0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: IVF/ICSI при д-р Владимиров - част 5
« Отговор #560 -: Април 29, 2012, 07:32:09 am »
Здравей, Heaven_New. Успех! Този път да достигнеш до желания финал  :babyflips:

Туци, благодаря за информацията, ще ми бъде от полза.  :)

Пепи, в сряда си е работен ден, докторът сигурно ще работи. Но ако ще си по-сигурна, звънни му.
« Отговор #561 -: Април 29, 2012, 09:27:52 am »
здравейте,на мен ми предстой стартиране на стимулация до няколко дни.Има ли и други момичета тук на които им предстои.Къде си убивате времето докато чакате назначението.На мен района не ми е много познат,тъй като не съм от София.
*
« Отговор #562 -: Април 29, 2012, 10:38:30 am »
здравейте,на мен ми предстой стартиране на стимулация до няколко дни.Има ли и други момичета тук на които им предстои.Къде си убивате времето докато чакате назначението.На мен района не ми е много познат,тъй като не съм от София.

daniela_855, пожелавам ти предварително успех.
Не започвам стимулация сега, но мога да ти дам няколко идеи за убиване на времето. Зависи с колко време ще разполагаш, но не мисля, че ще по-малко от 3-4 часа. Можеш да отидеш до Студ.град (клиниката е в началото му) - там има достатъчно кафенета, кръчми т.н. Другият вариант е да слезеш до центъра - има удобен транспорт до там. И третият вариант, който ми хрумва, е да отидеш до зоопарка. Близо е (на около 20-30 мин. пеша), а е много приятно. Ако помисля още малко, сигурно ще ми хрумне и нещо друго. Някое от другите момичета може да се сети за други варианти.

Още веднъж - успех. :)
*
« Отговор #563 -: Април 29, 2012, 22:48:13 pm »
Пепи 77,аз съм на 30.04(понеделник)т.е утре при Владимиров за инсеминация от 12.00 часа.А щом ще е там още от 8.00 явно за него си е работен ден.И в събота бях на преглед.Направо се чудя този човек как издържа.
« Отговор #564 -: Април 30, 2012, 13:47:20 pm »
Здравейте,
клиниката на Владимиров работи ли с Фонда за асистирана репродукция?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #565 -: Април 30, 2012, 17:53:25 pm »
Здравейте,
клиниката на Владимиров работи ли с Фонда за асистирана репродукция?

да, работи.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

ysmivkata

• **
  • 104
  • Мечтите се сбъдват
« Отговор #566 -: Април 30, 2012, 18:27:37 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, трябва да знаете че сте попаднали на най-добрият лекар, невероятен професионалист и добър човек. Благодарение на него се радваме на нашите съкровища Виктория и Васил! :P Вярвайте и ще успеете! При нас стана още от първият опит!

Нашите съкровища Васил и Виктория
« Отговор #567 -: Април 30, 2012, 22:37:15 pm »
Lary75  Благодаря за инфото,успех на всички :D
« Отговор #568 -: Май 01, 2012, 23:16:23 pm »
Здравейте момичета,
С ИЯР съм и със съмнение за хидросалпингс  на лява тръба.
Д-р Владимиров ми предложи единствен вариант-силна стимулация Икси, каза да си приготвя 7 хил.лв. и да заповядам когато го решим с мъжа ми.
Според него трябва да се бърза, и фонда дори и да ни одобри, след година ФСХ ще ми е още по -високо.Сега е 10.11 (3.5-12.49).
Уместен ли е този вариант?
Питах го за инвитро на естествен цикъл, но категорично отказа.
« Отговор #569 -: Май 02, 2012, 09:10:50 am »
Мама Гали, когато става дума за ИЯР, Владимиров е човекът. Що се отнася до бързането, на 36 г. и 5 м. съм. Когато бях на 35 г. 10 м. бях за средна стимулация. На тези години обаче нещата са много динамични и не в добрия смисъл. В момента, 7 месеца по-късно, съм към привършване на тежка стимулация, която стана очевидно, че се налага. ИКСИ на нас не ни е предлагал Владимиров, заради неизменно добрите спермограми на мъжа ми (въпреки, че аз попитах за ИКСИ, за всеки случай). Само преди 4 г забременях спонтанно и бременността завърши успешно. За това време, положението се придвижи дотам, че се налага стимулация по къс протокол с Гонал 450. Ти си преценявай, но според мен няма причина за колебания в избора на протокола и стимулацията, направени от Владимиров, чакане година с това ФСХ... Успех ти желая и ти стискам палци!  
« Последна редакция: Май 02, 2012, 09:16:54 am от Heaven_New »
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #570 -: Май 02, 2012, 10:53:31 am »
Здравейте момичета,
С ИЯР съм и със съмнение за хидросалпингс  на лява тръба.
Д-р Владимиров ми предложи единствен вариант-силна стимулация Икси, каза да си приготвя 7 хил.лв. и да заповядам когато го решим с мъжа ми.
Според него трябва да се бърза, и фонда дори и да ни одобри, след година ФСХ ще ми е още по -високо.Сега е 10.11 (3.5-12.49).
Уместен ли е този вариант?
Питах го за инвитро на естествен цикъл, но категорично отказа.

