичета - сърдечни поздрави от мен и трите точици  :triplets:

La vita è bella
« Отговор #658 -: Юни 07, 2012, 10:27:50 am »
вчера си взех вирусологията(спин,хепатит б,ц и васерман)от центъра за здраве(ул.Цар Самуил 111) и имат име,но трябва да кажеш,че са ти за АРТ,иначе са анонимни и са безплатни...,а генетиччните от майчин дом стават горе-долу за месец,също са безплатни,ако д-р Владимиров ти издаде зелен талон,иначе се заплащат,обади се до клиниката и питай дали издават такива талони(тъй като аз съм  вдруга клиника и незнам д-ра дали го издава зеления талон)!!!успех!
За кои генетични става въпрос - само кариотип или и други неща могат да минат безплатно с такъв зелен талон. Не съм правила тромбофилия, от клиниката не са ми препоръчвали, но д-р Даскалов от Пловдив ме посъветва. Ама нещо не ми се дават и за това 250 лв. Млако са ни другите разходи. Та въпроса ми - може ли и тромофилия безплатно да се направи в Майчин дом?
« Отговор #659 -: Юни 07, 2012, 12:05:38 pm »
нямам си на идея за тромбофилия,но ако искаш звънни в майчин дом и попитай,момичетата са много отзивчиви,аз преди малко бях там и си взех генетичните,ако знаех по-рано щях да попитам,мойте бяха:имунологични и стериотип мисля,че така беше...ако нямаш номера на майчин дом ще ти го пусна...