не съм компетентна да коментирам дали силна стимулация или естествен цикъл, но съдейки по предишните ти постинги, в които пишеш, че стойностите на ФСХ през февруари са ти били 18 - явно докторът има право да счита, че след 1 година, ФСХ ще ти е още по-високо.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #571 -: Май 02, 2012, 12:44:10 pm »
Именно. Всеки би предпочел лека стимулация или естествен цикъл, както от финансова гледна точка, така и заради натоварването на организма. За съжаление, не е концерт по желание, протоколите се пишат според състоянието на пациентите. А FSH има неприятното свойство да се покачва  :(
« Отговор #572 -: Май 02, 2012, 23:50:12 pm »
Благодаря ви момичета за мненията,
явно по добре няма да става.
Само да споделя-тази събота на 11 ден от цикъла ходих на фоликуметрия при тукашен лекар и той без да знае за положението ми каза следното:
-имаш добре оформена матка, чудесен доминантен фоликул с р/р 20/19мм ,ендометриума е добре,   така ,че действайте с мъжо :))))) 8O
Като му споменах за ФСХ и за снимката на тръбите,  потвърди и той мнението на Владимиров.
*
« Отговор #573 -: Май 03, 2012, 12:46:40 pm »
мама Гали, при съмнение за хидросалпинг е добре да се отстрани първо той и после да мислиш за опит.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #574 -: Май 03, 2012, 19:11:13 pm »
Lily,
Владимиров изобщо не спомена за отстраняване на хидро
салпингса.Може би ще трябва да го питам.
Коментарът от снимката е следният:

Матка-седловидна , с ясни контури на кухината.
Дясна маточна тръба-нагъната, пропуска КМ.
Лява маточна тръба-спираловиден ход, леко разширение на ампуларната част-пропуска съвсем оскъдно КМ.
А лошото е ,че хубавия фоликул този месец беше точно на лошата /лявата/, за мой късмет де :(
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #575 -: Май 03, 2012, 21:05:14 pm »
Д-р Владимиров и д-р Тачева ще дават безплатни консултации на ДРЗ 2012 на 16 юни в Хасково.

http://www.facebook.com/pages/In-vitro-Sofia/105369042887122

« Отговор #576 -: Май 04, 2012, 18:01:18 pm »
Здравейте момичета,за първи път се включвам,но ви чета вече две години,ние сме с мъжки фактор(олигоастенозооспермия-5% по Крюгер) и вече започнахме стимулация за IVF/ICSI при др.Владимиров.Искам просто да пожелая късмет на всички бъдещи мами  :)
« Отговор #577 -: Май 04, 2012, 19:02:27 pm »
Здравейте момичета,за първи път се включвам,но ви чета вече две години,ние сме с мъжки фактор(олигоастенозооспермия-5% по Крюгер) и вече започнахме стимулация за IVF/ICSI при др.Владимиров.Искам просто да пожелая късмет на всички бъдещи мами  :)

Слънце, късмет и на теб! Пожелавам ти да се разпишеш в темата само веднъж!
« Отговор #578 -: Май 04, 2012, 19:14:35 pm »
Слънце, късмет и от мен:) Пожелавам ти, това да бъде единствения и последен опит, който правите и да се радваш на най-пухкавия резултат:)

*
« Отговор #579 -: Май 06, 2012, 09:15:25 am »
Слънце, късмет и от мен  :) Пожелавам ти, това да бъде единствения и последен опит, който правите и да се радваш на най-пухкавия резултат :)

Много добре казано, същото и от мен! :goodluck: